|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Emre Altuğ - Neyleyim neyleyim üç günlük ömrümü bu gönül sensiz hiç güldü mü sevgilim önüme ölümü sunsan ben içerim kendimden geçerim senin için senden vazgeçerim senin için benden vazgeçerim ben yağmuru gözlerinde bülbülü dillerinde günahı bedeninde tanıyıp da sevmişim dönmüyor yedi cihan esirin olmuş zaman şarabı dudağından içip öyle sevmişim seni öyle sevmişim
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tatli-dilli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Emre Altuğ - Kapış Kapış Öyle bir bakış atki kalmasin tas tas üstüne sen aski öyle bir canıma katki taşsın yüreğilmde hadi çikart içindeki çikart sakli cenneti saten sevisiyorsun benimle vücud dilinle ay ay ay ay ay ay ay ay Öyle bir bakiş atki kalmasin tas tas üstüne Öyle bir bakış atki kalmasin tas tas üstüne sen aski öyle bir canıma katki taşsın yüreğilmde hadi çikart içindeki çikart sakli cenneti saten sevisiyorsun benimle vücud dilinle Hakkini vererlim askin Namusunu kurtaralim mi? Yediden yetmise nam salip Dillere slogan olalim mi Ama ha arayi bozmayalim biz Sakin siradan olmayalim biz Elimize geçen bu firsata sevise sevise kullanalim biz
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları Aldanışlar orada kaldı, aldatıldın ahın vardı Aldatıldım ahım aldı, yalvarıldım vahım oldu, Aldanışta masum oldun, yalvarışta yüzüm soldu. Dikene battı yalanın ağzı, yatsılarda mumlar öldü Düşümü böldü sevgi çölünün ölüme çeken o kavuran Nefesi, akşamında leşime baktım, Peşime takılan adını kazıdım, ümidi çaldım, ahı Yanıma vardı, vahımı şarkı yaptım, dinledikçe Ağladım, gözyaşım!... İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin Kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu. Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde Harcayanda gördüm fakirliğin özünü, çevirdim Yüzümü, dostumundu teklif, düşmanındı ısrar, Acaba nereye kadar sürer bu tekrarlar. Yalanlara radar olsan neye yarar, zararın dönüşü Kârın el mi sallar? Batan güneş yine doğar. Batan gemi yatan mezar, azar azar kazar mezar, Kumar umar arar, yazar kader kime çıkarsa bahtı Tahtı kapar, tanrı bunu hep yapar. Salla gitsin Arzular gemiler zaten batık, yolla gitsin Mektuplar adresin mi kayıp? Zorla güldü âmâlar Ağlamak mı ayıp? Korla yandı umutlar geçen dünü Sayıp, yor ki aklını hakkını sorgula düne bakıp? Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi Gidecek habersiz uzaklara? Kaç yalan yıkacak Güvenleri? Kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua Edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin Uğruna? Kaç yarın bekleyeceksin? Sonralara kaç damla Gözyaşı? Tasanın etrafında gezgin olmuş insanlar kısacık Molalarda tanıdılar mutluluk denen kelimeyi ve Tanrı bâş etti, çile doğdu, hile koydu adını Günahın. Sille vurdu, illeler inatçı yordu, sınava tabi Tabiat ananın evlatları rabbi tanımadı, kimisi Küfretti yaradana, zülmetti kendine, hükmetti Paraya, Çoğuna paralar sıktı kurşunu yaralar açtı durumu Battı. Dünya malı uçan halı, kırılır dalı her Ağacın, yıkılır her bina afette, gofret, Bedelindir o Dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, Hüzünü her Adem tanır, geçici bir dövmesin Şeklini çizdi tanrı topraklara; vakti gelince Kazma kürekle silineceksin. Dayanacağın bir Duvarın yoksa ör hadi, kuvvete dayanamayan Adalet aciz, adalete dayanamayan kuvvet Zalimdir, Hakkımı isterim, payıma düşen herşeyi alırım Felsefesi, haksızlık oyunlarında hakkı yendi, Rengi kaçtı yaşamın, derdi sardı, yaranın acısı Tacı attırdı krala dahi, bir ömür fani, bir umut Hani? Tebessüm vahi, kabusum canî yazdıklarım; Yazacaklarımın güvencesi Sago K. Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi Gidecek habersiz uzaklara? Kaç yalan yıkacak Güvenleri? Kaç satır yazılacak kader kitabına ve kaç dua Edeceksin tanrına, kaç damla gözyaşı dökeceksin Uğruna? Kaç yarın bekleyeceksin? Sonralara kaç damla Gözyaşı
|
|
|
|
#4 |
|
Yiğido
![]() ![]() SéHéKéRŞéY Şuan
Son Aktivite: 06.03.2009 16:23
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sagopa kajmer --vasiyet
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SéHéKéRŞéY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2009 23:08
Tecrübe Puanı: 825
![]() |
ayna /// ölünce sevemezsem... .
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SEMİH-58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 868
![]() ![]() ![]() |
Grup Hacegan - Menzilde Sultanım
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sonbahar5803'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() ![]() <<MéLéK>> Şuan
Son Aktivite: 10.03.2009 10:32
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
iki gerizekalıdan şeytanı dinliyorum
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar <<MéLéK>>'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 982
![]() ![]() ![]() ![]() |
kubat dermanımsın................... .............
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gürün_güzeli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Yiğido
![]() ![]() SéHéKéRŞéY Şuan
Son Aktivite: 06.03.2009 16:23
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
manga __________________ bitti rüya________
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar SéHéKéRŞéY'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 839
![]() |
ALİSAN--İKİMİZE BİRDEN...................
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar haythuyt'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir) | |
|
|