|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Yiğido
![]() azizkapukaya Şuan
Son Aktivite: 22.11.2009 14:12
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
merhaba akcamagralı hemserılerım bende akcakalelıyım azizkapukaya almanyadan sızlere sevgıler ve saygılar ıletıyorum burdan orhan kızlar kayasına sener yaglı pınara alı yaglı pınaracebrail akpınara ve tum akcamagralılara saygılarımı sukranlarımı sunuyorum alaha emanet olun .azizkapukaya.adres yeni.nesil 58@hotmail.com. tel 00901637795078.su anda gurbbetcı olarak turkıyeyı temsıl en burdayız almanyanın en buyuk termık santralını yapıyoruz daha oncede holanda porajesı bıtırdık 2003 trhınde turkıye ıse bır cok santrallere ımza atık adapazarı bursa gebze maras elbıstan gıbı termık santrallerı yaptık.celık momntaj ımalat boru asede calısmaktayık cımtas enka porojesı .almanya.saygılr .hurmetler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
Son Aktivite: 04.12.2012 20:05
Tecrübe Puanı: 729
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
103 YAŞINDA O CANLI BİR TARİH :HACİ ÇAVUŞ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu AKÇAMAGRALI58 tarafından (12.05.2009 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() azizkapukaya Şuan
Son Aktivite: 22.11.2009 14:12
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
sayın akcamagralı emserılerım sızlerı saygı sevgı ıle anıyorum sızlerı cok sevıyorum tve tanıyamadıgımanıdıgım akcamagra koyunden latıf sahın sener yaglı pınar cepraıl akpınar alı yaglı pınar ve tanıyamadıgım tumkoylulere de sukranlarımı sunu yorum. akca kalelı. aziz kapukaya. akcamagralılar bu sıteye daha cok resım vıdo gonderın kurbet tekı es dostlar tanıdıklr guzel koyun hatırasına baksınlar .guzel akcamagra bulunmaz esın .yanar gurbet elde kardeslık atesın hasretlıye dayanır cumle tesvıkın yaylasıyla mesur guzel akcamagra.yıgıtlerı bol olur harman yerınde sevdallıdır kardes köylu dılınde. namı destan olmus sıvas ılınde capıtlı sıyla mesurdur guzel akcamagram .allaha emanet olun sızlerı cok sevıyorum .azizkapukaya.adres almanya duısburg polman setere 5.ımeyıl adres . yeni.nesil58@hotmail.com.00901637795078 tele fon.hoscakalın turkıyeme selamlar .
gurbetın kahrı cekılmez kardas degmen bana benım yaram sızılar kıme sorsam halımden anlamz cıgerlerım su bagladı daglanmaz .kardas degmen bana benım yaram sızılar.ben de budunyada gulemez oldum hasmımı kavmımı bılemez oldum .yurdumda vatanımda duramaz oldum .kardas degmen bana yaram sızılar. sefıl azız yazar destanı kendı elıyle eker bostanı .kardas degmen bana yaram sızılar ne kadrar cok sevsemde kolarında uyusamda özlemın var bıtanem cok uzaklarda.hep yanında kalmak ıstedım sensız bu dıyarda olmak ıstedım .özlemın var bıtanem cok uzaklarda.yılarca hep dusumde bekledım senın askını hep gızledım unutur sanma sakın senı.özlemın var bıtanem cok uzaklarda .sabırla bırgun sana kavus maya duacılar oldum hep mevlaya .özlemın var bıtanem cok uzaklarda.aziz kapukaya . Konu azizkapukaya tarafından (14.05.2009 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
Aziz gardaş duygu ve düşüncelerin için sonsuz teşekkürler.
Senin için bir dörtlük yazmadan geçemeyeceğim belliki memleket özlemini fazlasıyla çekiyorsun selam ve saygılar... Akçakale derler dağın arası Gurbete düşürdü ekmek parası Sılamın özlemi hasret yarası Aziz kapukaya döngel köyüne ORHAN KIZLARKAYASI |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar AKÇAMAGRALI58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar AKÇAMAGRALI58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Yiğido
![]() ![]() SİVASLIM-58 Şuan
Son Aktivite: 05.07.2009 17:13
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
BEN KÖYÜMÜ ESKİDENDE SEVERDİM
Ben köyümü eskidende severdim Kangal evelik kenger geverdim On senede olsa gene giderdim Özledim köyümü suyu bir başka Ot adına ne bulduysa götürdü Madımak yemliği yoldu getirdi Bir haftada koca köyü bitirdi Özledim köyümü çayı bir başka Mağaranın önünde yaktım mangalı Dolaştım,da bayındırı kangalı Bir çuval topladım ben ısırganı Özledim köyümü payı bir başka Ostik erhan kör halilin konağı Kaliş hasan sanki köyün durağı Bazıları bir birinin yamağı Özledim köyümü huyu bir başka Gezdim dolaştım eski yurtları Döktüm içimdeki onca kurtları Göbelek doluydu boy yurt sırtları Özledim köyümü kıyı bir başka Köyün imamı da iyi bir alim Aklı başındaydı her şeyde salim Vallahi kalsaydım olurdu velim Özledim köyümü dayı bir başka Gelini kızları çok ağır başlı Hiç genci kalmamış hep orta yaşlı Yollar yine eskisi gibi taşlı Özledim köyümü teyi bir başka Edo,nun metin ciple geziyor Yine eski havaları teziyor Sarı dere sulak bir şey seziyor Özledim köyümü yayı bir başka Televizyon geldi anteni yoktur Benim bu derdime bir çare doktur Eski buzdolabı tarlana haktır Özledim köyümü toyu bir başka Herif köyü koymuş dağda geziyo Güççük gitti büyük gelmiş yazıyo havadan sudan bir şey seziyor Özledim köyümü hey,i bir başka Halil gelmiş dilekçesin yazdırır Saddam boz sekiye kuyu kazdırır Bir evlek toprak,mı insan azdırır Özledim köyümü hayı bir başka Alkaler harmana konak yapıyo Şehirliler gelmiş yerler kapıyo Hacca bile gitse kullar sapıyo Özledim köyümü vay,ı bir başka Ahvalim benim Veysel böyleydi Tarla tapan mirasçılar böleydi Dedemgilden bir evlek yer geleydi Özledim köyümü sayı bir başka VEYSEL KIZLARKAYASI 15.MAYIS.2009 |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SİVASLIM-58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BURAYA ÇATIN GÖL YANİ SÜLÜKLÜ GÖL DERİZ SÜLÜĞÜN BİR ÇOK HASTALIĞA ŞİFA OLDUGUNU DUYMAYAN YOK HERHALDE AMA BİZDE BÖYLE BİR GÜZELLİK KADERİYLE BAŞ BAŞA BIRAKILMIŞ??????????????????? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu AKÇAMAGRALI58 tarafından (24.05.2009 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel bi köy güzel resimler çekmissiniz ellerinize sağlık yemyeşil bi köy
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|