|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 1016
![]() ![]() |
Alıntı:
Şuanki askeriyeyi hallaç pamuğu gibi atıp, didik didik ararken uyduruk tanıklarla yargılamadan içeri atıp 1-2 yıl mahkeme gününü bekletirken, 30 yıl geçmişte olan bir darbe için sivil anayasa çıkarıp yargılayacağım demek zaman aşımına uğramış bir olayı, halkın gözünün içine baka baka yalan söylüyorum demek değilmidir? Minareye kılıf değilmidir ? Birgün "fes düştü kel göründü" olacak elbet bu halk er geç gerçekleri anlayacaktır. Bu yukardaki afiş olayıda, gece canlı yayında CHP il başkanı bir tv. de açık oturumdaydı, kesinlikle bu afişle partimizin bir alakası yok, bu bir provokatör olalyıdır dedi. İşte yargısız infaz buna denir yukarıdaki arkadaşlar bir şeyin aslını astarını öğrenemden hemen linç girişimi başlatıp saldırmayı alışkanlık haline getirmiş olmalılar ki aynu tutum devam ediyor. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1341
![]() |
ÜLKÜCÜ HAREKET TABANI OLARAK BİR MLYON SEVER EVET LİDERLER HEMEN KONUŞSUN MİLLET ESKİ MİLLET DEĞİL HERSEYİ BİLİYO GÖRÜYO DOĞRUYUDA EĞRİYİDE BOSA YORULUYORLAR EVET EVET EVET EVET
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana Sen hiçbir zaman dost olmadın Hiçbir zaman destek olmadın Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana Barış Manço'dan ne güzelde uymuş. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() kadelay Şuan
Son Aktivite: 28.07.2013 16:45
Tecrübe Puanı: 685
![]() |
[quote=Reform;565967]Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
EVET EVET gözyaşına da EVET inanıyorum sana EVET EVET yüzbin kere EVET acı çektirme bana EVET EVET yüzbin kere EVET inanıyorum sana Sen hiçbir zaman düşman olmadın Hiçbir zaman karşı durmadın Yıllarca hep konuştum ama bir tek şey istiyorum senden Onurlu bir dost gibi gel artık bu eve EVET EVET boşuna uzatma inanıyorum sana EVET EVET gözyaşına da EVET inanıyorum sana EVET EVET yüzbin kere EVET acı çektirme bana EVET EVET yüzbin kere EVET inanıyorum sana Barış Manço'dan ne güzelde uydurmuşum... Abircan hemşerim biraz boş konuşuyorsun gibi geliyor bana. ne dersiniz? Konu kadelay tarafından (18.08.2010 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kadelay'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
Son Aktivite: 21.03.2014 16:15
Tecrübe Puanı: 757
![]() |
25 Ağustos 2010
Sabahattin ÖNKİBAR [Sabahattin ÖNKİBAR] İKİNCİ BAYRAĞA ve ÖZERKLİK TALEBİNE ŞEREFSİZLİK DİYEMEDİ! Tayyip Bey MHP’yi ima edip kadrolarına ******** diyor! Niçin mi? MHP, AKP’nin İmralı Sultanı(!) Abdullah Öcalan’la gizlice anlaştığını ahaliye duyurduğu için! Hayır haberin kaynağı aslında MHP değil! MHP sadece perde gerisinde yaşananları halka aktarıyor! Tayyip Bey de zaten ona çıldırıyor ve Habur misali yeni bir imaj vurgununu yememek için hemen ağzını bozarak bunun önüne geçebileceğini zannediyor. İyi de ona buna ******** demekle bu işi nasıl örteceksin? Abdullah Öcalan’la görüşmek için MİT’i İmralı’ya sen göndermedin mi? Direkt sana bağlı olan ve Müsteşarını kendin atadığın bir kurum referandum öncesi gibi hassas bir dönemde sana sormadan ya da senin emrin olmadan İmralı’ya gider mi? Kandil’deki PKK önderi Murat Karayılan’la, PKK’nın şehir kanadı KCK’nın ajanslara yaptıkları “Önderimiz Öcalan devlet (AKP iktidarı) ile anlaştı” açıklamaları ortada! Efendim onlar yalan söylemiş olamaz mı? Olamaz çünkü aynı şeyi Cumhurbaşkanlığı makamında oturan Abdullah Gül de söylüyor, yani o da MİT’in Öcalan’la görüştüğünü teyit ediyor! Dahası, bu görüşmenin hemen sonrasında PKK’nın sadece referandum tarihine kadar eylemsizlik kararını açıkladığı da vakıa! Hadi Murat Karayılan yalan söylüyor, Cumhurbaşkanı Gül’ün sözlerini ve PKK’nın ilan ettiği eylemsizliği nasıl izah edeceğiz? Tablo net, daha önce yazdığım gibi AKP, BDP oyları olmaksızın ‘evet’i çıkaramayacağını gördüğü an İmralı’ya müracaat etti ve ona vaatlerde bulunarak BDP’yi boykottan vazgeçirmeye uğraşıyor. Kuşkusuz bu işi alenen yapamaz, zira böyle bir şey AKP’deki PKK muhalifi oyları partiden koparır! MHP’ye ********lik ithamı da bu gizliliği afişe ettiği içindir! Tam bu noktada soracağımız soru şudur: MHP gibi çok geniş kitlesi olan yasal ve meşru bir parti ile kadrolarını, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek Ramazan ayında küfür anlamına gelen ********likle itham eden Başbakanımız, aynı şeyi Kürt bayrağını Diyarbakır Belediyesi’ne çekeceğim diyenlere ve özerklik talebinde bulunanlara niye söylemiyor? MHP nihayet Cumhurbaşkanının bile kabul ettiği bir görüşmeyi (MİT-Öcalan) gündeme getirdi ki bunu yapmak aslında onun Anayasal görevi! Anayasal görevini yapan ve milyonlarca seçmeni olan bir parti ********, ama Kürt bayrağını Diyarbakır Belediyesi’ne çekeceğim deyip özerklik talep edenler şerefli öyle mi? Cevap ver Tayyip Bey! MHP’ye bu mübarek ayda bile bel altı atışlar yaparken yıllar yılı densizlikler yapan ve hatta sana şahsen ağır hakaretlerde bulunan şu Osman Baydemir denen adama ve onun güruhuna bir kez olsun benzer bir sözü niçin etmezsin? MHP, oy uğruna yaptığın son çılgınlığı millete duyurdu diye değil mi? NOT: Mehmet Ali Birand mesaj gönderdi, oğlunun Kürtçe TV kurma gibi bir teşebbüsü yokmuş. Çeşitli yerlerde çıkan çok sayıdaki haber doğru değilmiş. GÖLGE... KPSS’de yandaş rezaleti! Kısa adı KPSS yani Kamu Personeli Seçme Sınavı. Bu işi malum ÖSYM yapıyor ve denetimi onlarda. Ama ne hikmetse bir kaç gün önce sonuçları açıklanan son KPSS sınavında soruların çalındığı gün gibi aşikar, zira evli üç çiftin bütün soruları tam bilmesi gibi masallarda bile olmayacak şeyler tespit edildi. Savcılığın araştırmaya başladığı konu ile ilgili olarak eğitim camiası ayağa kalkarken Milli Eğitim Bakanı maalesef sınavın gölgelendiğini kabul etmekle beraber 30 bin öğretmen atamasını durdurmayacağını açıkladı. Düşünebiliyor musunuz, soruların çalındığı yani sınavın kirlendiği ortada ama hükümet umursamıyor. Bunun izahı iktidara yakın çevrelerin yaşanan rezaletin içinde olması ve soruları kendi yandaşlarına dağıtmasıdır. Görüyorsunuz artık merkezi yerleştirme bile faydasız zira yandaşlara servis var... Ey muhalefet, ey okur, referandum öncesinde bu rezaleti iyi duyurun ve hakları yenen yüz binler bunun hesabını sandıkta sorsun! ------------------------------------------------------------------------------ 27.08.2010 Cuma 12:10 İran, Türkiye'yi canevinden vurdu İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hamid Baghaei, yüz yıl önce Osmanlı döneminde Ermenilere karşı "soykırım" yapıldığını söyledi. Böylece ilk kez İranlı bir cumhurbaşkanı yardımcı, 1915 olayları için "soykırım" ifadesini kullanmış oldu. News.am ajansının haberine göre, İkinci Dünya Savaşı sırasında İran’ın müttefik kuvvetler tarafından işgalinin 70'inci yıldönümü nedeniyle Tahran’da düzenlenen bir konferansta konuşan Baghaei, o dönem İran’da yaşananları 1915 olaylarıyla karşılaştırdı. Baghaei “Bundan yüz yıl önce Osmanlı Devleti döneminde Ermenilere karşı soykırım uygulandı. Bugün Osmanlı Devleti yok. Ama Ermeniler yine de Türkiye’den özür ve tazminat bekliyor” dedi. Hamid Baghaei, 2009 Türkiye-İran Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında Onbin Yıllık İran Medeniyeti ve İkibin Yıllık Ortak Miras konulu serginin açılışı için geçen Aralık ayında Türkiye’ye gelmiş ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’la birlikte serginin açılışını yapmıştı. İLK KEZ BİR CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI "SOYKIRIM" DEDİ İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Baghaei'nın sözleri Ermenistan'da memnuniyetle karşılandı. Muhalefetteki Ermeni Devrimci Federasyonu (ARF) partisinin siyasi ilişkiler direktörü Giro Manoyan, İran parlamentosunun 1915 olaylarını "soykırım" olarak kabul etmemiş olmasına rağmen, daha önce de İranlı yetkililerin sözde soykırımı tanıdığını söyledi. Ancak Manoyan ilk kez bu kadar üst düzey bir İranlı yetkilinin soykırımı kabul ettiğine dikkat çekti. yigit sahin hukumete niye yukleniyorsunuz.Hukumette zaten iran gibi dusunuyor simdi soyleyemiyor ama su referandumdan evet ciksin soykirimida kabul edecek ------------------------------------------------------------------------------- aşağıdaki uygulamalar başladığı zaman evet diyen vatandaşlarımızın (emeklilerimizin ve emekli maaşıyla geçinen ailelerimizin)suratlarının ve ruh hallerinin ne hale geleceğini merak ediyorum. Dedilerya bu hapı bir bütün olarak yutturacağız diye vicdanen ben yutmayacağım. ve HAYIR diyeceğim. --------------------------------------------------------------------------- ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİN İÇERİĞİNİ TAM OLARAK BİLİYOR MUYUZ....? YADA MİLLETİMİZİN VE DEVLETİMİZİN LEHİNE Mİ/ALEYHİNE Mİ....? Lehimize gözüken bir kaç maddeyle neleri kaybedeceğimizi biliyor muyuz...? Mecliste yasa tasarısı eğer yasalaşırsa pek çok hakkımızı kaybedeceğiz (Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSGSS) 5510 sayılı bekleyen şu anda. Sağlık ve sosyal güvenlik haklarımızda oluşacak kayıplardan bazıları şöyle: - Zaten kadınlar için 58, erkekler için 60 olan emeklilik yaşı hem kadınlar, hem de erkekler için 65'e çıkarılacak. (Madde 28) - Emekliliğe hak kazanabilmek için yakın zamanda 5.000 'den 7,000 güne çıkarılan prim ödeme zorunluluğu 9,000 gün prime çıkacak. (Madde 27) - Emekli maaşları% 23 ila% 33 arasında düşürülecek.(Madde 29) -Yıpranma hakkı gasp edilecek -Aylık geliri 1390,6 YTL'den fazla olan bütün vatandaşlar her ay 73 ila 475 YTLGenel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda kalacak. (Madde 88) - Sadece ayakta tedavi olununca değil; hastalık, kaza, ameliyat gibi nedenlerle hastaneye yatmak gerekince de 'Katılım payı' adı altında bıraktı ÖDENECEK. (Madde 68) - 'Katılım payı' Gerektiğinde beş Katına kadar arttırılacak. (Madde 68) -Bütün Sağlık Hizmetleri Paralı olacak. - Sağlık hizmeti alabilmek için bu Ülkenin VATANDAŞI olmak, üstelik vergi ödemek, dahası Genel Sağlık Sigortası primi yatırmak, hatta bir de 'katılım payı' ödemek yetmeyecek. Şimdi bir de'ilave ücret'adı altında para ödemek gerekecek. (Geçici Madde 5) - Bütün dünyada anne sütünün önemi yeniden anlaşılır ve emzirme teşvik edilirken Türkiye'de "sigortalının çocuğuna bir ay anne sütü yeter 'mantığı geçerli olacak. Daha önce doğum yapan sigortalılara 6 ay süreyle verilmesi öngörülen altı emzirme yardımı bir aya düşürülecek. - Hastalanan sigortalılara verilen iş görememezlik ödeneği % 16 azalacak. (Madde 18, 19, 80) - Emekli Bağ-Kur'lularının maaşından10 yıl süreyle % 10 oranında Genel < STRONG>Sağlık Sigortası primi kesilecek. (Madde 88) - Primini ödeyemeyen vatandaşlar sağlık hizmeti alamayacak, Hastane kapılarından geri dönecek. (Madde 88, 89, 90) - Primini ödeyemeyen çiftçilerin pamuğuna buğdayına, üzümüne tütününe el konulacak.. (Madde 87) Av.Seval Şevik Konu 35gürün58 tarafından (27.08.2010 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3378
![]() |
OLMAZ OLMAZ BÖYLE İKİLİ BARIŞ
GEZDİM CEZA EVİ BEN KARIŞ KARIŞ İNŞALLAH OLUR BU SON YARIŞ EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
Kimimiz evet kimimiz hayır desekte evet çıksa ne olur hayır çıksa ne olur, sanki asgari ücret 1000 TL olacaktıda bu yasayamı takılıyodu, sanki emekli maaşları 1500 TL olacaktıda bu yasamı engel oluyodu sanki fabrikalar açılıp iş imkanı yaratılacaktıda bu yasalaramı takılıyodu ya bunlar işte ordaki 550 milletvekili kral gibi yaşayıp devletten en güzel şekilde faydalanırken, biz kredi borcu mağdurları emeklisi işçisi köylüsü garibi fakiri ağzımıza bir sakız verip çiğnetiyorlar iyi dostlar EVET olsun bakalım herşeyde vardır bir hayır daha çok şeyler gelir geçer hepimizde burdayız biz sakızımızı iyi patlatmaya bakalım.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu güzel ülkeyi 100 yıl geriye atanlara karşı EVET...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 835
![]() |
Tayyip'le hesaplaşmak isteyenler bir yıl sonra genel seçimlerde hesaplaşsın. Referandumu Tayyip'le hesaplaşma olarak görenlere hayır, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı açacak olan referandumda anayasa değişikliğine EVET!
Pek sevmem bu konularda yazmayı ama konuyu önemsedim ve yazdım! ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|