![]() |
#14481 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1310
![]() |
![]() pınar dilşeker nartanesi
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14482 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Üşüyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14483 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() gülay mendilimin yeşili
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14484 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
HASRET SANCISI Bak yine baharımı kışa çevirdin Aşk dolu yüreğimi taşa çevirdin Bitti derken keder dolu günlerim Yolumun sonunu başa çevirdin Başladı gönlümde hasret sancısı Gurbette dostların çok yalancısı Birde senin derdinin yakan acısı Kanadı kırılan kuşa çevirdin Mutluluk sevincim hep eskidendi aman Derdimin birine binler eklendi aman Feleğin oyunu beni de yendi Vurunca sırtımı tuşa çevirdi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14485 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() hakan yeşil yurt leylide leyli
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14486 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur Sakın Düşme Bosuna gizleme benden sırrını seni benim kadar taniyan olmaz atdigin adimi bilerek yürü sakin düsme düsme ahh tutanin olmaz felek ile bir gun aran acilir yillardir verdiklerini bir gunde alır hasta olsan gozun yollarda kalır gelipde bir yudum su verenin olmaz simdilik guzelsin seven cok olur sevipte sevilmeyen mesutmu olur sevipte taptiklarin hepsi yok olur sonra halini soranin olmaz mutluluk umarsin hicran bulursun bir zalime gonul veripte sende yanarsin ben öldükten sonra beni anlarsin o zaman teselli verenin olmaz o zaman sevgi verenin olmaz Aheeeeyyyyyy,Aheyyyyyyyyyyyyy: rolleyes: ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14487 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() nevzat soydan sevdaliyim arkadaş
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14488 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
Söyleten Sensin Hep köle misali zincire vurdun Ben dost oldum sen düşman oldun Sen beni kendine göremi buldun Hainsin diyorsam söyleten sensin Sana söylediğim sözlere kızma Sitem ediyorsam ettiren sensin Senden çektiklerim yetti canıma Zalimsin diyorsam söyleten sensin Canımsın dedikçe kıymet bilmedin Kazandıklarına değer vermedin Sen belki bu kadar hiç sevilmedin Vefasız diyorsam Söyleten sensin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14489 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() filiz ağar hasretim sana
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14490 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur
KIBLE EN BÜYÜK DUYGUYA EN BÜYÜK AŞKA SONUNDA HERKESİ GÜLDÜRÜP GİTME GÖZÜMDE GÜNEŞSİN GÖNLÜMDE MABET BAKTIĞIM GÜNEŞİ SÖNDÜRÜP GİTME SEN AÇTIN SEN KAPAT GEL BU SAYFAYI ÖLDÜR İÇİMDEKİ KARA SEVDAYI BEN SENSİZ BİLEMEM MUTLU OLMAYI BENİ MUTSUZLUĞA TERKEDİP GİTME BENİ YALNIZLIĞA TERKEDİP GİTME BENİ KEDERLER BIRAKIP GİTME UZAKTA DURMA YANIMA EYLE DERDİNİ SÖYLE SEN BANA DOĞRU BENDE SANA KIBLEYİZ BÖYLE GEL GEL SENLE BEN BU ARZU BU DUA KABUL OLMALI DUAMI İSYANA DÖNDÜRÜP GİTME BANA BİR CAN BORCUN KALDI UNUTMA BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRÜP GİTME... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/quote][/color][/i][/b]
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|