Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.10.2008, 14:56   #1061
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 18:45

Tecrübe Puanı: 659 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

HHerkese selamlar saygılar.Evet böyle somut adımlar atmak gerekiyor.Bende varım.İlhancıgım Harun'un yapması daha iyi olur bu konuda bizlerden daha bilgili.Daha kaliteli bir şey çıkacagına inanıyorum.Ayrıca Ali kardeşimin dedigi gibi geçmiş nesilleri,sülale,sülale ayırarak günümüzde yaşayanlarıda portala eklemek gerekiyor.Tabiki böyle bi işi yapabilmek'de geniş bi katılım ve bilgi paylaşımıyla mümkün olur.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2008, 14:58   #1062
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

Bu konuda sivastaki arkadaşlarımızın'da yardımlarını esirgemiyeceklerini düşünüyorum!
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2008, 15:03   #1063
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

Ben elimdeki resimleri Haruna yollarım .Ayrıca bi gün İbrahim kardeşim organize ederse bir araya gelmeyi ve bu konu ile ilgili görüşlerimizi paylaşmayı öneriyorum.Ayrıca uzun zamandır yazmayan arkadaşlarımızın neden yazmadıkları ile ilgili bilgi edinilmesi ve tekrar faaal olarak burda yazmalarını saglamak gerekiyor.
Alt 19.10.2008, 19:59   #1064
sersır
Yiğido
NO AVATAR

sersır Şuan sersır isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.01.2010 16:37

Tecrübe Puanı: 635 sersır FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhabalar şirin köyümün güzel insanları.metin kardeşim,ilhan kardeşim ben elimdeki tüm arşivi göndermeye hazırım.bu buluşma işini isterseniz bir programla süsleyebiliriz.perşembe günleri mustafa özarslan sabahat akkirazın sundugu bu topragın sesi programına facebook üyeleri ücretsiz katılabiliyorlar isterseniz ayarlarım ordanda bir yere oturur çay içeriz bu süreçtede web sitesi ve şu kangirene dönüşen dernek işini konuşuruz.eger biz beceremiyorsak bu işi bizim adımıza gerçekleştırecek bir avukat mı olur veya muhasebecimi olur noter yetkisiyle yaptırırız.şimdi dernekler ticarethane gibi işliyor.başına adadıgımız görevli kendini orda finans eder.köylüler olarak bizde kına nişan gün gibi etkinliklerimizi orda yaparız.böylece dernek kasasınada katkıda bulunuruz.ben turkceel den gerekirse özel bir numarada alabilirim ama turkcell web ten aynı olayı gerçekleştirebiliyoruz.her hangi birolayda (düğün cenaze vs gibi)dernege kayıtlı yada kayıtsız tüm köylülerimize sms gecebiliriz.her olayda bi öncü gerekiyor,ben sizlerle beraber bu olayda öncülerden olmak için hazırım.gerkirse herkezi tektek dolaşıp iletişim adreslerini veya numaralarını alalım.birde bu iş ne kadara çıkar bilgisi olan varmı?başta 3 veya 5 kişide başlasak karşılayabilecegimiz bir rakamsa ben varım.Metin kardeşim ben bugün giriş yaptıgım da online idin sana yazamadım abimler bizde idi.ilgisiz kaldıgımı düşünmeni istemem.lütfen alınma. SAYGI ve SEVGİLERİMLE
Ali KARADAŞ 0538 686 09 05 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] msn:kimliksiz58@hotmail.com
sersır isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2008, 21:00   #1065
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 20:43

Tecrübe Puanı: 673 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

sevgili arkadaşlar benim iş icabı vaktim çok kısıtlı hafta sonları izin bile yapamıyorum ancak hafta arası izin kullanıyorumama bu iş için bende elimden gelen herşeyi yapmaya hazırımharun ile bugün görüştüm bu konuyu web sitesi konusunubana derki agabey sen resimleri toparlamaya başla bana ulaştır derbu konu ile ilgili resim arşivi oalnlar hazırlasınondan sonra dilediğimiz bir yerde veya alinin dediği gibi bi akşam biyerde buluşalım hemde en yakın bi zamanda
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008, 16:05   #1066
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

İlhan kardeşim merhaba.Bugün seni bir kaç kez aradım telefonun sürekli kapalıydı numaranmı degişti?0543 ile başlayan numarandan aradım..
Alt 20.10.2008, 16:14   #1067
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

Ali kardeşim kesinlikle böyle düşünmedim,düşünmemde ayrıca düşüncenizden dolayı teşekkür ederim.
Alt 20.10.2008, 23:00   #1068
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 20:43

Tecrübe Puanı: 673 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

evet metinciğim numaram degişti ben seni ararım
0543 lü numaram değişti
selamlar
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008, 00:00   #1069
sersır
Yiğido
NO AVATAR

hayırlı geceler ilhan kardeşim.nasılsın?dün yanına eskidji ye gelmeye niyetlendim ancak misafirlerim geldi bu yüzden askıya almak zorunda kaldım.ama ilk fırsatta gelecegim.Ben diyorum ki artık cirhin köyü için bir şeyler yapmanın zamnı geldi ve inanıyorum ki bu işi sizlerle gerçekleştirebiliriz.ben dernek kurabilmek için ne gerekiyorsa yolunu bir dernek başkanı arkadaşımdan ögreneceğim.İnşallah bir araya geldiğimizde size detaylı bir bilgi verebilirim.
Alt 21.10.2008, 21:59   #1070
sersır
Yiğido
NO AVATAR

merhabalar şirin köyümün güzel insanları.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)