|
|
|
|
#1 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH sizden razi olsun Sivaburs kardesim, & H turan kardesim.
Sitemiz en yakin zamanda sizinde katkilarinizla eski nesesine kavusacaktir insaallah. Birlikten Kuvvet dogar. Sivasli olmak budur iste...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
Benim dediğim Farklı Küsenler konusunda Tanışmamış olanları saymıyorum Bu yüzden 200 kişiye Facebookda Reklamını yaptım Sitenin halada yapmaktayım.
Benimd emek İstediim Millet vekili konusu açılmış Siyasi tartışmalar dışında Sivasın yararına tartışma yok. İsmail Arkadaşımız Ulaşım bölümü konusu açmış oraya yazan yok İlgisizlik var. Böyle olunca Aklıma geliyor Küsenlerin durumu O yüzden onu dedim. Haksızmıyım bu konuda Küsüp gidenlerin Mazereti incir çekirdeğini doldurmuyor neymiş Mesajımı silmiş Siler sanki senin mesajının ne farkı var Yöneticilerin taktirine kalmış Kurallara uymamışın silinir Üyeler zannediyorki hep ben haklıyım birazda suçu kendinde ara bu yüzden dedim Gerçek manada sevmeme konusunda.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
Güzel kardeşim silmek silmemek değil mesele. Modların taraflı davranmasıdır. Alenen küfür yazan bazı üyeler hiç banlanmadı bunu farkettin mi? bU konuda yazmak hoşuma gitmiyor aylar önce farklı konularda dile getirilldi .Ne oldu ne değişti? HİÇ.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
İddaa ettiğiniz mesajı (küfürlü mesajı) moderatöre bildirdiniz mi? Biz de görememiş olabiliriz çünkü. Eğer bildirmediyseniz şimdi bildirin gereken yapılır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
Bu siteyi ben canlandırırım, çareyi başka yerde aramayın. Canlandıralım derken az daha hortlatacaktınız.
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12-10-2009 Tarihli
Hatıra defteri topiğindenki yazımdan alıntıdır ... Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi . Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum . Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla... Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
Alıntı:
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1686
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sivaburs'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haydi ayak verin değerli ozanlarım da bugün miladımız olsun
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
arkadar bende bir kaç kelime paylaşmak isdiyorum sizlerle
bende ilk zamanlar siteyi çok seviyordum halada seviyorum inanın bir gün girmeden duramıyordum biz sivaslılar birbirimizi yedik bitirdik neyi paylaşamadık onuda bilmiyorum ama didişdik durduk guruplaşmalar oldu yöneticiler kafasına göre üyeleri banlada üyü kayırdı baya bişeyler oldu herkes burada paylaşım için burada bir çıkarımı varki kavga ediyoruz banlanıyoruz bir birimizin görüşüne saygımız olsa ne kavga olcak nede banlanma sen benim görüşüme saygı duyacan bende senin kavgaya negerek var tabiğki olumsuzluklarda olacak ozaman yönetici uyaracak uymuyosa banlıyacak yani sen beni sevmiyosun diye keyfi banlarsan sonuç kaçınılmaz ben gelmiyorum ama gelmeyide çok isdiyorum ama birbirimizin kalbini kırdığımız müdedce gelmemde hepinizi seviyorum HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN saygılar
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|