Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2009, 00:25   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kampus Hastane Hayal Oldu

Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından önerilen ve yer tahsisi yapılması halinde ödeneğinin gönderilerek derhal inşaatına başlanacağı belirtilen kampüs hastane, yer tahsisinin yapılamaması sonucu Sivas’ın hayal olan projeleri arasına girdi.

Mevcut hastanenin genişletilmesinin mümkün olmadığı ve bir kampus hastanenin Sivas’a şart olduğu Sivas’ı ziyarete gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından belirtilmiş ve derhal yer tespitinin yapılması istenmişti. Ancak aradan geçen 4 yılda yetkililerin bir yer tahsisini bile yapamaması Sivas’ın bu projesinin de uygulamaya konulamayan bir proje olmasına neden olurken aradan geçen 4 yılda halen bu konuda bir gelişmenin olmadığı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Sivas'ta kampus hastane yapılması için Hazine tarafından Sağlık İl Müdürlüğü'ne tahsis edilen 500 dönümlük arazide yapılan zemin etüt çalışmasının da olumsuz sonuçlanmasının ardından rafa kaldırılan proje, Sivas’ın sonuca ulaşmayan projelerinin başında geliyor. İlin ihtiyaçlarına cevap veremeyen hastanelerin taşınması için başlatılan yer arayışları da şimdilik askıya alınırken, kampüs hastanenin akıbeti de temeli atılan ancak bir türlü tamamlanamayan Şeker Fabrikası ve fuar alanı ve yine üzerinden 5 yıldan fazla zaman geçen yer tahsisi yapılamadığı için gerçekleşemeyen Adliye Sarayı binası gibi oldu.

Yer bulunması durumunda TOKİ’ye devredilerek yaptırılması düşünülen hastane ile Sivas’ın sağlık alanında ki ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen Sivaslı idareciler ise, yaşanan yer sorununu bir türlü aşamadılar.

Hayalde kalan projelerden biri olma özelliğini şimdiden alan kampus hastane projesi kapsamında ilerleyen günlerde ne gibi çalışmalar yapılacağı ise kamu oyu tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 03:13   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kampus Hastane Hayal Oldu

Yazık Sivas'ıma, şehre çok önemli fayda sağlıyacak, hemşerilerimin sağlık konusunda 1 adım öne geçeceği, bölgenin ihtiyacağını karşlıyacak böylesi bir proje yer tahsisi yüzünden yapılamıyor. Oysa Numune Hastanesi Başhekimi ile yaptığımız röportajda Bölge Hastanesi projesini bilgisayardan gördüğümüzde ne kadar da sevinmiştik, başhekim beyde heycanla anlatıyordu, bu proje ile Sivas'ın sağlık üssü hale geleceğini ama bizde başhekimde becereksiz yöneticileri düşünmemiştik. Ne diyelim Allah Sivas'ıma ehil insanlar tarafından yönetilmeyi nasip etsin

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 10:36   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

ayağına gelen hizmeti tepmek diye buna denir işte ne diyelim
Alt 03.07.2009, 11:24   #4
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Her tarafı boş araziler olan bir memlekette Bölge Hastanesi için yer bulunamaması çok komik.. Bu kadar beceriksiz idarecilerin olduğu memleketin ilerlememesi gayet normal. Bizle birlikte olur alan Kayseri hemen yer tahsisi yaptı ve geçen yıl temel attı.. Ahh ne demeli bilmiyorum yazıkk oluyor bu şehre..
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 11:34   #5
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Böyle beceriksizlik olmaz ya!
Artık kimseye güvenmiyorum yöneticilerden!Bir kez de Sivas'ın menfaatine çalışın be!Ankara Mimarlar Odası bu şehirdeki bir ihaleye iptal davası açıyor.Böyle bir şey olabilir mi yahu?Hiç bir odaya,sendikaya,kuruma artık güvenimiz yok.Hepsi menfaat peşinde.Bölge Hastahanesi,stad,çevre yolu,2.üniversite,2.osb..Hangi si hayal olmadı ki?
Alt 03.07.2009, 14:56   #6
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 798 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

yazıklar olsun diyorum sadece.....
Alt 03.07.2009, 16:27   #7
cawus58
Usta Yiğido

cawus58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cawus58 Şuan cawus58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.03.2010 15:52

Tecrübe Puanı: 800 cawus58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HASTANE HAYAL YAŞAM HAYAL
cawus58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 18:12   #8
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Sanki fıkra gibi.......................... ....
Alt 03.07.2009, 21:30   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Gecen ay ankaraya kızağa alınan eski valimiz sayın veysel dalmazı görevine tekrar dömesi için kampanyalar acan arkadaşlarıma ve sivasta yaşayan sayın valinin gitmesine üzülen kardeşlerime soruyorum bu vali sivasımız için ne yapmış bölge hastanesi 4 yıl olmuş yer bulunamamış stadyum projesi senesini gecti hala bir kazma vurulmadı iyi hoşta bu valilerin görevi nedir ne yaparlar gecenlerde vali için acılan konuyada bunlara benzer bir kac kelime yazdım valinin sivasımızdan alınması çok iyi oldu dedim hemen tepki aldım vali yatırımlara karışmazmış valinin görevleri içinde değilmiş gibi sacmalıklarla karşılaştım valinin ne kadar pasif olduğunu sayın başbakan bile fark ettiki ankraya kızağa aldı tamam vali iyi niyetli ve iyi kalpli olabilir ama sivasımıza yeterli bir vali olamadı aktif olduğu bir konu vardı sivassporumuzu basın önünde şöyle yardım edeceğim böyle yatırım yapacağım gibi sözlerle medyatik olmayı iyi beceriyordu ama ne yazıkki bir stadyuma yer bulamadı halen proje askıda bütün bu sorumsuzlukları Sivasım hak etmiyor inşallah yeni gelen valimiz calışkan olurda askıya alınmış projeleri hayata gecirir
Alt 03.07.2009, 21:45   #10
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 790 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gecen ay ankaraya kızağa alınan eski valimiz sayın veysel dalmazı görevine tekrar dömesi için kampanyalar acan arkadaşlarıma ve sivasta yaşayan sayın valinin gitmesine üzülen kardeşlerime soruyorum bu vali sivasımız için ne yapmış bölge hastanesi 4 yıl olmuş yer bulunamamış stadyum projesi senesini gecti hala bir kazma vurulmadı iyi hoşta bu valilerin görevi nedir ne yaparlar gecenlerde vali için acılan konuyada bunlara benzer bir kac kelime yazdım valinin sivasımızdan alınması çok iyi oldu dedim hemen tepki aldım vali yatırımlara karışmazmış valinin görevleri içinde değilmiş gibi sacmalıklarla karşılaştım valinin ne kadar pasif olduğunu sayın başbakan bile fark ettiki ankraya kızağa aldı tamam vali iyi niyetli ve iyi kalpli olabilir ama sivasımıza yeterli bir vali olamadı aktif olduğu bir konu vardı sivassporumuzu basın önünde şöyle yardım edeceğim böyle yatırım yapacağım gibi sözlerle medyatik olmayı iyi beceriyordu ama ne yazıkki bir stadyuma yer bulamadı halen proje askıda bütün bu sorumsuzlukları Sivasım hak etmiyor inşallah yeni gelen valimiz calışkan olurda askıya alınmış projeleri hayata gecirir

Ankara Yardım etmiyorsa Sayın Vali ne yapsın

Bence Veysel dalmaz iyiydi Bu şehir kötü daha sorumlu valiler gördü Örneğin 93 yılındaki vali Ahmet Karabilgin

Kampus Hastane yapılmamasında Milletvekillerimizinde Suçu var.

Konu H_Turan tarafından (03.07.2009 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)