![]() |
#14071 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ugur Isilak
Haydi Anadolu Çatık kara gözün Namustur her sözün Senin alnın yüzün Ak, ak, ak Kalk doğrul tez elden Ayrılma güzelden Yardımcın ezelden Hak, hak, hak Dönersen kendine Gün senindir yine Dönüp tarihine Bak, bak, bak Sil gönül pasını Sev dostun hasını Dostluk çırasını Yak, yak, yak Gel gayrı, gül gayrı Olmasın ayrı gayrı Haydi Anadolu Yol kardeşlik yolu Şahlansın ne varsa Edirneden Karsa Haydi Anadolu Kalk, kalk, kalk [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14072 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ORHAN GENCEBAY
CILEKES |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14073 |
Navigator
![]() [quote=ömer yalcin;554099]ORHAN GENCEBAY
CILEKES Kardesim ben sizleride neselendireyim istiyporum. ![]() Ceylan Antebin Hamamalari Antepin Hamamlari sallanir Külhanlari hosgör Mahallesinin dip dibedir damlari cig köftenin adina baklavanin tadina ye derler muradina hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim su kilisin hallari gelorum der dilleri mutlak halebe düser kacacakcinin yollari mercidabik ovasi kara yilan yuvasi calar barrak havasi hele hele hele anteplim gel yanima dili datlim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim torroslarin koludur bizim gavur daglari aci mirra icerler agalari beyleri pamuklar tarlasinda tekirin yaylasinda agalar havasinda hele hele hele adanalim gel yanima gadanalim cifte telli caliyor kalkinda oynayalim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BU ESERE DEVAMMMM ![]() Hele hele Sivaslimmmmmmmmmmmm
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14074 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() FERDI TAYFUR
YIKILASIN BE DÜNYA |
![]() |
![]() |
![]() |
#14075 |
Navigator
![]() Oğuz Yılmaz
Leylim Yar Rüzgar olsam saçını Ben dağıtsam leylim yar Yaş olsam yanağını Ben ıslatsam leylim yar Nefes olsam yel olsam Sinemdeki ter olsam Ilık ılık teninde Ben dolaşsam leylim yar Sevdan biraz dinerdi Hasret baştan giderdi Bağrındaki gülleri Ben koklasam leylim yar Ateşinde kor olsam İçindeki kan olsam Üşüyen bedenini Ben ısıtsam leylim yar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14076 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() IBRAHIM TATLISES
KURSUNA GEREK YOK |
![]() |
![]() |
![]() |
#14077 |
Navigator
![]() Adana'nın yolları taştan Aman sen çıkardın beni beni baştan Hem anadan hem kardaştan ZARA Ağam Adanalı canım Adanalı Ben sana yanım kibar delikanlı Hey hey hey hey Hey güllü hele hele güllü Peştemalı püsküllü Adana'nın yolları iki Taşrada kaldı kunduramın teki Bizim evde kaynana iki Aman biri sansar birisi de tilki Ağam Adanalı canım Adanalı Ben sana yanım kibar delikanlı Hey hey hey hey Hey güllü hele hele güllü Peştemalı püsküllü [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14078 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gönlüm dağlarda.................Özlem ÖZDİL
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14079 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() FERDI TAYFUR
CAN BIRAKMADIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#14080 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Yeter Sıra sıra dağlar gibi yollarıma dizildin Selvi boyun ile hep karşımda süzüldün be zalim Kara kader misin be şu alnıma yazıldın Beni hasretinle ağlattın gel gel gel yeter Beni yokluğunla söylettin gel gel gel yeter Bir görünüp bir yok oldun gözüme Esir ettin işven ile nazına İnanmazsan yeminime sözüme Sen sevme sevdiğimi bil yeter Gönlümün isyanı döndü sevgiye Yaşamam belki de çıkmam seneye Sevenlerin çektikleri çileyi Dosta değil düşmanıma sor yeter Okşayıp saçını seni sevmeden Bir gün olsun mutluluğa ermeden Göçersem bu dünyadan son bir defa görmeden Dua etme başucumda dur yeter Çiçek koyma mezarıma gel yeter [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ferdiye dayanamamben. ![]()
Konu Kardelencicegi tarafından (15.05.2010 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|