![]() |
#1231 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] AGLAYAN AYNALAR ÖNÜMDEKI AYNADA BIR YÜZ AGLIYOR GÖZÜMÜ ONDAN AYIRAMIYORUM SESSIZ SESSIZ GIZLICE INLIYOR- NEYIN VAR DIYE SORAMIYORUM... YAVASCA YANAGINDAN SÜZÜLEN YASI SILIYORUM O SADECE YOKLUGA BAKIP KALIYOR -VE HIC DURMADAN AGLIYOR... DUDAKLARIM TITREYEREK NEDEN DIYE SORUYORUM BANA BAKMADAN VERIYOR YANIT: SOLUYORUM! ISTE BIR KELIMEDE BINBIR ACI HICKIRIKLARI OLMUS BAS TACI. ONA SADECE AGLAMA DIYORUM O SUSUYOR; YAPMIYOR HICBIR YORUM... BENDEN BAKISLARINI SAKLIYOR KACARCASINA BENSE BAKIP KALIYORUM ÖNÜMDEKI bir yigin cam parcasina.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yokluğun Ölümden Beter ! Sen gideli buralardan Yolunu gözlemekteyim İstanbul ağlıyor Yastayım sevgilim Hala seninim delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Sen gideli bu aşktan Kalbimle harpteyim Yokluğun ölümden beter Buz tuttu yüreğim Hala seninim delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Rüzgar al es püfür püfür Yağmur olda bul beni Geceleri rüyalarıma gir Öpüp okşa sev beni Sen gideli bu şehirden Ötmez oldu bülbüller Doğmadı güneşim batalı Açmaz oldu güller Hala seninim delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Unutmadım unutamadım Dinmedi fırtınam içimde Başucumdaki resmin Duruyor aynı yerinde. Konu Kardelencicegi tarafından (13.03.2009 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: 2 adet ekleniyor:( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Senizlige nasil dayanir bu yürek... Sensiz bir gecenin daha gecemesine dayanabilirmiyim bilmiyorum.... Birine asik olmak neden bukadar zor sen yanimda olmadigin halde... Benim degilsin ve belkide hic bir zaman benim olmayacaksin..... Sensizlik ok gibi saplaniyor o sensiz gecen gecelere...... Tam vazgectim diyorum ama her seferinde sen cikiyorsun karsima..... Bazen Kalbimi cikarip atmak geliyor icimden sensizlige..... Yapamiyorum elim yetismiyor....... Kimi zaman uzanip tutuvermek istiyorum,sicagini hisettmedigim o ellerine..uzanamiyorum... Belki bir soluk kadar yakinsin bana, ama bilmiyorum varligin bir okadar uzak.... Beynim unutup baska limanlara demir demir atmak istesede, Kalbim bekle diyor.. gidemiyorum.. Bazen unutmaliyim diye yazmak istiyorum kagida, Ama kalem bile engel oluyor... yazamiyorum... Benligime öyle kazimisimki seni, silmek istiyorum silemiyorum... Göz yaslarimin icinde sakladigim ""sevdigim"" Kaybetmek istemiyorum seni ama..tutamiyorum..agliyorum.. Ne yazik ,attigim her adimda,tuttugum her dilekte sen varsin.. Unut deseler bana aci veren seni... Birak deselerde gerceklesmeyecek hayalleri... Ben sende kaldim...unutamiyorum...biraka miyorum seni .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Askimdan: Seviyorum inan bana , Cilginca asigim sana Hayatta tek sevdigimsin, Dilim dönmez yalana. Itimatin yokmu bana, Neden inanmiyorsun askima, Sadece seni seviyorum, Nefret getirme sevdama. Askim büyüktür sana, Bir danis sevdama, Istersen sevme sevgilim, Hayalinde yeter bana.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yarınlara Yüklemişsen Sevgini..... O Yarın Hiç Gelmez.... Bekleyişlere yüklemişsen aşkını, senin için en tanıdık sözcük “yarın”dır... Aslında “o” yoktur ve senin de beklemekten başka çaren yoktur. Bu yüzden yarın senin için hiç bitmeyen bir umuttur. O olmadan geçirdiğin hiçbir gün yaşanmış sayılmaz. Yaşamadığın günler eklendikçe birbirine, yarına olan özlemin daha da artar. Her gece gözlerini “yarın olsun” diye kaparsın, her gece o günü değil yarını düşünerek uyursun. Uyuyabilirsen tabii... Gün ışığı varken daha çabuk geçer zaman. Gündüzdür, bir uğraşın vardır, “o ve yarın” yine aklındadır ama yolların, sokakların kalabalığında daha az hissedersin yalnızlığını. Ama gece... Kahrolası gece... Bir çöktü mü kentin üzerine geçmek bilmez saatler de seninledir artık. Ne yapsan olmaz, ne yapsan tüketemezsin dakikaları. Oysa senin istediğin bu gecenin de bir an önce bitmesi ve “yarın” olmasıdır. Bugün yoktu ya “o”, belki yarın olacaktır. Günlerdir beklediğin telefon belki “yarın” gelecektir. Aylardır hasret kaldığın yüzünü belki “yarın” göreceksindir. Kadehlere sığınarak ve kendini sarhoşluğun kollarına bırakarak bitirmek istersin geceyi. Yapamazsın çünkü içki seni uykuya değil yine “yarın”lı düşüncelere taşır. İki satır kitap okuyamazsın. Sözcükler çoktan anlamını yitirmiştir, anlamazsın. Belki bir iki şarkı daha çekilir kılar geceyi dersin ama dinlediğin her şarkı yine “o”nu anlatır sana... Umudun vardır ya içinde “yarın”a dair, bir tek ona sarılırsın. Yüzünde beliren gülümsemeyle kaparsın gözlerini. Zaten ne kalmıştır ki şurada “yarın” olmasına... Sabahın ilk ışıkları yüzüne çarpar çarpmaz açarsın gözlerini. Heyecanla kalkarsın yataktan. “Yarın” olmuştur ya, geceki sıkıntıdan eser kalmamıştır. Telefonlarını kontrol edersin, arayan, not bırakan var mı diye... Yoktur... Kapıyı dinlersin gelen var mı diye... Yoktur... Yine yalnızsındır işte ve bu duygu bir bıçak gibi keser yüreğini... İnce ince bir sızı hissetmeye başlarsın, tıpkı dün sabah hissettiğin gibi... “Yarın” bugün olmuştur ve senin önünde yine sadece “yarın” olmasını beklemekle geçecek bir gün daha vardır. Daha kaç gün geçecektir “yarın”ı bekleyerek bilinmez... Daha kaç gün geçecektir yaşanmadan bilinmez... BEKLEYİŞLERE YÜKLEMİŞSEN AŞKINI VE “yarın”ı BEKLEYEREK TÜKETİYORSAN ZAMANINI, BEKLEME... O YARIN HİC GELMEZ....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] HAYATIN ANLAMI Süt bebegin gülüsünde bir demet kir ciceginde hem dogumda, hem ölümde mirildanilan melodide ´Seni seviyorum´ diyen dilde sefkatle bakan bir cift gözde yaslanilan sevgili sinesinde almasanda verilen sevgide beklenilenin hasretinde hasretin icindeki özlemde dua acilan ellerde seni bana anlatan siirde her sabah dogan güneste yapragin üzerindeki cigde solmadan acan bir cicekde yapraklari sararmis bir defterde satirlarda ucusan harflerde bulutlara ucup giden genclikte ak saclara kavusan senelerde yorgun gecen günlerde gerceklesmesede, hayallerinde seni sana anlatan türküde hüzünlü bir gitarin tellerinde bir kösede unuttugun resimde sakladigin kurdeleli sac buklesinde doguda, batida, kuzeyde, güneyde baktigin, gördügün heryerde bir yudum sevgiyle gecen saatlerde hissedebilirsen eger icinde tutabilirsen eger ellerinde hapsedebilirsen yüreginde hayatin anlami : SENDE Konu Kardelencicegi tarafından (14.03.2009 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BOŞ BİR SAYFA GİBİYİM....!! Bir veda sonrasi,bogaza dugumlenmis, bir cumle gibiyim yutkunma beni.. söylenmek istenip söylenemeyen, topraga gömulu,kizilca sir SIR,gizemle doluyum cözdurme beni... ruzgarda titreyen tenteler gibiyim, her yelde korkarim savurma beni, gökkusaginin yedi renginden, her biri icimde soldurma beni.... Kökleri topragi sarmis agaclar gibi, sabirsiz kardelen gibiyim yildirma beni.. duvarda catlak arayan isik huzmesi, bulutlar ardinda sicacik gunes, acmayi dilerken karartma beni.. Öylesi masum.öyle gunahsiz, cocuklar gibiyim,aglatma beni, yillarca yerinden kimildamamis, tozlu bir rafta yitilip giden, zamana esir olmayan sevdalar gibi, kimsenin kalemine esir dusmeyen, bos bir sayfa gibiyim... sen doldur beni........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni Özledim Bitanem batan akşam güneşi, içimi yaktı yine. Burkuldu içim, doldu gözlerim, Utandım ağlayamadım, içime aktı yaşlar. Yüzünü özledim, sesini özledim. Özledim seni, çok özledim ben, bir tanem! Denizlerde, hep seni arıyor gözlerim. Geçmek bilmiyor, günler ve geceler. Sigaramdan seni çektim, bir nefes daha, Gülüşünü özledim, hüznünü özledim. Çok özledim seni, çok özledim bir tanem! Gözlerini özledim, dudaklarını özledim, Kış geçti, bahar bitti, yaz geldi. Bitmedi sensizlik, bitmedi yüreğimde! Sıcacık ellerini, saçlarını özledim, Seni çok, ama çok özledim bir tanem! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Islak bir sokakta bulursun kendini Yüreğin taş, dudakların yok Yaşadığını zannedip yürümek istersin Ellerin titer, gözlerin dolar Yüreğinde ne varsa yaş olup akar gözlerinden Üşüdüğünü zannedersin; ölmektesindir Sıkı dur bebeğim buna AYRILIK derler .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Navigator
![]() Her şeyim .. Her şeyimi ondan öğrendim Arkadaşım oldu,Sırdaşım oldu, Ama tek benim oldu. Bırakmayacağım onu, Vermeyeceğim ellere, Yine benim olacak, Yine benim karasevdam. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |