![]() |
#14681 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün............ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14682 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1324
![]() |
![]() güle duman erzurum dağı karile boran
Erzurum Dağları Kar İle Boran Aldı Yüreğimi Derd İle Verem Sizde Bulunmazmı Bir Kurşun Kalem Yazam Arzu Halımı Dosta Seslenem Uy Beni Beni Beni Belalım Beni Satarım Bu Canı Alırım Seni Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni Dört Yanımı Sardı Tel İlen Yaslı Yaslı Bayram Yaptım El İlen Göz Göz Oldu Yaralarım Dil İlen Yaramı Sarmaya Da Derman Bulamam Uy Beni Beni Beni Belalım Beni Satarım Bu Canı Alırım Seni Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni Erzurum Dağlarına Kara Gidelim Ayvadan Usandık Nara Gidelim Bu Elin Güzeli Gönül Eğlemez Gönül Eğleyecek Yara Gidelim Uy Beni Beni Beni Belalım Beni Satarım Bu Canı Alırım Seni Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni Konu doğan bulut58 tarafından (26.06.2010 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14683 |
Navigator
![]() Nurettin Rençber
Eski Yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14684 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kara Günler Gelir Geçer
Üzülme Canım Üzülme Engin Uçan Kalmaz Naçar Üzülme Canım Üzülme Karlar Yağar Beyaz Olur Kış Biter Bahar Yaz Olur Dar Günün Ömrü Az Olur Üzülme Gülüm Üzülme Balı Zehirdir Namerdin Ömrümü Aş Eder Yerim Elbet Bir Gün Allah Kerim Üzülme Canım Üzülme Karlar Yağar Beyaz Olur Kış Biter Bahar Yaz Olur Dar Günün Ömrü Az Olur Üzülme Gülüm Üzülme Özdilim Gözlerimde Yaş Sil Yaşların Yavaş Yavaş Yardımcımız Hacı Bektaş Üzülme Yarim Üzülme Karlar Yağar Beyaz Olur Kış Biter Bahar Yaz Olur Dar Günün Ömrü Az Olur Üzülme Gülüm Üzülme özlem özdil |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14685 |
Navigator
![]() [quote=doğan bulut58;561705]güle duman erzurum dağı karile boran
Erzurum Dağları Kar İle Boran Aldı Yüreğimi Derd İle Verem Sizde Bulunmazmı Bir Kurşun Kalem Yazam Arzu Halımı Dosta Seslenem Uy Beni Beni Beni Belalım Beni Satarım Bu Canı Alırım Seni Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni Dört Yanımı Sardı Tel İlen Yaslı Yaslı Bayram Yaptım El İlen Göz Göz Oldu Yaralarım Dil İlen Yaramı Sarmaya Da Derman Bulamam Uy Beni Beni Beni Belalım Beni Satarım Bu Canı Alırım Seni Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni Erzurum Dağlarına Kara Gidelim Ayvadan Usandık Nara Gidelim Bu Elin Güzeli Gönül Eğlemez Gönül Eğleyecek Yara Gidelim Uy Beni Beni Beni Belalım Beni Satarım Bu Canı Alırım Seni Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/color][/i][/b]
![]() |
#14686 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ne mektup geliyor ne haber senden
söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime yıldırım bekçi |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14687 |
Navigator
![]() Zeki Müren
Gözlerin Doguyor gecelerime Ne mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime
![]() |
#14688 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() şarkılara sordum
kumrulari dinledim susuverdiler, rüzgarlari bekledim sensiz estiler. seherleri özledim hic gelmediler, ızlerini nerede bulurum senin. sarkilara sordum söylemediler, anilara yalvardim bilemediler, ufuklari aradim görünmediler, ızlerini nerde bulurum senin. bulutlar beni gibi hep agladilar, dertlerin gönülleri hep dagladilar. özlemlerin sel olup hep cagladilar, ızlerini nerde bulurum senin. sarkilara sordum söylemediler, anilara yalvardim bilemediler, ufuklari aradim görünmediler, ızlerini nerde bulurum senin. yıldırım bekçi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14689 |
Navigator
![]() Sezen Aksu
SEN AĞLAMA Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm sarkan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sır gibi saklarım seni Bir yemin bir gizli düş gibi Ben bu yükü taşırım sen git, Git acılarla.... Sen ağlama dayanamam Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğin bende kalırsa yaşayamam [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14690 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Baharı beklerken ömrüm kış oldu
Gözümde her zaman biraz yaş oldu En güzel duygular bana düş oldu Yorgunum dostlarım yorgunum artık Vefasız yıllara dargınım artık Tutmadı ellerim sıcak ellerin Duymadım aşk denen tatlı sözleri Taşıdım gönlümde acı izleri Yorgunum dostlarım yorgunum artık Vefasız yıllara dargınım artık İçimde ateşler söndü kül oldu Aşk bahçem kurudu sanki çöl oldu Yar bildim o bile bana el oldu Yorgunum dostlarım yorgunum artık Vafasız dostlara dargınım artık emel sayın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
|
|