|
|
#101 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hiçbir şeye itirazım yok, Çok derinden yaralayan bir sancının nöbetçisiyim şimdi. Yoksun ya, Ondandır bu gariplik, bu kırgınlık, Hani bir Hoşça kal demedin ya giderken, Biraz da bundandır gündüzlerimin gecelere karışması. Boş ver, Aldırma sen bana, Gözlerimdeki yaşa, Sesimin titreyişine, Kulak asma sitemlerime, Zaman her şeyin ilacıdır, Nasılsa geçer zamanla, Hani bir Hoşça kal demedin ya, Ondandır biraz da bu sitemler, Duymamış gibi yap, Dudaklarımın ismini sayıklamaktaki ısrarını, Sanma ki gidişindir bana böyle koyan, Hani bir Hoşça kal demedin ya. Hani zamansız oldu biraz gidişin ondandır, Gelişin gibi.... Aldırma sönmediğine bu ateşlerin, Aldığım her nefese işlemişim gidişini, Aşka göğüs gerip, imkansızlığı zorlamamdır cümlelerime yansıyan Zamansızdır senin için yanan alevler, Şimdi git...! Son kez arkana bakmadan, Aklın bende kalmasın, Hala sevilmekteysen, hala özleniyorsan umursama, Sen haklısın, Zordur Hoşça kal demek, Adamlık ister, Yürek ister, Cesaret ister, Zordur sebepsiz gitmelerin bahanesini bulmak, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ne hatırlayacak kadar sevdin Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum Beni hep bulmamak için aradın Yanılgımdın Yandığımdın Yangındın Sensizliğe yenilmek Sana yenilmekten zor olsada Ardımda bir sürü "belki"ler bırakarak Seni içimden terk ediyorum Şimdi İçimde öldürecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık Tamamlayamadık bizi Elinden tutamadık yanlızlığımın Saçlarımıda uzaklarına gömdün İçimin mavisi senin okyanusundandı Al! geri veriyorum. Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizliği terkediyorum "Yârime uzanmayan bütün dallarım kırılsın" demiştin Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi? Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtanda sendin Acımı dindirecek olanda "Ya öldür beni"dedim Ya da git benden İçi bulanık bir sevdanın ucunda Seni kaybettim Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yârini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ÖMRÜN son nefesi Benden İçimden Terkediyorum.................. ............. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Navigator
DAYAN KALBİM Seni dağladılar, değil mi kalbim, Her yanın, içi su dolu kabarcık. Bulunmaz bu halden anlar bir ilim; Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. Sensin gökten gelen oklara hedef; Oyası ateşle işlenen gergef. Çekme üç beş günlük dünyaya esef! Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! NECİP FAZIL KISAKÜREK |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Navigator
Yapayalnızım ... Söylesene beni kaç harfle sevdin? Hani anlat desem içindeki sevgiyi; ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Zamanı ellerimle yakasından tutup havaya kaldırsam ne kadar anlatırdın? Hadi anlatsana beni kaç harf sevdin? Oyuna mı geldin sevgili? Kandırdım seni az önce.. ßana olan sewgin kaç harf diye sordum, sende bana anlatmaya başladın... Cümlelerle kelimeleri süsleyerek anlatmak yeterli oldu. Demek sadece '' SENİ SEVİYORUM '' da özetim.. Oysa bana yaşadığımızı sandığım bu büyük aşkı tarif edememen lazımdı.. Ağzından hiç bir kelime çıkmamalıydı.. Düğümlenmeliydi ses tellerin, ellerin titremeli, avuçların terlemeliydi.. ßocalamalıydın... Her anlatmaya kalktığında saçmalayıp, örneklerle izah etmeye çalışmalıydın... ßaşaramamalıydın... Anlamını bilecek kadar bir aşk bize yakışmazdı oysa.. ßak sokaklara hep onlarla dolu. Ellerinden tutabildiğin bir aşk bu sendeki.. ßana olan sevgini özetleyememeliydin sevgili. Özetlenecek bir aşk sadece kitaplara konu... Yazılabilecek kadar basit bir aşkı, ben bir damla gözyaşıyla anlatırdım sana... ßana benim sorumu sorma sevgili.. '' Peki sen anlat o zaman. '' deme bana..! ßeni sadece 13 harf seven birisine ben ne anlatayım?.. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Navigator
Sevdayı dinledim türkülerinde... Elleri ellerimde Aşkı anlattı dizlerinde. Ah...sen varya sen Anlatılmaz bir duygu bir his, Yaşanılmak istenen ve Yaşatılan bir özlemdi. Bakışları yaktı yüreğimi İçten içe. Birşeyler koptu gönülde Ateş oldu,nar oldu. Söylenecek sözler düğümlendi, Dil lal oldu. Ne sırlar saklıydı bilmem O hançer bakışları Aşka giden yoldu.
|
|
|
#106 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gülmek; "SAF" denme riskini göze almaktır. Ağlamak ise; "DUYGUSAL" görünme riskini... Birine yakınlaşmak; "KENDİNİ KAPTIRMA" riskini, Duygularını açmak; "KENDİNİ ORTAYA KOYMA" riskini, Hayalleri ve düşünceleri sergilemek ise; "ONLARI BAŞKASINA KAPTIRMA" riskini göze almaktır. Sevmek; "KARŞILIK GÖREMEME" riskini... Yaşamak ise; "ÖLME" riskini göze almaktır. Umutlanmak; "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA" riskini Çabalamak ise; "BAŞARISIZ OLMA" riskini göze almaktır... Ama riskler yaşanmalıdır,çünkü; hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır.! Hiç risk almayan kişi, belki acı ve üzüntülerden konunabilir ama büyüyemez, sevemez, değişemez, hissedemez, öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken, bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder. Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.
|
|
|
#107 |
|
Navigator
Yok yere ayrıldık yıprattık aşkı Gönlüm heba oldu , Aklım karıştı .. Sevmedin sen beni Benim seni sevdiğim gibi Yanmıyor yüreğim Yanmıyor kalbim Hergün benim yandığım gibi Binlerce kez tövbe ettim, Bin kere döndüm.. Ne yeminler bozdum ama , Yine KÖRDÜĞÜM. Aşkımızın sonu yoktu Yoktu bir çözüm “Kaçıp gitmek” tek çareydi Çok üzgünüm.. Yok yere ayrıldık , yıprattık aşkı Gönlüm heba oldu Aklım karıştı .. Sevmedin sen beni Benim seni sevdiğim gibi Bakmıyor yüreğim Bakmıyor gözlerim Benim sana baktığım gibi ……
|
|
|
#108 |
|
Navigator
Hasretlik cöktü Üstüme
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdamiz sonsuza sürsün askim Biz birbirimizi kaybetmeyelim Ben herseyimi birtek sana adadim Benim ol ben sensiz anlamsizim. Eger simdi sana kavusmak varsa Ellerin simsicak ellerimi tutsa Gözlerin dönüp gözlerime baksa Ben allahimdan ne isterim baska. Inan hasretindir bana güc veren Varligindir beni dünyada güldüren Mutlulugundur beni mutlu eden Su deli kalbimdir seni delice seven. Sensizlikden cok korkuyorum Ben Karagözlümsüz olamiyorum Su an inan huzur bulamiyorum Seni cidden daglar kadar Seviyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#109 |
|
Navigator
"KAPAMA GÖZLERİNİ"
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] çocukken geceleri yıldızlara bakardım... Başımı gökyüzüne kaldırır heyecanla yıldızları sayardım;kaçında aşk vardı,kaçından böyle görünürdü gökyüzü, kaçında denizler bu kadar güzel ve kaçında aşk maviydi... Yıllar sonra senin gözlerinde gördüm yıldızları... Gözlerinde o çocukluk heyecenımı yaşadım yeniden. Mavi denizleri,mavi gökyüzünü,mavi aşkı gördüm... Belki de onun için sen gözlerini kapattığında sönüyor yıldızlarım... Gözlerinden bir yol çizdim kendime,yıldızlara tutunarak ulaştım aşka... Aşk maviydi;gözlerinde aşka bulandım... Şimdi belki de bu yüzden;gözlerini kapadığında yolumu kaybedişim... Şiirler okurdum gökyüzüne bakarak;nefesimden cam buğulanırdı... Adımı yazardım o şiirli buğuya,yanında bir boşluk bırakarak... Sonra yanına eklenecek mavi aşkımı hayal ederdim saatlerce... Şöyle olmalı,böyle bakmalı,böyle konuşmalı... Şimdilerde gözlerine bakarak şiirler okuyorum içimden,sen duymuyorsun... Gözlerinin buğusuna adımı yazıyorum,yanına da mavi aşkımı;yani seni... Kapasan gözlerini,buğusu silinecek,adım silinecek gözlerinden,aşk silinecek... Bir şiir okuyorum soğuk cama yaslanıp; "YOKLUĞUN CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR,KAPAMA GÖZLERİNİ"diye biten... Şimdi gözlerini kaparsan;gözlerindeki yıldızlar sönecek... Şimdi gözlerini kaparsan;maviler çok üşüyecek... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#110 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4572
![]() |
Güzele, saflığa, temizliğe,İyiliğe,
doğruluğa,Yükseğe, daha yükseğe, Erişmek ister misin? Pek kolay görünmese de Zor da değil dileyince Ulaşır insan isteyince Sen de ister misin? Unuttum yanlışları, Sildim hatalarımı, Taşıyor olsam da izlerini, Yine de umutluyum Benimle gelir misin?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|