|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2011 16:08
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
Son günler de Çinde Türklere karşı bir soykırım başlatılmış durum da ama biz Turkiye Cumhuriyeti Olarak çok sesizis Hani biz sesizlerin sesiydik mazlumların yanındaydık. Sayın başbakandan kınama bekliyoruz...Neden kimsenin sesi çıkmıyor uygur Türkleri öldürülüyor onlar bizim kardeşlerimiz...:(((
Neden boykot etmiyoruz bu Çini Neden mitingler düzenlenmiyor yürüyüşler yapılmıyor..Dun sadece bir avuç alperen ocakları mensupları tepki gösterdi.Duyarli olalım arkadaslar,bu soykırıma karşı gösteriler düzenleyelim..Unutmayalım bizde Turküz....![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu resimler vahşetin ne boyutta olduğunu sanırım anlatıyor buna nezaman sesimiz çıkacak yoksa daha çokmu bekleyeceğiz acaba
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2011 16:08
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
Cuma günü Allah izin verirse protesto edeceğiz....Toplanacagiz Facebook da gurup açtim ..Turk lüğe sahip çıkacagız....Çaresi yok kanımızdan onlar..(
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() |
ırkçı şoven anlayışlar lanet olsun, dünyanın neresinde olursa olsun nereden gelirse gelsin insanları kimliği dolayısıyla katliama uğratan öldürmeyi kendine hak gören anlayışı kınıyorum lanet okuyorum, epeydir uygur türklerine yapılan zulmü yön fm deki radyo programlarında dinliyordum, git gide baskılar artıyor ve bu güne çin yönetimi göstere göstere adım adım geldi türkiyeye amerikaya meydan okurcasına siz karışırsanız bende karıştırırım yokederim demek istiyor aklınca, azınlık haklarını epeydir çiğniyordu çin yönetimi, ilginç olan daha dün cumbaba gül efendi orada resim çektirip poz veriyordu ama malesef 3 gündür bir tısss yokkkk, ne bir tepki ne bir resmi açıklama ne bir kınama niçin , neden hükümet sessiz, daha ne bekliyorlarr, bunun hesabını soran yandaşlarda yok
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|