Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.03.2008, 18:53   #141
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: - SİYASET MEYDANI-

Alıntı:
Bawo Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YAWW ülkücü veyaa alperen li arkadaşlar. farkında olmadan kendinizi nasıl teşhir ediyorsunuz farkındamısınız. BAsMAKTAn,ELLERDE SOPALARDAN bahsediyorsunuz. evet siz akp gibi takkiye yapmıyorsubuz. Gerçekliğinizin bunlar olduğunu haykırıyorsunuz.demekki siz AKP den dürüstsünüz.
Kardeşim belliki ya görme özürlüsün ya anlama özürlü sen benim yazımı ya okumamışsın ya anlamamışsın.sana tavsiyem bir daha oku yinede anlamazsan ne diyeyim sana .Benim yazım yukarıda yoruma açık tabiki okumayı ve okuduğunu anlayana.Ha şunuda söylüyeyim bizim hiçbir kimseyle bir sıkıntımız yok daha ne yapalım.Çumhur başkanlığı dediniz Müslümanını Mhp seçtirdi Türban dediniz Mhp hemen dedi.Akp kapanıyor dendi Mhp hemen tepkisini gösterdi.Sizlerde biraz konulara takiye yapmadan yalansız yaklaşabilseniz herşey biraz daha güzel olacakama....?
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:00   #142
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Bawo Şuan Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2008 10:12

Tecrübe Puanı: 0 Bawo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeşim belliki ya görme özürlüsün ya anlama özürlü sen benim yazımı ya okumamışsın ya anlamamışsın.sana tavsiyem bir daha oku yinede anlamazsan ne diyeyim sana .Benim yazım yukarıda yoruma açık tabiki okumayı ve okuduğunu anlayana.Ha şunuda söylüyeyim bizim hiçbir kimseyle bir sıkıntımız yok daha ne yapalım.Çumhur başkanlığı dediniz Müslümanını Mhp seçtirdi Türban dediniz Mhp hemen dedi.Akp kapanıyor dendi Mhp hemen tepkisini gösterdi.Sizlerde biraz konulara takiye yapmadan yalansız yaklaşabilseniz herşey biraz daha güzel olacakama....?
Sen benim yaptığım yorumu iyi oku derim.Sen ya anlamak istememişsin yada iyi algılayamamışsın.
Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:02   #143
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 742 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yha abi yapma bahçeli şimdi 180 derece döndü türbana destek werdiğine bıle bın pişman
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:17   #144
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
asitane3458 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yha abi yapma bahçeli şimdi 180 derece döndü türbana destek werdiğine bıle bın pişman
Desene Bahçelide sayın başbakanımız gibi Döne döne gömlek çıkartmaya alıştı...Yazık...Allah Bizi ışığa göre dönenlerden etmesin.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 23:22   #145
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 812 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: - SİYASET MEYDANI-

YILIN FIKRASI SECILMIS!!!

Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir
amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir.

Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler
ve durdururlar.

Polis: Be amca, necin dakman golani?
(Golan: Emniyet kemeri.)

Amca: Dakmam be iste!

Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.

Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim
var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege
mi?

Amca: ???

Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen,
esege üç milyon ödeycen.

Amca: Bana kes o zaman.

Polis: Neden sana keseyon amca?

Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu

Arkadaşlar siyaset de işte böyle bir şey. Bizler yurdumuzun ihtiyaçlarını bilerek kendi çapımızdı onları halletmeye çalışalım. Okuyalım ve çevremizdekilerine de okutalım.
Alt 31.03.2008, 11:46   #146
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

*Çoğu basın mensubu,siyasetçi,vs süren bir dava hakkında konuşmak hukuki temayüllere aykırıdır der,hayret ilhan selçuk göz altına alınınca konuşmayan kalmadı.Gerekçe o yaştaki biri öyle göz altına alımamalıymış,peki 86 yaşında göz altına alınan hacı dayım için niye aynı savunma yapılmadı?
El-cevap üstünlerin hukuku.

*YÖK Eski Başkanı Erdoğan Teziç,2 YÖK Üyesine fazldan 400 milyar ödediği tespit edildi,bana kızmayın ben demiyorum Türkiye Cumhuriyetinin Sayıştayı diyor.Bu iki YÖK Üyesi 400 milyarı geri ödeyecekmiş,ee bu kadar mı?Bu haksız ödemeyi yapan,zat hukuk karşısına çıkmayacak mı?
El-cevap,böyle bir şey olmaz olsada,beraat eder,ee burası Made in Turkey.

*Öğretim görevlileri Dr,Doç,Prof gibi ünvanları kazanmak için akademik çalışmalar yapmak zorundadır.Ve bu çalışmalarında çalıntı yapamaz,yaparsa ünvanı geri alınır.
İÜ Eski Rektörü Kemal ALEMDEROĞLU ve Şuan milletvekili olan Necla ARAT'ın bilimsel hırsızlığı tespit edilmiştir,hukuk derki Prof'lukları geri alınacak ama alınmıyor,niye?
El-Cevap:Onlar yapınca bilimsel hırsızlık olmaz,alıntı olur

*Sayın Savcı diyor ki,ben Türk Milleti adına bu davayı açtım.Yaw ben bu savcıya böyle bir yetki verdiğimi anımsamıyorum.Ha anayasa vermiş,vermiş te,aynı anayasa "Eğemenlik kayıtsız şartsız Türk Milletinindir" diyor,Aynı anayasa Türkiye Cumhuriyetinin yönetim biçimi Cumhuriyettir diyor,Cumhuriyette halkın kendi kendini yönetmesidir diyor,peki o zaman benim ülkemin
%47 oyla iktidar yetkisi verdiği bir partiyi tek bir birey,üstelik halkın seçmediği,sadece bir Cumhurbaşkanının seçtiği nasıl kapatmaya kalkar,ben bu demokrasiyi anlamıyorum.Hoş burası hukuk devletiydi dimi

*Finisi tebessümlük bir konuyla bitireyim.Futbol Fedarasyonunu bilirsiniz.Eski Başkan Haluk Ulusoy görevdeyken,"ben tarafsızım" derdi,başkanlığı bıraktı ve GS Başkanlık yarışı gündemde aynı Ulusoy diyor ki,"benim kadar kimse GS'Lİ OLAMAZ" Aslında Ulusoy'un ne denli taraf olduğunuda görmüş olduk.Ha lafı nereye getirecem.
367'nin mimarlarından Prof.Süheyl Batum CHP Genel Başkanlığına adaymış,hep derim Sayın Batum,tam hukuk adamıdır Taraftır ve görüşleri ile siyasi görüşü arasında dağlar kadar farkta yoktur
Gelecek seçimde Sabih Kanatoğlunu görürüz artık

Ah ülkem,Kendine özgü demokrasisi,üstünlerin hukuku,lendine has laiklik anlayışı....
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2008, 13:04   #147
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Ülkenin bu noktaya taşınmasında MHP ninde büyük payı olduğunu unutmayalım.Sözde farklı özde farklı olmasaydı AKP'de bu kadar şımarmazdı.Şahsi düşüncem bu.
Alt 06.04.2008, 10:02   #148
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: --->: - SİYASET MEYDANI-

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ülkenin bu noktaya taşınmasında MHP ninde büyük payı olduğunu unutmayalım.Sözde farklı özde farklı olmasaydı AKP'de bu kadar şımarmazdı.Şahsi düşüncem bu.
evet çok doğru düşünüyorsunuz..!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 10:39   #149
Catli58
Yasaklı
NO AVATAR

Catli58 Şuan Catli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.04.2008 20:10

Tecrübe Puanı: 0 Catli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
MHP de tam olarak ne yaptigini bilmiyor.

Siyaset Yigit adami bozuyor.

Secimlerden evvel Bahceli "hesap soracam" diye bagiriyordu, simdi ne oldu?

Secimlerden evvel tayyip "bu MHP lilere mecliste selam bile verilmez" diyordu, simdi ne oldu.

Bahceli Tayyip e "siyasi terörist" diyordu, ama simdi ne oldu.

Hicbiri sözünde durmadi.

Ayrica akp ye oy veren eski ülkücüleri de anlamak mumkun degil. Tayyip resmen türk milliyetcilerine hakaret etti. Hemde 12 eylül öncesindekileri de icine katarak. Bunlarin teröristden farki yok dedi.
Böyle bir cumleyi ancak kendini bilmezler kurar.
Catli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 23:04   #150
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 853 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığını burda bile görmek mümkün. Birbirleriyle birçok konuda çelişen insanlar ortak düşmana karşı nasıl da ortak hareket ediyor. Gerçekten ilginç. Değişken fikirler her yerde cirit atıyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)