|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Türkiye'de Şu anda Kriz Var mı? | |||
Evet Kriz Var |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 63,16% |
Hayır Yoktur |
49 | 36,84% |
Katılımcı sayısı: 133. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#111 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() sen krizlerle değil müşterilerle boğuşuyosundur ![]() laf olsun torba dolsun boş konuşanlar içindir bende yeterice boş konuştuğumu sanmıyorum bu karşı tarafın anlayışına bağlıdır... sırf sizde muhalefet yapıyorsunuz yok efendim kriz var türkiye elden gidiyor bu gibi muhalefeti yapanda sizsiniz ne farkımız var şimdi söylermisin... krizi ben yaratmıyorum benim gücüm yok yaratacak kadar veya hükümetin gücü yok bunu bir tek Allah yaratır yaratıcıdır bizi herşeyle imtihan ediyor Başbakanımızın sizin gibi düşünenlerle veya iftira atanlarla imtihan ediyor benide sizlerle imtihan ediyor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Usta Yiğido
![]() abicim sen hangi kanalları izliyorsunuz __??????
![]() |
#113 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seva kardeş neden sordun bilmiyorum ama ben kanalları izlemiyorum artık Kıriz konusundada sadece senin yazdıklarınla yetiniyorum neden rahatsız oldun ki haklısın kardeşim ben seninle ayni düşünüyorum kıriz falan yokkkk bunu var diyen malum kişilere ne demeli bilmem ama kıriz yok diyorsan yoktur.....
Seva yoksa varda bizimle dalgamı geçiyorsun bacım bak biz sana inanıyoruz güveniyoruz bizi kandırma haaaa. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Valla bizler ne anlarsak anlayalım kırizden sana ne söylersek söyleyelim bizim dediklerimizin senin bilgin ve tecrüben yanında hiç bir hükmü yok.
Seva En son ne zaman pazara çıktın,İş ve işçi bulma kurumlarının önünden en son ne zaman geçtin.Belediyeler ve Kaymakamlık yardım masalarının önündeki kalabalıkları en son nezaman gördün.Büyük şehirlerdeki amele pazarlarını en son ne zaman gezdin işçilerle hiç sohbet ettin mi.Vergi dairelerine hiç uğrayıp vergi borcunu ödeyemeyenlerle hiç sohbet ettin mi.Esnaf ve sanatkarlar odasına gidip hiç bilgi aldın mı yüz yüze.Ziraat odalarını ne zaman ziyaret ettin en son çifyçinin durumundan ne kadar bilgin var..... ....................Ya boş ver Seva sen ne dersen öyledir kıriz mıriz yok sen ne dersen öyle ablacım 70 Milyon Tc bir tarafa sen bir tarafa bizler sen ne dersen ona inanıyoruz. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Samanyolu Tv'de "kriz günlerine bayram bereketi" denildi.Samanyolu bile kriz var diyorsa kesin vardır.
![]()
![]() |
#117 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() İflas ettim diyorum sen bana kriz medyanın uydurması diyorsun, İzmir'de inşaat şirketi olan bir adamdım ve şu anda Sivas'ta iş arıyorum biliyor musun sen... Hala diyorsun medyanın uydurması, gülüyorsun, senin tuzun kuru olabilir ama insanlar işsiz kalıyor, benim şirketimi kapatmam ustasından amelesine mimarına kadar 30 kişinin işsiz kalması demek sadece benden düşün, bunun dışında kapanan büyük şirketler??? Tüm sanayi odası başkanları ayaklandı, Tüsiad'ı felan geçtim, odalar borsalar birliği ve hatta Merkez Bankası bile kriz var diyor Seva sen yok diyorsun, sen Türkiye'de yaşamıyor musun???
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Bu yukarıda saydıklrının dertleri krizden öncede vardı şimdide var yarında olacak bu dertler krizlere bağlı değil o insanların sosyal yaşantısıyla ilğili YORGANINA GÖRE AYAGINI UZATACAKSIN Ben sizlere kendi yakın akrabalırımdan örnekler veriyim Pazar satıcılar kafalarına göre fiyat belirlerler ona göre satarlar ama yinede diğer günlerdeki alışverişlere göre ucuz sayılır. İş ve İşçi bulma inanırsanız Kahvehanelerdeki insanlar iş beğenmiyorlar işinizi yaptırmak için dil dökmek zorunda kalıyorsun. Kaymakamlık ve Belediyeler ise görevleridir sosyal yardımlarda bulunmak. Vergi bocu olan esnaf kredi ile araba almış Vergi borcunu ödememiş Kredi ile Tatile gitmiş vergi borcunu ödememiş başka başka eğlenceler için kredi almış yine vergi borcunu ödememiş. Çifçi evin önünde bir traktörü varken bütün işlerini o traktörle görürken gitmiş kredi ile bir traktör daha almış borçlanmış vergisini ödeyememiş bagkurunu ödeyememiş Gübreyi Tarım Kredi Kooperatiflerinden almış paraya çevirmiş tarlasına gübre atmamış işte böyle çevremdeki insanların durumları krizden öncede böyle idi krizden sonrada böyle yarında yine aynısı olacak YORYANINA GÖRE AYALARINI UZATMAZLARSA
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
İflasınızın nedeni Amarika da yaşanan krizdenmi Türkiye de henüz kriz yok kriz olması ihtimaline karşıda devlet tedbirlerini alıyor. Türkiye de yaşamak güzel hatta dünyanın neresinde olursanız olun yaşamak çok güzel krizlere kriz tellallığına rağmande
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÜLKEMİZDE SİYONİZMİN YÜZÜ | albina58 | Serbest Kürsü | 18 | 30.03.2010 03:44 |
ÜLKEMİZDE EN ÇOK KÖY SİVAS'TA | EyüphanAydın | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 16 | 24.12.2009 10:46 |
İnadına kriz yok | Serd@r | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 35 | 15.12.2008 18:26 |
ülkemizde yabancı olduk. | tekniker58 | Arşiv | 1 | 12.02.2008 18:11 |