|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() betüs58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07
Tecrübe Puanı: 864
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geceden çıkıp gündüze,
güzdüz göreve gelip gece geç saatlere kadar göreve devam etmek demek. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle bir açılımı şiddetle kınıyorum !
Ne açılımı anlamadım.Aramızda hiç bir fark yok.Hepimiz biriz.ABD' bulunan zencilerde bir ırk ama onlar ABD vatandaşı olduklarını kabul ediyorlar. Ne açılımı halen anlamadım ; Şu anda milletvekili olabiliyor musun ? EVET . Cumhurbaşkanı oldun mu ? EVET Başbakan oldun mu ? EVET Daha ne farkımız var ? Halen anlamıyorum |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ülkede sadece Türkler yaşamıyor binlerce etnik kökenden insan yaşıyor bu kadar insanlar yaşarken neden sadece Kürtlere düşmanlığınız hadi onlarda sorun var sizin sorununuz nedir.......
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() -Alp- Şuan
Son Aktivite: 14.08.2010 00:07
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
ÖnceVatan 58 yazınızı sıkılmadan, gözümü kırpmadan okudum. Emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum kendi adıma.
Şu yazılan bazı yorumlara bakıyorum da yazık çok yazık! Bizim milletimizin duygusallığından yararlanılıyor gibime geliyor. Hemşehrilerim; Biraz gerçekleri görelim lütfen! Bir partiye bir adama körü körüne aşık olur gibi bağlanmayalıp. Öyle bağlanırsak görmek istediğimiz gibi görürüz. O şahısın yaptığı her davranışın, her işin doğru olduğunu düşünürüz. Sizlerden ricam kafalarınızı kuma gömmeyin, sizlerin iyi niyetlerinizi suistimal edenleri sandığa gömün ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Nikbin Şuan
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
Yazdıklarınız görünen yüzü , bir de görünmeyen yüzü var :]
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Yılmaz Özdil'den tabiki...
Cümleten hayırlı açılımlar Yunan açılımı yaptık. Bankalar gitti. Kıbrıs açılımı yaptık. Rum AB'ye girdi. Irak açılımı yaptık. Çuval geçirdiler. Arap açılımı yaptık. İETT garajı gitti. Lübnan açılımı yaptık. Telekom gitti. İngiliz açılımı yaptık. Telsim gitti. Gürcistan açılımı yaptık. Rusya işgal etti. Rus açılımı yaptık. Boru döşediler. İran açılımı yaptık. Bi boru da ordan döşediler. İtalyan açılımı yaptık. Boruları onlar döşedi. Çin açılımı yaptık. Hızlı treni döşüyorlar. Filistin açılımı yaptık. Gazze'yi yerle bir ettiler. İsrail açılımı yaptık. Limanlar gitti. Hindistan açılımı yaptık. Bomba'y patladı. Fransız açılımı yaptık. Çimento fabrikaları gitti. Soykırım kanunu geldi. Afrika açılımı yaptık. Sudanlı soykırımcı geldi. Afganistan açılımı yaptık. Eli verdik, kolu istiyorlar. Almanya açılımı yaptık. Çifte vatandaşlık gitti. AB açılımı yaptık. Giremeyeceğimiz kesinleşti. Obama açılımı yaptık. Ermeni kapısı gitti. Ermeni açılımı yaptık. Azerilerle papaz olduk. İsviçre açılımı yaptık. Adamlar minareyi yasakladı. Meksika açılımı yaptık. Hepimiz gribiz. * Kürt açılımı yaptık. Kürt partisi kapatıldı. * Vatandaş olarak rica ediyorum... Gözünüzü seveyim açılım maçılım yapmayın artık, kurban olam yani. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dilsad,
Bunu samimi bir tavsiye olarak kabul edersin inşallah."it,********,vb" gibi kelimeleri sen bir bayan olarak kendine yakıştırıyor musun bilmiyorum ama bu kelimeler bir bayanın ağzına hiç bir durumda yakışmıyor.
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Uyarin için tesekkurler.
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"it" kelimesini kullanınca o bir takım suçlama ve göz ardı edilen konulara sessiz mi kalmış oluyorsun?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|