|
|
#121 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 725
![]() |
MÜSLÜM BABAAAAAAAAAA
KÜSKÜNÜM yaşamak içimden gelmiyor artık öylesine dertli öyle üzgünüm bu dünya hiçbir tat vermiyor artık aldığım nefese cana küskünüm her şey boş anlamsız şimdi gözümde bin öfke bin nefret herbir sözümde yılların çilesi belli yüzümde aynada baktığım yüze küskünüm yalnızlık yaradır bende sarılmaz halimden derdimden kimse anlamaz nerde sevdiklerim neden aramaz en yakın dostuma bile küskünüm |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR DEĞERLİ SANATÇIMIZ MÜSLÜM GÜRSESİN HEMEN HEMEN BÜTÜN DAMAR ŞARKILARINI YAYINLADIM (ŞİFA NİYETİNE) EMEĞİMİZE SAYGI YAZDIKLARIMIZA Bİİ TEŞŞEKÜR OLMASADA HATTA YAZDIKLARIMIZ OKUNMAMIŞ OLSADA EYWALLAH BABANIN DEDİĞİ GİBİ NE YAPTIYSAM KİMSEYE YARANAMDIMMMM
|
|
|
#123 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 914
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu forumun eskisiyim.
Aynı zamanda kederlisiyim. Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep ilgi çeker, Adminde bize fırça çeker. Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere. Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok. Üye notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize. Online gözüksemde hep pc de, Hiç arkadaşım yok sitede. Tek bir özel mesaj aldım. Onda da uyarı aldım. Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla. Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' Virüs girdi dediler, şiirimi yediler. Birine gıcığım vardı, Onu da admin ettiler ALINTI |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Yiğido
![]() ![]() bulutum58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2009 13:58
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
[shout]ELİNE SAGLIK C.M GÜZEL PAYLASIMIN ICN SAOL[/shout]
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Usta Yiğido
![]() |
[quote=Peri-58;359871][color="DarkOrchid"][b] Ben bu forumun eskisiyim.
Aynı zamanda kederlisiyim. Mesajlarım çok amma, Görünmüyorsa neyleyim! Yeniler hep ilgi çeker, Adminde bize fırça çeker. Mesaj yazarım her bir yere, Basarlar teşekkürü başka yere. Vefadan yana derdim çok, Anlayana sitem yok. Üye notu düşerim herkese, Dönüpte yazılmaz bir notta bize. Online gözüksemde hep pc de, Hiç arkadaşım yok sitede. Tek bir özel mesaj aldım. Onda da uyarı aldım. Üzüntümden yatarken çok ağladım, Sabah kalktığımda yazdım Neden yanlış yazdın dedi bir tane abla. Sahipsizim,diyemedim 'sanane be abla' Virüs girdi dediler, şiirimi yediler. Birine gıcığım vardı, Onu da admin ettiler süpersin canim benim yaaa öpüldün tatli kiz eline yüregine saglik sen de bizim gibi dertlilerdensin buyur herzaman bekleriz senide tatlim |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Usta Yiğido
![]() |
İbrahim Tatlıses - Sözüm Yok Artık Ne günler yaşadım bitti dediniz Oturup ağladım yetti dediniz Ben bunları hak etmedim etti dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık Nerdeyim nasılım aldırmadınız Kaç kere düştüm de kaldırmadınız Bir gün benim yerime ben olmadınız Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Dostum bildiklerime dost almamışım Sırtımdan vura vura ölmemişim Bilmem ki bu dünyaya niye gelmişim Size söylenecek sözüm Yok artık Kimseye yaş dökecek gözüm yok artık Beni doğduğuma pişman ettiniz Kendime kendime düşman ettiniz Sarhoştur dediniz berduş dediniz Size söylenecek sözüm Yok artık |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sanki terk edilmiş bir viraneyim
Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus bende bir sandal Devrilip batmışım boğulmuşum ben Tutunacak hiçbir dalım kalmadı Bir ağaç misali kurumuşum ben Sanki bir köleyim sanki bir esir Yerlerden yerlere atılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın Çile rüzgarında savrulmuşum ben Dertler derya olmuş bende bir sandal Devrilip batmışım boğulmuşum ben imparatorrrr |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 914
![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=harbikiz58;359875]
Alıntı:
saol ........ |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
Mevsimim bahardı güllerim soldu
Acısı kalbime dert ile doldu Gitti de ellere,ele yar oldu Hayatımı yıkan o kadın oldu Bir kara lekeydi benim alnımda Kapanmaz bir yara şimdi bağrımda Ağlayıp inlesem pişman olsamda Hayatımı yıkan o kadın oldu (..Bu yazı alnımdan silinmez oldu..Hasreti kalbimde çekilmez oldu..Doğacak güneşim görünmez oldu..Hayatımı yıkan o kadın oldu..Herşeyimi çalan o kadın oldu..O kadın oldu..) Bu yazı alnımdan silinmez oldu Hasreti kalbimde çekilmez oldu Doğacak güneşim görünmez oldu Hayatımı yıkan o kadın oldu Bir kara lekeydi benim alnımda Kapanmaz bir yara şimdi bağrımda Ağlayıp inlesem pişman olsamda Hayatımı yıkan o kadın oldu
|
|
|
#130 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
müslüm babanin sarkilari muhtesem |