![]() |
#1261 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() |
#1262 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben olmalıyım Doğmak ise bir kez…umutlarında.. yaprak olmalıyım dal olmalıyım…….. kırmızının her tonunda….. renk renk alev gibi….. yürüdüğün yolunda gül olmalıyım… ******** ******** ******** ******** dokunduğun her çiçekte…. esen rüzgarda… elediğin burcu burcu kokan toprakta…. Altında desen …gümüşte desen.. Her seferinde …süzgecinde kalan…. Ben olmalıyım….. ******** ******** ******** ******** Attığın her adım bana olmalı…….. Döndüğün her dönemeç beni bulmalı… Her gece yarım kalan uykularında……. Dudağından dökülen ben olmalıyım…. Benliğinde bilinmeyen bir sızı……. Sesinin içinde kalp sıkıntısı…. Başında bilinmeyen dağ esintisi……… esmek istediğin ….BEN OLMALIYIM…... ******** ******** ******** ******** Nihal Büşra Bozdağ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben olmalıyım Doğmak ise bir kez…umutlarında.. yaprak olmalıyım dal olmalıyım…….. kırmızının her tonunda….. renk renk alev gibi….. yürüdüğün yolunda gül olmalıyım… ******** ******** ******** ******** dokunduğun her çiçekte…. esen rüzgarda… elediğin burcu burcu kokan toprakta…. Altında desen …gümüşte desen.. Her seferinde …süzgecinde kalan…. Ben olmalıyım….. ******** ******** ******** ******** Attığın her adım bana olmalı…….. Döndüğün her dönemeç beni bulmalı… Her gece yarım kalan uykularında……. Dudağından dökülen ben olmalıyım…. Benliğinde bilinmeyen bir sızı……. Sesinin içinde kalp sıkıntısı…. Başında bilinmeyen dağ esintisi……… esmek istediğin ….BEN OLMALIYIM…... ******** ******** ******** ******** Nihal Büşra Bozdağ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Navigator
Yar yar deyişine Yar yaban sevişine Bir care bulamadim Dalip da gidişine Ay canim iki gözüm önüme aksin Yaslardayim yuzum ehramina dagilsin Tutuklama sorgularin canimi alsin Yar yar diye diye Yar oldum yaban ele Karabasan gecelerde sararsin beni Ucuklayan dudagina sorarsin beni İki damla gözyaşinla ararsin beni Yar yar diye diye yar oldum yaban ele Umutsuzlugu ihrac eden bir cok ülkenin Herhangi bir şehrinde biraktim seni İnzivaya cekilmiş bu hikayenin hüzün dolu tetigini coktan cektim Seni öldüreli cok oldu, şimdi benden de betersin İyi ve güzel hakikata bel baglamiş saf dillerden bihabersin Belki cildirmak üzeresin, hayati vurgularin tükenmekte Gazete manşetlerinde aristokrat bir ferman olurken olum ilanim Karanligin ardi sira, cigliklar ve ugultular eşliginde Sevdamdir ugurladigim Ay canim iki gözüm önüme aksin Yaslardayim yüzüm ehramina dagilsin Tutuklama sorgularin canimi alsin Yar yar diye diye, yar oldum yaban ele Karabasan gecelerde sararsin beni Ucuklayan dudagina sorarsin beni İki damla gözyaşinla ararsin beni Yar yar diye diye yar oldum yaban ele........ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1265 |
Navigator
![]() MERHABA HUZUR..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gidişin gönlüme huzur getirdi Sığaramda tüten duman gibiyim Bütün kayğıları alıp götürdü Şimdi ıssız kalmış liman gibiyim.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kalbimde çırpınan o serçe uçtu Gönlüm kaderiyle şimdi buluştu Serseri ruhumda herşey birhoştu Şimdi huzur bulmuş adam gibiyim.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Baktığım her yerde hayalin vardı Yaptığım her işte ellerin vardı Hergün sitem eden dillerin vardı Şimdi darmadağın odam gibiyim.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Özgürüm..İçimde bir sarhoşluk var Sanki yüreğmde huzur, hoşluk var Ufkumda masmavi,geniş boşluk var Şimdi yarımlar yok, tamam gibiyim.. Ali SÖNMEZ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Navigator
Anlar misin Öksüzlügümü haykiriyor Elinin degdigi her zerre Ortasindayim sessizligin Sensiz…Saskin Üstüme geliyor gece Ah yoklugun Üsüyorum desem… anlar misin Ayak izini bıraktigin yerlerdeyim Kokunla nerden eserse rüzgar pesindeyim Geldim...ah yoksun Anlamsizligin cehennemindeyim Varligimda bombosum desem… anlar misin Sana degmeyince renksizim Söndü gözlerimin feri desem... Anlar misin:? Gassan Satar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Navigator
Elveda(?) Uçmak istiyorum bir martının kanadında Uzanmak istiyorum dağların zirvelerine En tepesine değmek istiyorum yükseklerin Uzaklaşmak istiyorum bu küf kokulu şehirden Bu yosunlaşmış kalplerden Kalabalık yalnızlığımdan kaçabilmek istiyorum Kocaman bir nehirde olmak istiyorum şimdi Akıntıya bırakmak kendimi ve sadece kuşları dinleyebilmek Bir de kaçıp giden umutlarımı Ucundan köşesinden de olsa yakalayabilmek istiyorum Bu kahrolası şehirde Ah keşkeler ile yaşanmış bir hayat istemiyorum arkamı dönüp baktığımda İşte o yüzden arkamı dönüyorum ve Hepinize Herşeye Elveda diyorum.... Bircan Çalışkan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Navigator
![]() Birgün biter
Durdurun yillari gecmesin aylar, Neden sensiz geciyor zalimce günler, Seni andikca yüregim titrer, Ömür tapulu degil bir gün biter. Günesin dogusu artik anlamsiz, Ziyan oldu gencligim sensiz, Saniyeler oldu gecmeyen asir, Dakikalar kururlu degil bir gün durur. Durmaksizin gecti yillar, aylar, unutmaya calistikca dertlerim baslar, Unutmak güc, beraber olmak imkansiz, Sevgi asirlarca sürmez ki; birgün biter. Hayat kisa süren bir masalmis, Sevenlerden hangisi mesut olmus, Her seven bir vefasiza baglanmis Ask heran degil birgün biter. Aksam üstü Hüzün dolar gönlüme Herkes gider kendi yerine Yapayalniz kalirim ben yine Kederler birakmaz beni Bir Aksam üstü Aksam oldu yine batiyor günes Dertler gönlümde yanan ates Vefasizlar acti bana savas Dert üstüne dert ekleniyor bir aksam üstü Karanlik geceler beni SIKIYOR Acilardan boguluyorum Kederlerden deliyim saniyorum Karanliklardan kurtulamiyorum bir aksam üstü Dayanilmaz acilari veren zalimler Parca parca bölündü garip gönüller Sevenleri ayirdi zalimler Matem cöküyor üzerime bir aksam üstü Güller bile soluyor Aksam üstü Insan dertleriyle basbasa kaliyor Gönlüm sana hasret kan agliyor Yaralarim sizliyor bir aksam üstü Gurbetin aksami bir cehennem Acilarimi sinemden atabilsem Dertsiz bir gün görürsem Mutlu olurum bir aksam üstü. Konu Kardelencicegi tarafından (13.04.2009 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2218
![]() |
![]() köşen hayırlı ugurlu olsun abla
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1270 |
Navigator
![]() Tsk barikat 7 ay falan oldu dün iki siirimi ekleyeyim dedim ikisi ayni sayfaya yapisti :(
Bu siirler bana ait. alinti falan degil.... ![]() Köseme eli bosmu geldin. ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |