Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.03.2008, 12:56   #91
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 757 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

bu kapatma davası ile anlaşılan tek şey varki Türkiye"nin istikrarını istemeyenler çok önemli yerleri almışlar
buda bizim tarihimizde kara bir leke olarak sayfalarda yerini alacaktır
ama inşallah bu sefer anayasa mahkemesi bu yalnışlığa ortak olmaz
bu gibi sonuçları görmek istemiyorsak ülkemizdeki bütün insanlar birlik ve beraberlik içinde olacak, sağduyulu davranacak ve milleti hiç bir dış güce ezdirmemek için var gücümüzle çalışacağız.
Allah bu milleti bir daha böyle küçük düşürücü senaryolarla imtihan etmesin
Alt 15.03.2008, 13:06   #92
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Lächeln --->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

Alıntı:
fertelliyim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Müsilde iyi gelir :DBırakın kapatsınlar kapata bilirlerse Anka Kuşu gibi Küllerinden doğar ve daha genç daha azimli en az %70 oyla yine tek başına iktidar olur geçmiştede halk bunların yaptıklarına sandıkta Osmanlı Tokatı gibi yapıştırmadımı cevabını bakın görün yine aynısı olacak ve sorarım sizlere Devletin sözümü gecer Halkın sözümü Halkın sözünü hiçe sayan bir devlette Devlet sayılmaz gerisine siz karar verin artık
Sevgili Hemşerim Fertelliyim Yüzde kaçınan gelirsen gel beni ilgilendirmiyor zaten beş seneden beri iktidarsınız.Herhalde abi siz Akp içerisinde söz sahibisiniz.Abi bizim üç tane gencimiz var vallahi taşı sıksınlar suyunu çıkartırlar Askerlik pıroblemleri yok Şu an Bursada Toki evlerinin inşaatında çalışıyorlar ama çalıştıkları paralarıda kaptırdılar perişanlar.Abi ne olur bu gençlere bir iş bul bunlar evlenecek yuva kuracaklar ama durumları iyi değil.Sivasta zaten bacası tüten bir imalathane bile komadılar,olanlarında ne olacağı belli değil.Ne olursun elini ayağını öpeyim abi Akp yi ençok sen savunuyorsun ya medet hemşerim bize yardımcı ol.Senin elin her yere uzanır abi bu gençlere bi el tutalım.Akp ye yakın olanlar bir şekilde işini yüzdürüyor abi ne olursun bize yardım et..........( Pardon unuttum abi gençlerin ikitanesi yüksek okul mezunu..)
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2008, 13:54   #93
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 778 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili Hemşerim Fertelliyim Yüzde kaçınan gelirsen gel beni ilgilendirmiyor zaten beş seneden beri iktidarsınız.Herhalde abi siz Akp içerisinde söz sahibisiniz.Abi bizim üç tane gencimiz var vallahi taşı sıksınlar suyunu çıkartırlar Askerlik pıroblemleri yok Şu an Bursada Toki evlerinin inşaatında çalışıyorlar ama çalıştıkları paralarıda kaptırdılar perişanlar.Abi ne olur bu gençlere bir iş bul bunlar evlenecek yuva kuracaklar ama durumları iyi değil.Sivasta zaten bacası tüten bir imalathane bile komadılar,olanlarında ne olacağı belli değil.Ne olursun elini ayağını öpeyim abi Akp yi ençok sen savunuyorsun ya medet hemşerim bize yardımcı ol.Senin elin her yere uzanır abi bu gençlere bi el tutalım.Akp ye yakın olanlar bir şekilde işini yüzdürüyor abi ne olursun bize yardım et..........( Pardon unuttum abi gençlerin ikitanesi yüksek okul mezunu..)
İyi diyorsun güzel diyorsun burdan öncelikle belirteyim Şahsım olarak Ne AKP nede başka bir Parti mensubu değilim hiç bir kuruluşada üye değilim bir iki internet sitesi dışında hiç bir yerede üye değilim ben sıradan bir vatandaşım
Senin 3 babayiğite gelince sen diyorsun taşı sıksalar suyunu cıkarırlar ne güzel gerektiğinde ekmeklerini taştan cıkarıyorlar bunu yapamayanlarda var Tokide calıştıklarını söylüyorsun ancak şunu bilmelisinki konutları ihale ile mütahitlere verilmiştir yani arkadaşların paralarınıda vermek o mütahitlerin sorumluluğu altındadır.
AKP yi savunmama gelince önceki yönetimlere bakınca en iyisi bu gecenlerde de demiştim bir reklamdan alıntı yapmıştım BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU yani bu Yönetimden daha iyisi gelene kadar en iyisi bu

Bana gösterebilirmisin hangi parti iktidar olunca bütün kurumlara kendi adamlarını yerleştirmemiştir sen önce bu soruma cevap ver. Hani bir Ata sözü vardır Bal tutan parmagını yalar burda yapılanda bu aksini iddaa edebilirmisin ?
Şimdi Sivas'ın tüten bacalarına gelince bunu Devletten Önce bizlerin yani Sivas halkının tüttürmesi gerekir bunun içinde başta Sivas'lı iş adamlarının Sivas'a yatırım yapması gerekir ancak Sivas bu şekilde Tüten bacalarını tüttürmeye devam edebilir iş adamları yatırım yapmaya çalışsa emin ol Devlette kayıtsız kalmayacaktır.

Türkiye'nin doğusu neden iş alanlarında geride Çünkü iş sahaları fabrikalar eskiden buyana (önceki yönetimlerden kaynaklanıyor) hep batıya kurulmuş bunu öncelikle sorgulamak gerekir

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.03.2008, 13:55   #94
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Güzel bir cevap olmuş teşekkürler.
Alt 15.03.2008, 14:05   #95
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 21:56

Tecrübe Puanı: 672 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

Alıntı:
canovali Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya arkadaşlar bu ülkeye gelmiş geçmiş en kötü yönetim akp dir akp nin açılımını merak edenler varsa ben söyleyeyim ( amerikanın kurduğu parti ) ne sağcıyım ne solcu ama bu akp iktidarı sosyal güvenlik yasası diye bir yasa çıkarıyor akp yi savunan arkadaşlar bu yasayı ltf incelesinler ondan sonra konuşsunlar yok ama bu arkadaşlar akp güdümlüyse ZENGİN variyetliyse zaten bu yasa onları ilgilendirmez bilmem ne demek istediğimi anladınız mı haaa birde TÜRKİYE CUMHURİYETİ kanla irfanla kuruldu akp de parsel parsel satıyor ispatıda gecenin 04 00 meclisten geçirilen VAKIFLAR yasası deyilmidir. YİNEDE HER 2 KİŞİDEN BİRİ BUNLARA OY VERİRSE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bana vakıflar yasasını anlatabılırmısın konuya hakım gordum senı
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.03.2008, 14:09   #96
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 21:56

Tecrübe Puanı: 672 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

bırakın su mustafa kemalı kullanmayı artık yeter.mustafa kemal nasıl kurdu bu cumhurıyetı arastırdınmı bır kere.ezbere fetva verıyosun.ataturku agzına alacaksan once demokratık ol.oyle buyuk bır lıderın adını alma agzına antıdemokratık dusunceler beslerken
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.03.2008, 14:09   #97
tekten58
Yeni Yiğido

tekten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tekten58 Şuan tekten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2009 15:50

Tecrübe Puanı: 0 tekten58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YAZIKLAR OLSUN UĞRAŞILAN ŞEYLERE BAK İNANIN BAZI İNSANLAR TÜRKÜYENİN İLERİ GİTMESİNİ İSTEMİYOLAR YA BIRAKINDA HERKES İŞİNİ YAPSIN ŞU LAYIK ŞU DEĞİL ŞU SAĞCI ŞU SOLCU BIRAKIN ARTIK BUNLARI TÜRKİYEYE KİMİN FAYDASI VARSA ONA HERKES SAYGI GÖSTERSİN.BAŞ ÖRTÜSÜNÜ VALLA CHP SERBEST ETSEYDİ HİÇ BİŞE OLMAZDI OLMADIĞI GİBİDE EL ÜSTÜNDE GEZDİRİLİRDİ GERÇİ ÖYLE BİŞE YAPMAZDA YAPSA DİYORUM ARTIK UĞRAŞMAYIN YETER BU ÜLKEDE HERKES ÖZGÜRDÜR.HA BAŞBAKANLADA FAZLA UĞRAŞMAYIN ONUNLA LAİKLİKLE KİMSE YARIŞAMAZ.
tekten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.03.2008, 14:19   #98
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 757 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

arkadaşlar bu sadece bir davadır
bunun anayasa mahkemesinden döneceğine inanıyorum
ama mahkemenin geçmişte aldığı kararları gözönünde bulundurursak dönmeme şansıda var
peki bundan sonra ne olur şimdiden bunu konuşmak çok erken
şuda bir gerçekki bu davadan cumhurbaşkanının etkilenmesi söz konusu bile değil
en fazla ne yaparlar başbakana siyasi yasak getirirler
bunun sonucundada tekrar seçime gidilir ve akparti oylarını dahada çok yükselterek tekrar geri gelir
ama bu süreç içinde ülkemiz ne durumlara düşer bunu düşünmek lazım
belkide onların istedikleri ülkeyi bu tür olaylarla kaosa sürükleyerek insanların düşünmeden hareket etmelerini istemektir
bizim yapacağımız tek şey sağduyuluu bir şekilde beklemektir
Alt 15.03.2008, 15:15   #99
gardasin.58
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

gardasin.58 Şuan gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2012 15:45

Tecrübe Puanı: 730 gardasin.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: AK Parti'ye kapatma davası açıldı

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşlar bu sadece bir davadır
bunun anayasa mahkemesinden döneceğine inanıyorum
ama mahkemenin geçmişte aldığı kararları gözönünde bulundurursak dönmeme şansıda var
peki bundan sonra ne olur şimdiden bunu konuşmak çok erken
şuda bir gerçekki bu davadan cumhurbaşkanının etkilenmesi söz konusu bile değil
en fazla ne yaparlar başbakana siyasi yasak getirirler
bunun sonucundada tekrar seçime gidilir ve akparti oylarını dahada çok yükselterek tekrar geri gelir
ama bu süreç içinde ülkemiz ne durumlara düşer bunu düşünmek lazım
belkide onların istedikleri ülkeyi bu tür olaylarla kaosa sürükleyerek insanların düşünmeden hareket etmelerini istemektir
bizim yapacağımız tek şey sağduyuluu bir şekilde beklemektir
Ülkenin durumu ne olur bir zamanlar toplu ineyi bile disardan alan Türkiye bundan 10 sene beliki daha fazla geriye gider ideolojik dusunceleri one cikararak laik Ataturkcu dinci dinsiz bugibi saplantilarin her zaman ülkeye zarar vermistir Ataturkculugu sadece sahsi menfatlerimiz icin kullaniriz ülke menfati olunca yaygarayi kopaririz CUMHURIYET elden gidiyor diye EGER ATATURK SAG OLSAYDI BOYLESI ataturkculeri siz vatan hayinisiniz der kellelerini keserdi.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.03.2008, 15:21   #100
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 805 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ne hikmetse bazı gözler kör olmuş,hala looo looo birilerinin peşinden gitmektedir,hala pembe dizilerden gözünü kaldırıp ülkede ne olup bittiğini görmeyenlere yazıklar olsun.Yazıklar olsun ki gün gelecek şu yaşadığımız günlerin bile ne kadar iyi günler olduğunu anlayacaklar,bugün ki bu gidiş büyük bir batışın trajikomik bir şekilde ülke halkımın sadece TV lerden izlediği gelinim-kaynanam ol-star ol gibi ucuz proğramların gerçek hayatta oynadığı bir tiyatrodan ibarettir.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)