|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Nikbin Şuan
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
Ben bir kitabı bir akşamda da bitiriyorum.Uzun bişeyler okuma konusunda sorunum yok.Ama ard arda uzuun uzun,birbirine benzer yazılar ekliyorsunuz.1 değil 2 değil...Elbette sıkıcı bu.Yani ben sıkılıyorum, okumuyorum da.
Tahlili sizin o uzuun uzun yazılarınızı okuyup yapacak değilim.Neyse laf dalaşına dönüştürmeye gerek yok. Saygıyla...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Nikbin'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
1992 yılında içinde şuan ki bdp milletvekili Leyla zana da olan shp hükümetini Alparslan Türkeş destekledi ! Evet alparslan Türkeş içerisinde pkk'lılar olan partiye güven oyu verdi sebebi ise anayasayı değiştireceklerini vaad etmeleriydi.Türkeş o dönem 80 darbesi ülkücü hareketi yaraladı onun için anayasanın değişmesi gerekiyordu onlarda vaad ettiği için destekledim dedi.İçinde pkklı leyla zananın oldugu bir partiyi destekledi sırf anayasa değişsin diye !
Onun için şimdi mhp liler gelip burda ülkücülükten davadan vatandan milletten bahsetmesin.Gerçek milliyetçiler şahsi ikballerini siyasi çıkarlarını değil millet menfaatlerini düşünür.Başta Devlet Bahçeli olmak üzere hayır diyen tüm Mhp'liler emanete sahip çıkamadıklarını gösteriyorlar ve üzülerek söylüyorum ihanet ediyorlar ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç okuma yazma bilmeyen birisi sadece CHP hangi kararı veriyor ona baksın yeter!CHP "hayır" diyorsa,ülke menfati için "evet" demeliyiz sonucunu rahatlıkla çıkarabilir..
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 763
![]() |
Alıntı:
Ne kadar sığlaştırdınız içeriği... Bende AKP evet diyorsa ülke menfaati için hayır demeliyiz gibi bir yorum yazsam ne sonuca varmış oluruz? |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 | ||
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]() Alıntı:
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (01.09.2010 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
Son Aktivite: 21.03.2014 15:15
Tecrübe Puanı: 764
![]() |
Alıntı:
Devlet demir yolları,Uçak sanayi, sümerbank,Kömür letmeleri,Etibank,İşbankası, nice yatırımlarla savaştan çıkmış bir ulusu ayağa kaldırdı. Milleti padişahların ümmeti olmaktan çıkardı Vatandaş yaptı, 1947 di itibariylede 176 ton altın hazinede vardı. Çok değil 11 yıl sonra Erdoğan ın övdüğü parti iktidara geldi ve 1958 yılı itibariyle İMF teslim olduk. şimdi bunların ne anlama geldiğini sorsam anlayacağınızı sanmıyorum. Çünkü slogancılık ve Biat kültürü gözlerinize, akıllarınıza maalesef perde indirmiş, ne yapalım bu millet gerekirse bir Kurtuluş savaşı daha verir. Yaşasın Türk Ulusu, Yaşasın Halkımız ,Yaşasın Bağımsızlık. Sevgilerimle, |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
o hiç saydıkları insanlar olmasaydı bugünkü şuan selle boğuşan pakistandan farkımız yoktu, kız okullarını cayır cayır yakan taliban ülkesi afganistandan farkımız yoktu onlarda müslüman bizde ama orada içmeye su yatmaya yatak yok biz ise her akşam bu ülenin meydanlarında döke saça basa tıkınan iftar açıyoruz bunun nimetini kime neye borçlu olduklarını bir türlü kabullenemiyorlar, yazıkki o aziz hatıralara saldırıyorlar
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
35gürün58 kardeşim işte" sözün özü" budur.Seni kutluyorum teşekkürler. Anlayana kapak gibi söz. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Kurtuluş dönemi CHP tamam.Ama sonraki dönemlerde CHP olmasa idi bu ülke dünyanın süper güçlerinden biri olmaya adaydı.Siz çıkmış iki tane fabrikanın,üç tane bankanın hesabını yapıyorsunuz!Biz müthiş potansiyelimizi eritmişiz CHP'nin elinde,CHP'nin menfaatleri peşinde..Bulunduğumuz topraklarda bir Japonya,Almanya olsa bu dünyayı parmağı ucunda döndürdü.90 yıl olmuş Cumhuriyet kurulalı.Biz hala borç ödüyoruz.Kimin sayesinde acaba?
|
|
|
|
#10 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1686
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sivaslı bir işadamının (Nuri Demirağ) kurduğu ve ömrü kısa olan uçak fabrikasının neden kapandığına dair kısa bir yazı aktarıyorum size okuyun ve yorumlayın. MEHMET KUM ANLATIYOR Gök Okulu’nun ilk mezunlarından birisi ve aynı zamanda Nuri Bey’in damadı olan Mehmet Kum anlatıyor: “Fabrikanın kapatılmasındaki görünür sebep, uçakları kifayetsiz görmeleriydi. Ben uçak mühendisiyim. Bu işin okulunu, kitabını okudum. Benim gibi bir çok arkadaşım vardı. Ve biz bu uçaklarla binlerce saat uçuş yaptık. Sadece benim 600 saat uçuşum var. Ve hiç birimizin burnu dahi kanamadı. Biz bu tecrübelerle, üretilen uçakların kifayetsiz olmadığını biliyoruz. Ben bir uçak mühendisi olarak, bu uçakların o zamanın en iyi uçaklarından olduğunu meslek hayatımı ortaya koyarak söyleyebilirim. O zamanki dünya standartlarına uygun uçaklardı. “ Mehmet Kum’un da söylediği gibi uçakları kifayetsiz gördükleri için siparişi iptal etmeleri görünürdeki sebepti. Ancak durumun bir de görünmeyen kısmı vardı. O dönemin devlet adamları ve bunlara karşı iyi görünmeye çalışan birtakım çevreler ile dış güçlerin baskısı Nuri Demirağ’a en büyük darbeleri vuranlardı. Zaten Nuri Bey’in tüm atılımları karşısında bu çevreler her zaman engel olmaya çalışmışlardı. Bu engellemelere; uçak fabrikasının kapatılması, Nuri Demirağ’ın Boğaz için Ahırkapı - Salacak arasında kurulmasını planladığı asma köprüye, Boğaz’ın görüntüsünü bozar mazeretiyle karşı çıkılması. köy planlarının işleme konulmaması, İstanbul’da yaptırmayı planladığı büyük bir hastanenin engellenmesi ve daha bir çok durum örnek gösterilebilir. Uçakların siparişini iptal eden Türk Hava Kurumu, bunların yerine Fransız Henrio uçaklarını alır. Ancak bu uçaklar satın alındığı zaman serisinden kalkmış, hurdaya ayrılmışlardı. Zaten Türk Hava Kurumu da uçakları kısa bir süre kullandıktan sonra, kullanılmayacak halde bir kenara bırakmıştı.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|