![]() |
#11341 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum..........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#11342 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
![]() Son Aktivite: 31.03.2012 14:12
Tecrübe Puanı: 1106
![]() |
![]() Yıldırım Anladım değmezmiş sana...........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sivaslı fd'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#11343 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Siyah&Beyaz Şuan
![]() Son Aktivite: 04.11.2015 13:17
Tecrübe Puanı: 590
![]() |
![]() murat başaran ben sana ölürüm
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Siyah&Beyaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#11344 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolsuz_kerim Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 22:13
Tecrübe Puanı: 793
![]() |
![]() beşiktaş marşı
gökyüzünde değilsin yalnız, bir yanın ay,bir yanın yıldız. efsaneler yerde sürünsün, kartalım göklerde süzülsün. BEŞİKTAŞLIYIZ BEŞİKTAŞLI, anlayamaz kimse bu aşkı, bekçisiyiz kopsa kıyamet, SİYAH BEYAZ bize emanet.. sen neredeysen ordayız biz, ne dağlar engel,ne de deniz. sonunda ölüm bile olsa, son nefeste bil ki senleyiz. BEŞİKTAŞLIYIZ BEŞİKTAŞLI, anlayamaz kimse bu aşkı, bekçisiyiz kopsa kıyamet, SİYAH BEYAZ bize emanet..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kolsuz_kerim'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#11345 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() SERDAR ORTAC
BILSEMKI.................... |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#11347 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1688
![]() |
![]() Leman Sam - Anladım ki
dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil hiç kimse senin kadar umuduma yol değil dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11348 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1688
![]() |
![]() SÖYLEYEMEDIM
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedimmm................ .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11349 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolsuz_kerim Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 22:13
Tecrübe Puanı: 793
![]() |
![]() can afacan ___________ onunla evlen
![]() |
#11350 |