|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir? | |||
| Kürt açılımını destekliyorum olmalı. |
|
372 | 34,77% |
| Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. |
|
683 | 63,83% |
| Konu hakkında hiç bir fikrim yok |
|
15 | 1,40% |
| Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
eğer öyle gideceklerse gitmesinler daha iyi orduyu arakasına takıp savaş uçaklarını ve kopra helikopterlerini tepesinde uçurarak gitmek ne kahramanlık nede yiğitlik orada kahramanca duran anakuzuları can taşımıyomu birde başbakan geliyo diye ne eziyet çektiriyorlar biliyomusun ben biliyorum çünki ben o dağlardan bitirdim askerliğimi yine onlarin bağlı bulunduğu karakolları var bizim oda yoktu dağdan yatıp dağdan kalkıyorduk onların vakitden vakide yemeği oluyor bizim oda yoktu kumanya bolu komando tugayında askerlik yapanlar çok iyi bilir güney doğuya göreve gidenler neyse yinede gitmiş başbakanım saolsun yalnız tavşan gibi pusmasa iyi olurdu oradakilerde ana kuzusuydu
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ülkede şehir merkezlerinde korumalarla gezilmiyor mu?
Başbakan,bakanlar,komutanlar,m uhalefet liderleri,sanatçıların bir kısmı..Millet zaten şehir merkezinde korumayla geziyor,sıfır noktasında firavun faresi gibi mi dikilecekti.Bu arada buyrun size firavun faresi.. ![]() ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
Alıntı:
Allahta seni guldursun gercekci olmak gerekirse acilimdan dolayi sevmesemde takdir ettim Basbakani. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1348
![]() |
![]() obenim kişisel yorumudu saygı duyman gerikir herkesin yorumu kendini bağlar buyur sanada korkudan pusmuş tavşan resmi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
ABD başkanalrı her Türkiye ziyaretlerinde olağanüstü güvenlik önlemi alıyor.Kendi jammerini,kendi keskin nişancısını,kendi zırhlı araçalrını günler öncesinden Türkiye'ye getiriyor.ABD ne kadar da korkuyor,nasıl da diz çöküyor önümüzde görüyorsunuz değil mi?
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
Önce Vatan58'in söylediklerine ek olarak;
Türkiyede işsiz sayısı % 3'lerdeyken %13'lere çıkıyorsa; Devletin 750 Gelir getiren (akar) mülklerini satıyorsa; 750 kurumu satmasına rağmen, 1 adet evet 1 adet vatandaşına iş sahası açmıyorsa; Özal döneminden sonra en çok bu dönemde zenginlerin mantar gibi çoğaldığını hatırlasak; Diyeceksiniz şimdi sizlerde çok ağır ithamlarda bulunuyorsunuz? Evet ama ben oy verdim, oy verdiğim içinde şimdi gerçekten çok üzgünüm, bir daha mı? Asla, keşke elim kırılsaydı da o zaman oy vermeseydim, öylesine pişmanım
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
Düşünceşerinizden resmi bilgiler türetmeyin!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
Açacak bişeyimiz kalmadıgında ne olacak sizce
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu "açılım" lafını duyduğumda zaten alerji olmuştum. Ne kapalıydıki neyi açacaktık açılacak olan neydi ?
Bu soruyu defalarca sorduk? Haydi şu açılım denen şeyi bir açında bilelim ne ? Efendim şey işte şey hani şey varya şey olduya şey işte yani şeyin şeyi!!! İyide kardeşim çıkar dilinin altındaki baklayı, bari dürüst ol yürekli ol söyle "Şu, şu, şu diye !!! Bizde evett ya ne kadar hakılı bir düşünce iyi bir şey diyebilelim. Soruyorum sizlere "Açılım" Ne idi ne yapılmak istendide olmadı fiyaskoyla bitti, bileniniz anlayanınız oldumu? Anlayanlar anlamayanlara bir zahmet yazsın yada söylesin.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|