|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu Bahar
Çocukça bir boyun eğiş sende Gözlerinden süzülen yaşlar Masadaki kağıtlarda resimler Ve yarın yine gel Unutulmuş köylere gidelim seninle Kanatma içimi Bu bahar bir başka özlem girsin sevincime Çimenler arasında yol alan bir su olsun Suyu özlediğimi bir sen bilirsin gülüşünde Ve renk renk olsun ülke Aşk düşsün dizlerime Ellerimde kayan bir yıldız Üzgün değilim artık Kovdum her birini kendi köşesine
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10
Tecrübe Puanı: 1305
![]() |
DOSTUM...
Derdini dinleyecek bir dosta bir an bile ihtiyacın olursa, olacaksa eğer... Yüzünde parıldayan gözyaşlarını silecek, kurutacak birini, yakınında istiyorsan eğer... Herkesten sakladığın sırların varsa ve onları paylaşacak birini istiyorsan eğer... Sıkıntılarından kurtulmak için. bir dost elini, desteğini arıyorsan eğer... Zor gününü sana geçirtecek cıvıl cıvıl bir ses istiyorsan eğer... Sana çok önem veren ve seni çok düşünen birini istiyorsan eğer... Umutlarını paylaşan, tasalarını yumuşatmaya çalışan birini özlüyorsan eğer... Sana saygı duyan biriyle beraber olup, kendini bulacaksan; ben, benim diyeceksen eğer... Ve etrafında olup bitenlerden nasıl etkilendiğini anlayacak birine ihtiyacın varsa... Buradayım. Burada olacağım......... O kendini Biliyor...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bahar5834'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Moderator
On yedi ağustosta gecenin bir yarısı
Halkı gafil avladı Deprem denen kahrolası Kiydi onbinlerce cana, Yıktı cennet yuvaları Allah’ım yazdığın tecelli bu mağlup etti kullarını Günlerce enkazın karanlığında Aç, susuz karanlığında koptu can ciğerlerinden Gözyaşı yıkıyor kabuk bağlamış yaraları Deprem yıktı cennet vatanimi, yurdumu İçim sızlıyor, dayanmıyorki kalbim İzledikçe taşıyor inanın sabrım Nereyi sayayım Kocaeli, gölcük, Avcılar Bilebilseniz burada yasayanların ne dertleri var Boğazımı hıçkırıklar dağlıyor, kalbim düğümleniyor Yıkıntının altında kalan bir genç kızın hayalleri Bir çocuğun yarim kalan oyunu, rüyaları Annelerin, Babaların gelecekle ilgili umutları Deprem mahvetti söndürdü tüten ocakları Gecenin karanlığını çığlıklar yırttı ansızın Kırk beş saniye oldu onbinlerin hazin sonu Türkiye’m başın sağ olsun, ALLAH yardımcın olsun Depremin neden olduğu yaraları saralım hep el ele Çadırda geçermi aylarca hayat Yuvasından, yavrusundan ayrı olur mu insan rahat Haydi kardeşim sende vermelisin bir aileye hayat Depremin neden olduğu yaraları saralım ele ele __________________
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 18:48
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
hepinizin emeklerine yüreğine sağlık...hepsi birbirinden güzel olmuş
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar suzii'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
SENSİZLİK ÇOK ACI
Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Moderator
Bir zamanlar gönlümde baharlar rüzgari eserken
Sevgin bir gemiydi, bense bir yelken Sinemde askin atesten bir volkan Ne yapardin sende benim yerimde olsan.... Kara bahtima bir günes gibi dogsan Benimle ebedi bir sir gibi yasasan En umulmadik bir anda cikip gelsen Ne yapardin benim yerimde olsan Beyazlar icinde süzülen gelin Dilerim hüzünlü yüzün gülsün Biliyorum karadir kaderin benim gibi Ne yapardin sende benim yerimde olsan Yaz ayinda yoluma düstü hazan Fani dünyada ümitlerim hüsran Sinem yikik oldu viran Ne yapardin benim yerimde olsan... Hayat denizinde girmeden bogulan mutluluk yolunda ilerlemeden yorulan Yasamadan yitip dünyadan kaybolan Ne yapardin benim yerimde olsan
|
|
|
#7 |
|
Moderator
SESSİZ GEMİ
Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
|
|
|
#8 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#9 |
|
Moderator
SESSİZ GEMİ Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Moderator
TUT ELLERİMDEN
Sırat’tan incedir sevda köprüsü Beraber geçelim tut ellerimden. Niyet ak güvercin, vuslat gökyüzü Beraber uçalım tut ellerimden Gönüldeki birlik kalkandır dışa Aldırma ayaza, yele, yağışa Giden ilkbahara, gelecek kışa Beraber göçelim tut ellerimden. Birleşmek üzredir şafakla gurûp Korku beklenilmez kapıda durup İster zehir olsun, isterse şurup Beraber içelim tut ellerimden. Çağır hayallerin en ötesini Yakından duyarsın aşkın sesini Sonsuz mutluluğun penceresini Beraber açalım tut ellerimden. Hatırla kaybolan hatıraları Elmastan ışıklı, altundan sarı Zaman tortusundan işte onları Beraber seçelim tut ellerimden. Şüphe “başlangıç”tır, karar “nihayet” Zamanı zamana etme şikayet Kaçmak kurtuluştur diyorsan şayet Beraber kaçalım tut ellerimden.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|