|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
372 | 34,77% |
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
683 | 63,83% |
Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
15 | 1,40% |
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1111 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 801
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İletimde yazmayan bir seyi hangi akla hizmet benden cikmis gibi lanse ediyorsun? La havle...
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Agbi mesaj bizim ama Nikbin kardesi yazmissin... neyse ![]() Tayyip Erdogan benim genelbaskanim degil ki, bi partiye mensup, üye felan degilim..."Fanatik" yaftalansak da... bu böyle. Abileriniz ´den kimi kast ediyorsun onuda inan anlayamadim... ![]() Selametle...
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2222
![]() |
![]() Siz o zenginler köşkünün bahcesindeki kulübeye böyle koyarlar işte
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Google den bakabilirsiniz...ama kabul edermisiniz bilemem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 795
![]() |
![]() Bu konuyu hala anlamayan aklı yarım yorumlar ile sağ gösterip sol vurarak,ne alaka ise emekli maaşı,annesinin gençliği felan üstünde yorum yapmak kel alakadır.
1-Hükümet kürt açılmı yapacam diyor 2-Dağdan 40 tane eşkiya iniyor, 3-AB nin isteği ve şartı doğrultusunda avrupadan 20 tane pkk geleceği söyleniyor. Bu konu dahilinde KÜRT AÇILIMI hakkında topic içinde yorum yapılması,bu sürece nerden gelindi,nasıl bir yol izlenmesi gerek bu konular üzerinde araştırma yaparak yorum yapılması gerek. 1-Bugün bile hükümet nasıl bir açılım yapıp ne yapmak istediğini Türk halkına anlatamadığını, 2-Devleti bölüp parçalamak üzere örgüt kurup çatışma yapan 40 kişi elini kolunu sallayarak gezerken, 3-Avrupa'da yıllık 5 milyar dolarlık bir eroin pastasına yön veren ve bugün batılıların huzurunu kaçıracak güce sahip pkk avrupa kadrosundan 20 kişi geliyor. 1-Ülkemde 1 sınıf Türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşı olmak varken,sözde azınlığım diyerek 2.sınıf vatandaşlığı tercih etmek nerden çıkıyor sonu ne olacak asıl merak edilen budur.Üstelik ülkemde açlık-eğitimsizlik-işsizlik ve pervasız yapılaşma almış başını giderken. 2-Dağdan eşkiyalık yapıp gelip yargılanmaksızın elini kolunu sallayarak gezen eşkiyalar varken,aç çocuğuna bir lokma ekmek götürmek için hırsızlık yapn 15 yıla mahkum oluyor,adına ergenekon dedikleri bugün bile iddianamesi olmayan,sözde iddia sahibi 7 tane adi suçtan mahkum kişi(Ki bunların suçu öz kızının ırzına geçmekden-cinnet geçirip ailesini öldüren adi suçlulardan oluştuğu halde)bu isnatlardan uluslararası 1 numaralı cerrahımızdan akademisyenlerimize sorgusuz hapiste yatarken bu ne çelişki? 3-Terör örgütünün avrupa kadrosu tasfiye için Türkiye ye gönderilmek istenirken,kırmızı bülten ile aranan ülkemizce Abdulkadir AYGAN ismindeki pkk avrupa sorumlusu (Hakkında mahkemelerimizde tutuklanma kararı olan birisidir)niçin teslim edilmiyor. Lütfen bu konulara kafa yoralım.
![]() |
#1116 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2009
Tecrübe Puanı: 1452
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yıldırım senin açıklamalarının sonuda toki ye çıkıyor işte....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
![]() Doğan Haber Ajansından bir haber;
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ABD'de yayınlanan New York Times gazetesi, "ABD'nin Irak müdahalesinin İran'ı bölgesel bir güç olarak ortaya çıkardığının herkesçe bilindiğini hatırlatarak, “Ancak burada önemli bir sonuç daha ortaya çıktı. ABD'nin Irak'taki başarısızlığı ve aynı şekilde İsrail'in aşırılıklarını törpülemekte gösterdiği beceriksizlik, Türkiye'nin Amerikan yanlısı görüntüsünü üzerinden atıp Ortadoğu'dan Balkanlar'a, Kafkaslar ve Orta Asya'ya kadar uzanan uçsuz bucaksız bir bölgenin merkezinde güçlü bir bağımsız aktör olarak sivrilmesine de yol açtı" diye yazdı. ... "Ekim'de gerçekleştirilen iki ziyaret de Türkiye'nin aktifliğine işaret ediyor. Başbakan Erdoğan yanında dokuz bakan ve bir Airbus dolusu işadamıyla birlikte Bağdat'a giderek Irak hükümetiyle ortak bir toplantı yaptı ve 48 adet anlaşma imzaladı. Aynı sırada, Dışişleri Bakanı Davutoğlu da Halep'e giderek Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile anlaşmalar imzaladı. Bunlardan belki de en önemlisi iki ülke vatandaşlarının sınırı serbestçe geçmelerini öngören vize anlaşmasıydı. Türkiye aynı zamanda Ermenistan'la da iki protokol imzalayarak yepyeni bir adım attı. Aslında Türkiye'nin bu protokolleri Karabağ sorununun çözümüne katar uygulaması mümkün görünmüyor. Ama en azından Türk-Ermeni yakınlaşması yolunda tarihi bir adım atılmış oldu. Arap bakış açısından da en önemli gelişme, kuşkusuz Türkiye'nin İsrail'le ilişkilerinin soğuması oldu. İki ülke arasında toptan bir kopuş beklenmiyor, ancak İsrail'in sertlik yanlısı Başbakanı Benjamin Netanyahu ile dışişleri bakanı Avigdor Lieberman iktidarda olduğu sürece ilişkilerin yeniden eski sıcaklığına kavuşması da olası değil. Türkiye aynı zamanda Rusya ile Orta Asya'daki gaz üreticileriyla Avrupa'daki enerji açlığı çeken piyasa arasında bir enerji geçiş noktası olması rolünü de pekiştirecek bir diplomasi izliyor. Türkiye şu veya bu şekilde Ortadoğu'daki güç oyununun kurallarını yeniden ve üstelik de pozitif ve çatışmacı olmayan bir tarzda yazıyor." ABD’nin borsa ve finansal çevreleri gazetesi Wall Street Journal, "Türkiye’siz bir NATO?" başlıklı bir makale yayımladı. ABD’nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Washington Enstitüsü’nün Arap Siyaseti Programı Direktörü David Schenker’in imzasını taşıyan makalede Türkiye’nin NATO üyeliği sorgulandı. Türk hükümetinin Suriye ve İran’ya daha yakınlaşırken İsrail ile ile tatbikatın iptal edilmesine dikkat çekildiği makalede AKP hükümetinin, yurt içinde vergi cezalarıyla "laik medyayı batırmaya çalıştığı", siyasi muhaliflerini "hükümeti devirme suçlamaları" ile hedef aldığı savunuldu. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Artık; Kuzey Irak'ta tarihi bir sayfa açan; Türkiye'nin son 30 yılına malolan PKK'nın tasfiyesine gidecek olan Kürt Açılımı'nı başlatan; ABD-NATO yapımı Ergenekon'u tasfiye operasyonunu sürdüren; Washington'un yörüngesinden çıkarak Türkiye'de ki statüko'yu değiştiren, Ermeni diasporasının elindeki kozları alan, bölgesinde ekonomik, siyasal ve askeri alanda büyük ve otorite güç haline gelen Yeni bir Ankara var.
![]() |
#1119 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 674
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() akp ile ilgili konularda r.t.e 'ı nasıl can siperhane savunduğunu çok gördüm uzun zamandır takip ediyorum merak etme iyi tanıyorum seni. ayrıca Abiler'i nasıl tanımazsın senn ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Yeni Yiğido
![]() ŞERİFE Şuan
![]() Son Aktivite: 29.11.2010 11:53
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() Alıntı:
bölücülüğün daniskasını 30 yıldır ayni adamlar yapıyor. Güneydogu da, Sivasdan ötesinde neden yoklar ? Hakkaride neden miting yapamazlar ? Eger ülkenin Güneydogu’suna hitap edemiyorsanız, sizin dünyanızda ülke bölünmüs ve siz de fiilen ülkeyi bölmüssünüz demektir. bunlar sizin sözleriniz değil mi? buraya bir konu açılmış ve herkes düşüncelerini söylüyor bende herkes gibi yazdım siz de karşılık olarak ALLAH'tan sizin gibi vatana hizmet eden ülkücüler var da bölünmüyoruz dediniz. bundan kastınız nedir. ben gereksiz polemiklere girmem cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz. benim ağzımdan ALLAH CC, ALLAH RESULÜ SALLALLAHU ALEYHİSSELAM EFENDİMİZ BİR DE VATAN MİLLET ÇIKAR. anlayacağınız yersiz ve kimseye hayrı olmayan tartışmalara girmem. bu da size son cevabımdır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yamaç Paraşutu Nedir? | EyüphanAydın | Yamaç Paraşütü | 1 | 10.05.2010 20:22 |
Kürt Yönetimi sınırları aştı! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 16 | 06.09.2009 15:26 |
BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? | doğanay58 | Muhtelif konular | 4 | 30.06.2009 06:32 |
Bir İl İçin Üniversite Nedir? | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 13.02.2009 01:44 |
Bilmeceler... | _DuMaN_58 | Arşiv | 45 | 19.03.2008 17:15 |