Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.11.2009, 23:48   #1111
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 801 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
ŞERİFE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
konuşmuş olduğun sözlerine dikkat et! hele şu işe bak dağdan inen bölücü olmuyor da milliyetçiler oluyor. ben senin aklından şüphe etmeye başladım.
anlayana...
Dagdan inenler bölücü olmuyor diyen kim gösterir misin?
İletimde yazmayan bir seyi hangi akla hizmet benden cikmis gibi lanse ediyorsun?

La havle...
Alt 12.11.2009, 23:54   #1112
Siyahnur
Usta Yiğido

Alıntı:
Merkez_Alperen Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın nikbin söyledikleriniz doğru..Ama birazda mensup olduğun partinin yediği herzeleri iyi öğren !

senin Genelbaşkanın değilmi Türkistan'da binlerce soydaşımız şehit olurken eli kolu bağlı halde olayları umursamayan ?
Senin genel başkanın değilmi azerbaycan ile aramızı açan ?
Senin genel başkanın değilmi Türk devletleri kaliteli doğal gazı 10 dolara satarken gidip normal doğalgaz için rusyaya 50 doları bayılan ?

Sence bölücünün büyüğü ABİLER iniz değilmi ?Herşey ortada..abilerinin götürdüklerinide görmezden gelme..
Birileri güneydoğuya hitap edemiyor. doğru. Ama şu anki iktidar hiçbir Türk devletine bırak hitap etmeyi ülke gündemine gelmesini bile hazmedemiyor ! Ermenilere açılıyor ! Ermeni dönmelerini bağrına basıyor ... .

Herşey ortada..abilerinin götürdüklerinide görmezden gelme..
Nikbin cevap ver

Agbi mesaj bizim ama Nikbin kardesi yazmissin... neyse

Tayyip Erdogan benim genelbaskanim degil ki, bi partiye mensup, üye felan degilim..."Fanatik" yaftalansak da... bu böyle.

Abileriniz ´den kimi kast ediyorsun onuda inan anlayamadim...

Selametle...
Alt 13.11.2009, 00:00   #1113
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2222 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Siz o zenginler köşkünün bahcesindeki kulübeye böyle koyarlar işte

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009, 00:04   #1114
Siyahnur
Usta Yiğido

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Oh ne ala ne güzel vatan hainlerine yapılan izzete ikrama bakarmısın emeklisine 37 kuruş zam veren bu iktidar vatan hainlerine ev bağışlıyor bu ne pehriz bu ne lahana turşusu
El Insaf...Tr´de emekliler,hatta gaziler, sehitler, memurlar, isciler Cumhuriyet tarihinin en yüksek maasini, begenmediginiz su hükümet döneminde almis, almaya devam ediyor...

Google den bakabilirsiniz...ama kabul edermisiniz bilemem.
Alt 13.11.2009, 00:29   #1115
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 795 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bu konuyu hala anlamayan aklı yarım yorumlar ile sağ gösterip sol vurarak,ne alaka ise emekli maaşı,annesinin gençliği felan üstünde yorum yapmak kel alakadır.

1-Hükümet kürt açılmı yapacam diyor
2-Dağdan 40 tane eşkiya iniyor,
3-AB nin isteği ve şartı doğrultusunda avrupadan 20 tane pkk geleceği söyleniyor.

Bu konu dahilinde KÜRT AÇILIMI hakkında topic içinde yorum yapılması,bu sürece nerden gelindi,nasıl bir yol izlenmesi gerek bu konular üzerinde araştırma yaparak yorum yapılması gerek.

1-Bugün bile hükümet nasıl bir açılım yapıp ne yapmak istediğini Türk halkına anlatamadığını,
2-Devleti bölüp parçalamak üzere örgüt kurup çatışma yapan 40 kişi elini kolunu sallayarak gezerken,
3-Avrupa'da yıllık 5 milyar dolarlık bir eroin pastasına yön veren ve bugün batılıların huzurunu kaçıracak güce sahip pkk avrupa kadrosundan 20 kişi geliyor.

1-Ülkemde 1 sınıf Türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşı olmak varken,sözde azınlığım diyerek 2.sınıf vatandaşlığı tercih etmek nerden çıkıyor sonu ne olacak asıl merak edilen budur.Üstelik ülkemde açlık-eğitimsizlik-işsizlik ve pervasız yapılaşma almış başını giderken.
2-Dağdan eşkiyalık yapıp gelip yargılanmaksızın elini kolunu sallayarak gezen eşkiyalar varken,aç çocuğuna bir lokma ekmek götürmek için hırsızlık yapn 15 yıla mahkum oluyor,adına ergenekon dedikleri bugün bile iddianamesi olmayan,sözde iddia sahibi 7 tane adi suçtan mahkum kişi(Ki bunların suçu öz kızının ırzına geçmekden-cinnet geçirip ailesini öldüren adi suçlulardan oluştuğu halde)bu isnatlardan uluslararası 1 numaralı cerrahımızdan akademisyenlerimize sorgusuz hapiste yatarken bu ne çelişki?
3-Terör örgütünün avrupa kadrosu tasfiye için Türkiye ye gönderilmek istenirken,kırmızı bülten ile aranan ülkemizce Abdulkadir AYGAN ismindeki pkk avrupa sorumlusu (Hakkında mahkemelerimizde tutuklanma kararı olan birisidir)niçin teslim edilmiyor.

Lütfen bu konulara kafa yoralım.
Alt 13.11.2009, 07:52   #1116
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1452 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ismail 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tam bende bunu diyecektim toki konut yapacakmış.
İsmail abi TOKİ ne hacet, açılımı destekleyenler el birliği ile yaparlar, nede olsa herşey barış için, demokrasi için..!

Açılımı destekleyenlerin herbiri bi tuğla koysa, evde yaparlar, villa da, köşkte ADAMA..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009, 08:17   #1117
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55

Tecrübe Puanı: 1080 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein

Yıldırım senin açıklamalarının sonuda toki ye çıkıyor işte....
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009, 08:32   #1118
Dağcı
Tecrübeli Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dağcı Şuan Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.08.2014 12:23

Tecrübe Puanı: 748 Dağcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Doğan Haber Ajansından bir haber;
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

ABD'de yayınlanan New York Times gazetesi, "ABD'nin Irak müdahalesinin İran'ı bölgesel bir güç olarak ortaya çıkardığının herkesçe bilindiğini hatırlatarak, “Ancak burada önemli bir sonuç daha ortaya çıktı. ABD'nin Irak'taki başarısızlığı ve aynı şekilde İsrail'in aşırılıklarını törpülemekte gösterdiği beceriksizlik, Türkiye'nin Amerikan yanlısı görüntüsünü üzerinden atıp Ortadoğu'dan Balkanlar'a, Kafkaslar ve Orta Asya'ya kadar uzanan uçsuz bucaksız bir bölgenin merkezinde güçlü bir bağımsız aktör olarak sivrilmesine de yol açtı" diye yazdı.
...
"Ekim'de gerçekleştirilen iki ziyaret de Türkiye'nin aktifliğine işaret ediyor. Başbakan Erdoğan yanında dokuz bakan ve bir Airbus dolusu işadamıyla birlikte Bağdat'a giderek Irak hükümetiyle ortak bir toplantı yaptı ve 48 adet anlaşma imzaladı. Aynı sırada, Dışişleri Bakanı Davutoğlu da Halep'e giderek Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile anlaşmalar imzaladı. Bunlardan belki de en önemlisi iki ülke vatandaşlarının sınırı serbestçe geçmelerini öngören vize anlaşmasıydı. Türkiye aynı zamanda Ermenistan'la da iki protokol imzalayarak yepyeni bir adım attı. Aslında Türkiye'nin bu protokolleri Karabağ sorununun çözümüne katar uygulaması mümkün görünmüyor. Ama en azından Türk-Ermeni yakınlaşması yolunda tarihi bir adım atılmış oldu. Arap bakış açısından da en önemli gelişme, kuşkusuz Türkiye'nin İsrail'le ilişkilerinin soğuması oldu. İki ülke arasında toptan bir kopuş beklenmiyor, ancak İsrail'in sertlik yanlısı Başbakanı Benjamin Netanyahu ile dışişleri bakanı Avigdor Lieberman iktidarda olduğu sürece ilişkilerin yeniden eski sıcaklığına kavuşması da olası değil. Türkiye aynı zamanda Rusya ile Orta Asya'daki gaz üreticileriyla Avrupa'daki enerji açlığı çeken piyasa arasında bir enerji geçiş noktası olması rolünü de pekiştirecek bir diplomasi izliyor. Türkiye şu veya bu şekilde Ortadoğu'daki güç oyununun kurallarını yeniden ve üstelik de pozitif ve çatışmacı olmayan bir tarzda yazıyor."

ABD’nin borsa ve finansal çevreleri gazetesi Wall Street Journal, "Türkiye’siz bir NATO?" başlıklı bir makale yayımladı. ABD’nin önde gelen düşünce kuruluşlarından Washington Enstitüsü’nün Arap Siyaseti Programı Direktörü David Schenker’in imzasını taşıyan makalede Türkiye’nin NATO üyeliği sorgulandı. Türk hükümetinin Suriye ve İran’ya daha yakınlaşırken İsrail ile ile tatbikatın iptal edilmesine dikkat çekildiği makalede AKP hükümetinin, yurt içinde vergi cezalarıyla "laik medyayı batırmaya çalıştığı", siyasi muhaliflerini "hükümeti devirme suçlamaları" ile hedef aldığı savunuldu.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Artık; Kuzey Irak'ta tarihi bir sayfa açan; Türkiye'nin son 30 yılına malolan PKK'nın tasfiyesine gidecek olan Kürt Açılımı'nı başlatan; ABD-NATO yapımı Ergenekon'u tasfiye operasyonunu sürdüren; Washington'un yörüngesinden çıkarak Türkiye'de ki statüko'yu değiştiren, Ermeni diasporasının elindeki kozları alan, bölgesinde ekonomik, siyasal ve askeri alanda büyük ve otorite güç haline gelen Yeni bir Ankara var.
Alt 13.11.2009, 10:31   #1119
Merkez_Alperen
Usta Yiğido

Merkez_Alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merkez_Alperen Şuan Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.09.2012 11:23

Tecrübe Puanı: 674 Merkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOKMerkez_Alperen FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nikbin cevap ver

Agbi mesaj bizim ama Nikbin kardesi yazmissin... neyse

Tayyip Erdogan benim genelbaskanim degil ki, bi partiye mensup, üye felan degilim..."Fanatik" yaftalansak da... bu böyle.

Abileriniz ´den kimi kast ediyorsun onuda inan anlayamadim...

Selametle...
Ben deyim sen anla hemşerim

akp ile ilgili konularda r.t.e 'ı nasıl can siperhane savunduğunu çok gördüm uzun zamandır takip ediyorum merak etme iyi tanıyorum seni.
ayrıca Abiler'i nasıl tanımazsın senn
Merkez_Alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009, 12:38   #1120
ŞERİFE
Yeni Yiğido

ŞERİFE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞERİFE Şuan ŞERİFE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.11.2010 11:53

Tecrübe Puanı: 646 ŞERİFE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dagdan inenler bölücü olmuyor diyen kim gösterir misin?
İletimde yazmayan bir seyi hangi akla hizmet benden cikmis gibi lanse ediyorsun?

La havle...
Sizin itibar ettiginiz adamlar, zihniyet coktan böldü haberiniz yok...Kabul edin , veya etmeyin...
bölücülüğün daniskasını 30 yıldır ayni adamlar yapıyor.
Güneydogu da, Sivasdan ötesinde neden yoklar ?
Hakkaride neden miting yapamazlar ?
Eger ülkenin Güneydogu’suna hitap edemiyorsanız, sizin dünyanızda ülke bölünmüs ve siz de fiilen ülkeyi bölmüssünüz demektir.

bunlar sizin sözleriniz değil mi?
buraya bir konu açılmış ve herkes düşüncelerini söylüyor bende herkes gibi yazdım siz de karşılık olarak ALLAH'tan sizin gibi vatana hizmet eden ülkücüler var da bölünmüyoruz dediniz. bundan kastınız nedir. ben gereksiz polemiklere girmem cevap vermek zorunda bırakıyorsunuz. benim ağzımdan ALLAH CC, ALLAH RESULÜ SALLALLAHU ALEYHİSSELAM EFENDİMİZ BİR DE VATAN MİLLET ÇIKAR. anlayacağınız yersiz ve kimseye hayrı olmayan tartışmalara girmem. bu da size son cevabımdır.
ŞERİFE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)