![]() |
#1191 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3321
![]() |
![]() Hatalarla geçti zaman
Yanlış aşklar yaraladı yüreğimi Gücüm tükeniyor artık... Ne yaşlar akıyor gözlerimden Ne de yaşamaya dermanım var Kim bulur soğuk bedenimi karanlıklarda Açık kalan gözlerimi kim kapar Ruhum çoktan terketti yerini... Ama beklenen bir türlü gelmedi !.. Alinti |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1192 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1193 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() BEN
*Tutamayacağım sözler vermem ! *Basit kişilerle polemiğe girmem ! *Dünyada kimse üzülsün istemem ! *Bazı şeyleri asla affedemem ! *Yaşanmışlıkları kolay silemem ! *Yalanlarla uğraşmayın yemem ! *Dostlarıma laf ettirmem ! *Gidiyorsan çok özlesem de dön demem ! *Artık kimseye kolay kolay güvenemem ! *Bir daha güvenmedikçe sevemem ! *Bazen çok severim ama söylemem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() |
![]() bende yıldızelliyim, çırçıra bağlı islimden
malumunuz üzre kızılbaş kefere takımından yani sizegöre haşaa ![]() çakmak köylüler iyi tanır islimi ve insanını selam olsun memleketimin çıplak dağlarına
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1195 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1196 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() |
![]() bu memleket ne zaman adam olmuş olur biliyormusunuz bir sivaslıyı cumhurbaşkanı veya yeni dönemde hayırlısıyla pardon evetlisiyle başkan yaptığında adam olur , belki abdullatifin şansı vardı süreç müsade etmedi ama zaman ne getirir belli olmaz , yakında aktif siyasete gireceğim bakalım yürü diyecekmi bize yüce allah, soslu demokrat partiye girdim kılıçdaroğluna dar edeceğim partiyi
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1197 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ------- Biri Var --------
Garip halin suçu tek benim sanma, Beni bu hallere koyan biri var, Beni kötüleyip günahım alma, Beni bu hallere koyan biri var. Öyle bir gitti ki karardı bahtım, Geçmiyor canansız geçmedi vaktim, İçerimde kaldı binlerce ahtım, Beni bu hallere koyan biri var. Sanma ki bu aşkta bir benim suçlu, Yüreğim kan ağlar, gözlerim yaşlı, Terkeyledi beni o kalem kaşlı, Beni bu hallere koyan biri var. Bana bunca derdi verdi de gitti, Ateşten bir gölün içine itti, Doğduğuma hergün bin pişman etti, Beni bu hallere koyan biri var. Yaşıyor yürekte aşkımın derdi, Gönlüm acılarda zirveye erdi, Bir bahar ayında sineme girdi, Beni bu hallere koyan biri var. Ah edip inlemek değilmiş çözüm, Yolllarını gözler ufukta gözüm, Deli etti beni, dinlenmez sözüm, Beni bu hallere koyan biri var. Hasan Ilter |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Köyüm Yine yeşillenmiş senin dağların, Hasret hasret kokar güllerin köyüm, Ayrıldım vatandan durmaz ağlarım, Hasretinle yanar yüreğim köyüm. Sandal diye bilir herkes adıni, Sende yaşayanlar alır tadini, Genci, ihtiyarı, beyi, kadıni, Seni ben kimlerden sorayım köyüm. Dağların var duman durur başında, Hasretim var toprağında taşında, Bereket var ekmeğinde aşında, Hak nasip ederse yiyeyim köyüm. Sende yaşayanlar kıymetin bilsin, Dertler uğramasin yüzümüz gülsün, Birgün ayrılanlar hep geri dönsün, Özledim eşimi dostumu köyüm. Meleşir yamaçta koyunla kuzu, Başka olur köyün baharı yazi, İçimde hep durur aşkların izi, Yaşanan geçmişim gelir mı köyüm Selam olsun benden Sandal köyüne, Hasret kaldım cangalina beline, Garipler gurbete nasıl sevine, Kabul et yüreğim içine köyüm. Hasan Ilter Konu bilal kose tarafından (19.09.2010 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Eski Muhtara Mektup
Sen gittin gideli değişti işler, Yetim hakkı yiyen bey oldu muhtar, Karardı gönüller, sevgisiz döşler, Namussuz yaşamak huy oldu muhtar. Çalsa da çırpsa da utanmaz yüzü, Işığa bakmaktan kızarmış gözü, Hakk ı anmaz asla yalandır sözü, Bütün değerleri zay oldu muhtar. Sormuyor zenginler yoksul halini, Kestiler gidilmez hayır yolunu, Mevlayı zikirden çekti dilini, Hacılar, hocalar toy oldu muhtar. Eşekler at oldu attı semeri, Anadan, babadan yoktur haberi, Belli değil artık, bayanı, eri, Vatanımda kızlar bay oldu muhtar. Şaşırır gelenler burası nere, Villa yapa yapa kapandı dere, Bütün değerleri atmışlar yere, Karanlık yüzlüler ay oldu muhtar. Unutulup gitti, din ile iman, Namaz kıldırıyor parayla imam, Bütün ufukları kapladı duman, Ormanlar yakılıp köy oldu muhtar. Yalanla dolanla doldu içimiz, Allah´a kalmıştır bizim işimiz, Siyasete girdi, dostla eşimiz, Sadece kaygısı oy oldu muhtar. Siyahi diyor ki kara bahtımız, Yıklıdı yerlere namus tahtımız, Boşuna geçiyor yine vaktimiz, Bu zamanda yıllar ay oldu muhtar. Hasan Ilter |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|