![]() |
#1271 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2009 12:33
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Emre Saltık-ALIŞAMADIM sen gittin gideli bak deniz gözlüm inan yokluğuna canım alışamadım ne kadar yalnızım bir bilebilsen inan sensizliğe gülüm alışamadım ne kadar yalnızım bir bilebilsen inan sensizliğe yarim alışamadım alışamadım yar le le alışamadım alışamadım yar aman alışamadım senin yokluğuna digel alışamadım inan sensizliğe gülüm alışamadım acılar içinde bir başınayım dost bir laf söylese ağlayacağım doğmuyor güneşim tutuldu ayım senin yokluğuna canım alışamadım doğmuyor güneşim tutuldu ayım inan sensizliğe yarim alışamadım alışamadım yar le le alışamadım alışamadım yar aman alışamadım senin yokluğuna digel alışamadım inan sensizliğe gülüm alışamadım mazluminin boyun bükmesi gibi yeşil bağın gazel dökmesi gibi kurduğu binanın çökmesi gibi inan sensizliğe gülüm alışamadım kurduğu binanın çökmesi gibi inan sensizliğe yarim alışamadım alışamadım yar le le alışamadım alışamadım yar aman alışamadım senin yokluğuna digel alışamadım inan sensizliğe gülüm alışamadım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaSiVasLıM58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1272 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() Emre Saltık-ÖLESİYE ÖZLEDİM
Hasretinden aklar düştü saçıma Dağlar taşlar dayanmıyor acıma Hasretliğin ağır gider gücüme Ölesiye ölesiye özledim Sevdaları yüreğime gizledim Gelir diye yollarını gözledim.. Çeviremem akıp giden zamanı Durduramam içimdeki isyanı Bana düşman eylemişsin sevdanı Ölesiye ölesiye özledim Sevdaları yüreğime gizledim Gelir diye yollarını gözledim.. Acılarda hesap sordum kendime Bülbül gibi yanar oldum gülüme Ayrılığın salar beni ölüme Ölesiye ölesiye özledim Sevdaları yüreğime gizledim Gelir diye yollarını gözledim.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Yiğido
![]() ![]() didem58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.09.2009 13:49
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() Gripin & Emre Aydın ....sensiz İstanbul'a düşmanım....
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar didem58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1274 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() .......Ayna - Günler Geçiyor...
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1275 |
Yiğido
![]() ![]() didem58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.09.2009 13:49
Tecrübe Puanı: 637
![]() |
![]() ....ezginin günlüğü ......ebruli...
.............................. ...................... benim adım ebruli biraz gerçek biraz rüya, yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar didem58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1276 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4555
![]() |
![]() Şu anda türksanat müziği dinliyorum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1277 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 709
![]() ![]() |
![]() ezginin günlüğü :
sigaramın dumanına sarsam.....
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar *AHISKALI*'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1278 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 897
![]() |
![]() Yasar - benim adim ebruli .............
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1279 |
Yasaklı
![]() HaSiVasLıM58 Şuan
![]() |
![]() [color="DarkRed"][b]Cancağızım-ZEKİ ERDEM
söyleyemedimki hic kimseye ne daglara ne taslara bu gizli yarami hep icimde sakladim ah be cancagzim bilsen nasil pisman nasil perisanim ayrilik ölümmüs bilemezdim, bilseydim seni hic birakmazdim neredesin eh kara sevdam ne yerin belli , ne yurdun , ne adresin ne telefonun hic biri yok bende ,ama sen varsin hale yüregimde , bedenimde unutma bekliyorum seni ölnene kadar ama sen bekleme son nefesini verene kadar dön gel bana , dön gel benim gizli yaram cannagzim cancagzim aradan seneler yillar geciyor inanki seni hic unutmadim bu kadar gönülden bu kadar yürekden kimseyi sevipte yanmadim gizli yaram benim nerelerdesin hangi kollarda ah bir bilsem birden kapimin zili calsa gülüm, görsem karsimda o anda ölsem söylesem daglara daglar kan aglar halimi bilmez insanlar geri dön bana gel sevda melegim cekilmez seninsiz buralar cancagzim beni duyabilsem perisan halimi görebilsem bana geri döne bilsen can agladim sensiz geceler boyunca sakladim sevdami kanimda neyim var neyim yok feda ederdim simdi sen olsaydin yanimda gizli yaram benim nerelerdesin hangi kollarda ah bir bilsem birden kapimin zili calsa gülüm, görsem karsimda o anda ölsem söylesem daglara daglar kan aglar halimi bilmez insanlar geri dön bana gel sevda melegim cekilmez seninsiz buralar cancagzim beni duyabilsem perisan halimi görebilsem bana geri döne bilsen can [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() zeki erdem - beni sevmek yürek ister Beni sevmek yürek ister bilsen içim neler gizler kanımdaki çılgın izler seversem dünyayı yakar geçer bilmeceyim gel çözersen adam gibi seveceksen gölge gibi peşinden gelirim kalbime bir girersen benzeyemem başkasına meydanlar okurum bir başıma çılgınım deliyim seversem divaneyim yalan söze hiç gelemem ihaneti ben cekemem beni birgün aaglatırsan hircinim yakarım affedemem acı tatlı hergünümde olacaksan sen benimle düşünmeden biran olsun giderim seninle ölüme
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |
|
|