|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eceli58 Şuan
Son Aktivite: 17.07.2010 19:27
Tecrübe Puanı: 657
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() |
Yahu, su sözleriniz "Hangi haktan mahrumlar, as, verdik, is verdik, evlendirdik,"vecizesi(!)" bile;‘Senin özgürlügün benim tekelimde. İstersem artirir, istersem ceker alirim! İyisi mi daha fazla canimi sıkma’yla esanlamli.
En siradan seyleri dahi sanki karsinizda köleniz varmis gibi,lütuf gibi öne sürüyorsunuz, buna sasiriyorum... Ben inancimi ırkimdan önde gören biriyim, "milli birlik esastir" demeyi reddeden, "İslâm birligi esastir" demeyi öncelik edinen bir memleket düslüyorum, baskalari ne düsünür bilemem (cok yakinimda olan kisiler olmadikca) bilmek de istemem. Belli kaliplara giren, milliyetciligi irkciliga dönenler de bizi tabii ki anlamayacaktir... Selâmlar...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Siyahnur'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sen yaz ben okurum , anlarim'da ... Düsleriz elbet gerceklesir. Alıntı:
Bacim , beni bos insanlarla karsi karsiya getirme LÜTFEN ! Yorum yapmasina'da yol verme ! Msn'ede konusuruz insaAllah... Kürtcülük edebiyati ayridir , bir fikri sunmak ayridir. Ben anlicagimi kabul edicegim DOGRU FIKIRLERI bilirim ve ediyorum'da. ! Kibirli ve kendini begenmis , Nefsini tatmin etmeyenlerin bizim yanimizda yeri yok zaten Elhamdülillah . Selametle..
"ATAM IZINDEYIZ" 1453! Konu Dilsad Hatun tarafından (23.03.2010 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
Şunu bilemiyorsunuz, ırkımız islam doğmadan önce vardı, biz Türkler sonradan İslamı seçtik, biz Türklerde o dönemlerde gök tanrılarına inanırdık. Şimdi sizin böyle bir şey demeniz, Türklüğü kabul etmiyorum demeniz soyunuzu, atanızı kabul etmiyorum inkar etmiş olmuyormusunuz? Bu şuna benziyor, Ananız belli babanız belli ama sonradan "hayır ben onun evladı değilim" gibi bir sonuç bu. Her din bir inanış biçimidir. Her inanan din bir birlik esası alırsa o zaman ırklar arası değil dinler arası bir ırkçılık değilmidir bu ? Din bir inanış biçimidir,yüreklerde vicdanlarda yaşar. Din Allahla kulun arasında köprü vazivesi yapar. Dinleri yönetime karıştıramayacağımız yüz yıllar önce kabul görülmüş, Din ile devlet ilerini birbirinden ayırmışlardır. Devlet yönetmek ayrı şey, dini vecibeleri yerine getirmek ayrı şey. Bunun içinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Arkadaşları ülkemize Laik sistemi uygun görerek Aanayasal Hukuk Devleti Laik Türkiye Cumhuriyetini kurmuşlardır. Bu sistemde her inanışa her kesime özgürlük insanlar inanışlarını rahatlıkla yerine getirsinler diye kanunlarla güvence altına alınmıştır. Ve şunuda unutmayın, tarihi şanlı büyük başarılarla dolu Türk Ulusundan onun ırkından olmaktan asla utanmayın, Türk'ün geçmişi çok eskidir, çok büyüktür, Sözde ırkçılığa karşı çıktığınızı sanıyorsunuz ama farkına varmadan aslında ırkçılığı siz yapıyorsunuz. Geçmişine Atasına sahip çıkmak ırkçılık değildir. Aslını İnkar eden geleceğine yön veremez! |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Keşke her şey sizin belirttiğiniz gibi güzel olsa. İnsanların inançlarını özgürce yaşaması için kurulduğunu belirttiğiniz sistem başımızdan örtüyü aldı, yüzümüzden sakalımızı yoldu. İslam camiye sıkıştırlacak bir din değildir, islam insanın hayatını kapsar, sadece kulla Allah arasındadır demek oldukça yanlış bir deyim. İslam kulla Allah arasında olduğu kadar kulla kul arasında, devletle kul arasında da vardır. Keşke islamı hakkıyla bilsek ve yaşasak bu sorunların hiç biri kalmazdı, o zaman ne kürt açılımına gerek kalırdı ne de bu garip tartışmalar. Saygımla
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() |
Alıntı:
Yanlış anlama ama beni, senin bu yorumun bana şuanki "Kürt Açılmı" ve kürtlerin hak talep etmesi çağrışımını getirdi nedense. Abiciğim adamlar ehr hakka sahip hala hak peşindeler bu hak ne ben hala onu anlamadım? Ya bende bu ülkede yaşıyorum, kimin sakalını bıyığını yolmuşlar, baş örtüsünü fırlatmışlar? Toplumda birileri bir yere gelme adına, yüzde bir denecek bir sorunu ülkede yüzde yüz sorunmuş gibi gösterip gündem oluşturmak rant sağlamak oy avcılığı adına çıkarılan gündem yaratmak adına olaylar sadece. Bu ülkede rahat duran, rejimi tehlikeye sokmayan, Cumhuriyet düşmanlığı yapmayan, bazı şeyleri siyasi simge yaparak sisteme saldırmayan kimseye kimse birşey demez diyemez. Hangi devlet hangi ülke olursa olsun, birileri belli kılıkları model seçip, sistem ve düzen için içten içe çökertme faliyetinde bulunsun hangi kılığa girerse girsin buna müsade etmez. İşte burada bazıları bilerek yada bilmeyerek buna alet olabiliyor. Ben ülkemde istediğim gibi ibadedimi yaparım, yapıyorum vede yapmaktayım Allahın bir kulu şimdiye kadar bana neden camiye gidiyorsun, yada gitmiyorsun demedi? Diyemezde.. Herkes demokrasinin nimetinden yararlanıyor. Demokrasi demek herşeyi yaparım demek anlamınada gelmez. Bundan daha güzel bir sistem oalbilirmi? |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelkurmay sakal açılımı yapmak için çalışmalar yapıyor.
Hükümet kürt açılımı için çalışmalara devam ediyor. BDP,gurup başkan vekili doğuda halkı toplayıp çocuklarınızı askere göndermeyin diye bas bas bağırıyor.Savcı bu konuşmadan dolayı soruşturma başlatıyor. Hiç umurumda değil diyor, verilecek ceza varsa çekerim diyor. Dahada ileri giderek,Kürt kökenli gençlerimiz askerde infaz ediliyor diyor. bizde halen açılalım diye çırpınıyoruz...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |
anlıyorum...
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikli tartışmalara dönmüş burası
lütfen herkesin kendi fikri isteyen alır isteyen almaz birbirimize zorla empoze etmeye calışamayız karşıtız ne yazıkkki bu konuda herkes kendine göre haklı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |