![]() |
#13141 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kivircik Ali
Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün...................... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/i][/b]
![]() |
#13142 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() GÖVDELİ Şuan
![]() Son Aktivite: 21.12.2012 12:56
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
![]() BERGEN SEV YETER
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı GÖVDELİ'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13143 |
Navigator
![]() Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#13144 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ercan ulusu ve nesrin ulusu tez gel
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13145 |
Navigator
![]() Hayri Sahin
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan.............. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#13146 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ibrahim tatlıses evek ah sevmek
ibrahim tatlıses layık değilsin Konu GÖVDELİ tarafından (25.04.2010 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13147 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sibel CAN Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Sibel Can - Ölürüm Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm....
![]() |
#13148 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() filiz ağar sivasın gülü
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13149 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Ruhumda Bir Sıkıntı Var Ruhumda bir sıkıntı var Gitsin diyom gitmiyor ki Yoksulluk başıma bela Gitsin diyom gitmiyor ki Düşünüyom nasıl etmek Bilmiyom nereye gitmek Beş nüfusa bir tek ekmek Yetsin diyom yetmiyor ki Yoksulluk bağrımı dağlar Elimi kolumu bağlar Yavrum ekmek diye ağlar Yatsın diyom yatmıyor ki Uyutur dede hocası Şeherin köyün ağası İşçi köylünün bacası Tütsün diyom tütmüyor ki Kaçıran'ım sönmez aşkım Avara geziyom şaşkın Bugün sazım bana küskün Ötsün diyom ötmüyor ki
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|