![]() |
#111 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ARKADAŞLARR KESİCİ DELİCİ ALETLERİ SAKLASANIZZ İİİ OLUR BENDEN DEMESİ SORUMLULUK KABUL ETMEM ŞİTTTTTTTT SİZE DİYORUMM KENDİNİZİ KAPTIRMAYIN
VEEEEEEEE YARANAMADIMM Görmedim yürekten candan seveni Yalancı dostluklar ağlattı beni Kul ettim ellere ben bu bedeni Yinede kimseye yaranamadım Dostunum diyenler aldattı gitti O sahte sevgiler böylece bitti Ömrümün üstünden seneler geçti Yinede kimseye yaranamadım Hataya düşmüşüm bunca sevmekle Aramı açtılar benim gülmekle Ömrümü geçirdim boyun bükmekle Yinede kimseye yaranamadım Dostunum diyenler kayboldu gitti O sahte sevgiler böylece bitti Ömrümün üstünden seneler geçti Yinede kimseye yaranamadım
![]() |
#112 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
![]() SEVENİN DERDİNDEN BİR SEN ANLARSIN
ANLATSAM DERDİMİ AĞLARSIN BOŞVER BU DERDİMİ BÖYLECE KALSIN SEN YETER Kİ GİTME EY SEVDİĞİM UNUTMAK İSTEDİM GÖMEREK KALBİME İSYAN ETTİM SEVGİLİME VE DE SEVDİĞİME İÇKİLER DERMAN OLMUYOR DERDİME GELDE ŞİŞELERİ KIR SEVDİĞİM UNUTMAK İSTEDİM UNUTULMUYOR NE YAPSAMDA YERİN DOLMUYOR DİYORUM SEN NE YAPTIN BENİM BU GÖNLÜMÜ BENİM BU KALBİMİ SEVGİYLE DOLDURMAK YERİNE BENİ BİR HİÇ UĞRUNA BENİ Bİ ZEVK UĞRUNA SATTIN SANMAKİ BUNU YANINA BIRAKIRIM KORKMA! SANA HİÇBİR KÖTÜLÜK YAPMAYA NİYETİM YOK YAPMIŞ OLDUĞUM BESTELER YAZMIŞ OLDUĞUM ŞİİRLER SANA BİR KURŞUN YARASI GİBİ GELİR ZATEN SANMAKİ O GÜZEL İSMİN HALA AKLIMDA O GÜZEL İSMİNİN YERİNDE ŞU AN İHANET KAHPE KALLEŞ VE DE ........ YAZIYOR GÜLÜM
![]() |
#113 |
Usta Yiğido
![]() BaBa Alemde Teksin
Ne ORHAN annlar halimizi Ne FERDİ sen söyle MÜSLÜM BaBa nereden sevdim o Zalimi...
![]() |
#114 |
Usta Yiğido
![]() YAŞAMAYA ÇALIŞTIM
Biraz güldüm ağıt geldi Derman dedim dertler geldi Bütün günler elem verdi Bıkmadan yaşamaya çalıştım Düz yolumu yokuş ettim Neyi bulsam hep kaybettim Bir ömür hep böyle geçti Yinede yaşamaya çalıştım Biter diye çok bekledim Boşa gitti ümitlerim Duyulmadı dileklerim Yinede yaşamaya çalıştım Zaman geldi isyanım var Uzak dursun mutluluklar Bomboş geçen yıllarım var Böylede yaşamaya alıştım
![]() |
#115 |
Usta Yiğido
![]() Damar bizim tarzımız,damar bizim farkımız,damar bizim olayımız,MÜSLÜM BABA bas tacımız,babaya selam damara devam
![]() |
#116 |
Usta Yiğido
![]() OYOYOYOY
YILLAR UTANSINN Bizim gönlümüze hasret düşüren Şu geçit vermeyen dağlar utansın Bizi bizden alıp yabancı eden Şu uzayıp giden yollar utansın Düşüren kim bu aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Yar yanımda yoksa en büyük hasret Sevdasız geçecek ömüre hayret Gönülde açmazsa solacak elbet Çiçeklerle dolu dallar utansın
![]() |
#117 |
Usta Yiğido
![]() Ilac, Ilac
Sifa niyetine dinle, dertlerine deva olsun.
![]() |
#118 |
Usta Yiğido
![]() ZALİMMM
Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim bu zalimi Hayatı bırakıp da gittim Nereden sevdim bu zalimi Beni böyle bırakıp gitti Aşkından baska bir aşk tanımazdım Ayrılık acısını tattırmadım ki Canım gibi sevdim yandırmadım ki Gönül defterimi kapatıp gittin
![]() |
#119 |
Usta Yiğido
![]() müslüm baba söylesin
bütün alem dinlesin uzun söze gerek yok baba bu alemde teksin..
![]() |
#120 |
Usta Yiğido
![]() ZALİMSİN YARR
Zalimsin yar zalimsin Zalimden de zalimsin Yalnız hayırsız değil Hem kalpsiz hem zalimsin Güvenmedin sevgime Dert düşürdün içime Yaş doldurdun gözüme Zalimsin yar zalimsin Zalimsin gurbet gibi Zalimsin kader gibi Zalimsin ecel gibi Zalimsin yar zalimsin Hayal kursam yıkarsın Ciğerimi yakarsın Hislerimle oynarsın Zalimsin yar zalimsin Zalimsin gurbet gibi Zalimsin kader gibi Zalimsin ecel gibi Zalimsin yar zalimsin
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi | dertli58 | Birbirimizi Tanıyalım | 28 | 31.10.2010 16:31 |
Kayıp köşesi! | 4Eylul | Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net | 1 | 25.08.2008 18:35 |
İtiraf Köşesi | 4Eylul | Arşiv | 47 | 08.08.2008 21:02 |