![]() |
#121 |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2010 17:56
Tecrübe Puanı: 652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aşkıma ihanet edersen birgün
Ben bunu yanına bırakır mıyım Sen benim boynumu büktükten sonra Seni bu alemde yaşatırmıyım Kurşuna dizseler senin yüzünden Bir damla yaş gelmez inan gözümden Ölmeyi kafama koymuşum zaten Seni bu alemde yaşatır mıyım Bırakıp gitmeyi düşünme sakın Güneşim parlamaz gelmez sabahım Diline düşersem dostun, düşmanın Seni bu alemde yaşatır mıyım Kurşuna dizseler senin yüzünden Bir damla yaş gelmez inan gözümden Ölmeyi kafama koymuşum zaten Seni bu alemde yaşatır mıyım
![]() |
#122 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Güz mü Geldi Rengin Soluk
Güz mü geldi rengin soluk Ne tez yaprak döktün ömrüm Hep ağlarsın boynun bükük Gözyaşın derya mı ömrüm, ömrüm, ömrüm… Ne tadın ne de tuzun var Ne yaşamakta gözün var Bülbül gibi güle figan Etmekten ne çıkar ömrüm, ömrüm, ömrüm… Her kuşun bir yuvası var Hele bak ne sevdası var Yaşamaya hevesi var Neden tadın kaçmış ömrüm, ömrüm, ömrüm… Alem gülüp eğleniyor Kendine sultan arıyor Seni gören deli diyor Yataksız yorgansız ömrüm, ömrüm, ömrüm…
![]() |
#123 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ekrem Düzgünoğlu - Berduş
bir berduşum evim yok mekanım yok sebebim... bir berduşum dilim yok lisanım yok zikrim... ağla aşk var, ağla! bilsen ne çok sevmişim seni... berduşum gönül, bir akşam gel bana içim hazin hazin sorarlar derdin nedir? aşk derim bilmezler berduş deyip geçerler berduşum gönül kimse bilmez derdimi dilimde bin vuslat sorarlar vuslat nedir? aşk derim bilmezler berduş deyip geçerler... bir berduşum sorum yok, cevabım yok sebebim... bir berduşum günah yok, sevabım yok zikrim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Arif Sağ - Öyledir Deli Gönül
Er nefestir nefes haktır dediler Öyledir ey deli gönül öyledir Nefes yaratılmış oku dediler Öyledir ey deli gönül öyledir Erenler bu yola bir sır koydular Erenler dediğim kırklar yediler Gönülden gönüle yol var dediler Öyledir ey deli gönül eyledir İmirza iptidasıdır yolunun Günahın bağışlar sefil kulunun Hak Muhammedindir mürüvet Ali’nin Öyledir ey deli gönül öyledir Söz-Müzik: İsmail Özden |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Kapanıp dizimeee yalvarma sakın
Seni unutmam yakındır yakıııın Hatırla gidince nasıl dayandıııım Vefasız sevgindeen artık usandııım Hep beni üzerek tepeledin aşkımı Seni sevmiştim ama sonu farklı Sakın ha dizime kapanayım deme yüzüm yok Aman yinede aman deneme Bendeki sevdayı gömdüm mezara Belkide geldik nazara Cana yakın kalbimi yaktın acıma Sen mi geldin insafa hep zırvaLa artık inanmam Dayanma gücümü bitir sonrada af dile Sen padişah kızı olsan bile Şu kadarcık değerin yok bunu bil Evinin kızı ol takılma peşime Sana daha Şans yok vede kapı kapalı Ve bana artık uğrama hadi artık ağlama Boşa akan göz yaşını sileni bulursun Vefasız sevgini vermiş olursun Kapanıp dizimeee yalvarma sakııın Seni unutmam yakındır yakııın Hatırla gidince nasıl dayandııım Vefasız sevginden artık usandıııım Sana yine kanarak seveceğim sanma Geri gelmişsin ama bil boşuna Derin bi derya bense içinde Boğuluyor bedenim bak sessizce Kapanma dizime boşver kalsın Adını anarsam batsın bu adım Geri dönüp ardına bakma bitti Sevgimiz vardı silindi gitti Kuruyan yaprak geri yeşerirmi Kalbim yaralı geri düzelirmi Sen ne yaparsan yap ama artık Değerin kalmadı çöp gibi artık Şans vermiştim ama yine aynı Düzelen birşey olmadı gayrı Usanıp bıktım kapanma dizime Arama ve sorma görünme gözüme Kapanıp dizimeee yalvarma sakııın Seni unutmam yakındır yakııın Hatırla gidince nasıl dayandııım Vefasız sevginden artık usandıııım... FaMiLia TokAt-YaLvArMa
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Alıntı:
hadi sen de bi dusun koy onune sapkanı acılır gozun bu defa zor olur biraz geri donusum bekleyen birini bul bazı seyler bi kisiye sadece bi kez soylenir askım belki benimde boyle seylere sabrım yok sabreden birini bul Beni kendimden koruma ruzgarlara acık olsun aradıgım ask, aradıgım aşk... Sen istesende istemesende, gozunle gorup dur demesen de ruzgarlara acık olsun aradıgım ask, aradıgım ask... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Işın Karaca - Aşktan Ne Haber
Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut bırakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm Açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden ürktüm Ben anlamam toptan tüfekten Ben anlamam taştan yürekten Anlamam akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerinin arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum öztürkçe yazısını |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Işın Karaca - Bekleyelim de Görelim
bekleyelim de görelim bakalım önce kim kimi unutacak dilersen anıları yakalım o zaman yerine anı yapılacak ama bana kalırsa yazık olur KAYBETMEK KOLAY,KAZANMAK ZOR!!! yine de sen bilirsin,buyur seç teklif var ısrar yok hadi yine arı gibi çalış gönlüm bitip başlamaya alış onun daha çok yolu var sen yine zamanla yarış birileri yolda kalır birileri yol alır;kanun bu her insan kaderiyle gelir dünyaya malum bu |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Bu Şehrin Geceleri Beni benden alıyor
Yüregimde Bir KIpırtı Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canım Yarim Canım Kurban Sana Yarim Ölürüm İste Bİr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim Yüzünde Bir Tebessüm Aşkı Başlatan Bi Kor Nedeni Bellidir Güzel Olan Her bişeyde zor Kac Gün Ömrümüz WaR Hiç Bilinmez oLsun bir Dakika Kalsa Bile Sen beniM Yanımda OLsun isterim Haykırsam Seni DAglara Beni Duysan ben Sana Duysam askından Pişen Aklım Hep Gecer Aklım Sana Düşkünüm Aşkım Kacsak Daglara Bu Şehri Terketsek Ve De geçsek Engel Olan yolları Bestelenen Her Parcada Sen Warsın Bunu Biliyorsun Zaten Bir Tanem seni Ne Kadar Sevdigimi Bi Sen Birde ALLAH bilir Gözlerinde Işıltı Var ve de Gülüyor İçten içten Yedi Bitirdi geçtim kendimden Eskiden Ürkek Ve de Hep Korkan Birisiydim Ben Beni Yeniden Düne Güldüren Sebebim OLdun Sen Kanayan Yarama Merhem OLdun Acıyan Canıma Can Oldun Kanıma da Girdin Baglanmamak İmkansız Sen Teksin Sana Kurban Canım Emin OL Ben Hep Yanındayım Bu Şehrin Geceleri Beni benden alıyor Yüregimde Bir KIpırtı Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canım Yarim Canım Kurban Sana Yarim Ölürüm İste Bİr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim BU Şehrin Geceleri başkadır Hüzünleri sokak Işıklarında Sevenlerin İsimleri yıldızlara bakınca Gelir Aklıma biri Beni Benden Ediyor Bu Şehrin Geceleri Sevgi Ve Aşkın Yeri Loş ışıga bürünmüş KaldırımLar Üzerine çiçekciler büzülmüş Benim Çiçegim Gül Benim Çiçegim Özel BeniM Hür aşkkım waR Dünyadan Güzel Dilimden Hiç Düşmüyor Ki İsminin Heceleri Deli Divane Ediyor Tebessüm edişLerin Sevgili Yarim Biricik Aşkım Yüregim Carpar Seni Gördükce Tutuşurum ALevinLe Ve Şimdi Soruyorum Yanarmısın BenimLe Bu Şehrin Geceleri Beni benden alıyor Yüregimde Bir KIpırtı Kalbim birini Seviyor beniM yarim Canım Yarim Canım Kurban Sana Yarim Ölürüm İste Bİr Tanem Ölümüne Sevdim Sevgilim FaMiLia ToKaT-Bu SeHRin qEcELERi
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Işın Karaca - Kalp Tanrıya Emanet
Belki de oyunların arkasına saklanmışım Şehirler büyümüs de ben hep çocuk mu kalmışım Yenilmezdi böyle zamansız Gitmeseydi eğer bu yürek.. Bulurdu, tutunurdu bi bahane daha nihayet Kelimeler eksilirken seyrettim üzülerek Bedenim paramparça ama Kalp hala tanrıya emanet.. Kirlenince olur ya niyet, Zor geliuor artık sevişmek Tükenince mazeret, Aşk acıdan ibaret Belki ben hala masalların, Mutlu sonların etkisindeyim hala İşte bu yüzden bıçak sırtlarına emanettir bu yürek Aslında yalanların,asolanların da farkındayım elbet Ama gormezden geldim Bilen bilir acıtır insanı gerçek... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|