Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

''Kürt Açılımı'' Nedir ? - Sayfa 150 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.03.2010, 14:07   #1491
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 813 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
muatabım değilsin diyenler, bul linkte Hakan ÇELİK'in yazısında cınbızla çekilip alınabilecek,
hayır şu cümle yerinde olmamış diyen, vatansever birisi çıksın desin ki; şu cümle yanlış
hayır hayır ülkemizdeki bazı siyasetçiler gibi mağdurları oynamaya alışmış insanlar oldukça bizler bu tür varlıkları görmeye alışmamız lazım,
Benim gezmediğim çok az bir şehir kalmıştır, öyle yerler biliyorum ki batıda, doğuda ve güneydoğuda,batıdaki yerlere devletten aldığı hizmetleri kıyaslamak bile mümkün değil, devlet her imkanını seferber etmiş doğu ve güneydoğuya, ama halk nankörse devlet ne yapsın, millet ne yapsın,
Yazi Hakan Celik e ait degil,kendiside tekziplemistir.

Irkcilik kokan bu yazinin yazari kim bilmiyorum, burada daha önce islendi ve söylenmesi gerekenler söylendi,silindi diye hatirliyorum.
Forumda cevap verecek Kürt kardesimiz yok, biz yine söylüyelim;

Kürtler Yavuz Sultan Selim´den bu yana devlet icin can vermis, kan vermis.. Daha önemli ne verebilirdi de vermedi??
Peki tersten soralim;80 senedir bu ülke yönetimi Kürtlere ne verdi???
Bunun muhasebesini yapabildiniz mi? Bunun öz elestirisini yapabildiniz mi?

Sanki karsisinda köleleri var...Büyük bir lütuf sunuyormus gibi yer,yasam hakki,hak hukuk vermekten bahsediyor....
Yer icin Kürdlerde Türklerle birlikte savasip sehid olmuslar...
Yasam hakkini ise kimse kimseye vermez..Her ferd dogustan bu hakka sahiptir....
Hak hukuk verme meselesini ise 1980'e giderse verilen hak ve hukuku görebilirsiniz.

Allah en kisa zamanda yaralarimizin tedavi olmasini ve hakiki din kardesligi duygusunun kalplere yerlesmesini nasip eylesin. Amin.
Alt 16.03.2010, 14:18   #1492
Ebuhalid_52
Tecrübeli Yiğido

Ebuhalid_52 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebuhalid_52 Şuan Ebuhalid_52 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 15:46

Tecrübe Puanı: 623 Ebuhalid_52 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GurbetsokakLari

Allah(cc) razı olsun güzel acıklamıssınız.
Alt 16.03.2010, 14:55   #1493
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 706 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yazi Hakan Celik e ait degil,kendiside tekziplemistir.

Irkcilik kokan bu yazinin yazari kim bilmiyorum, burada daha önce islendi ve söylenmesi gerekenler söylendi,silindi diye hatirliyorum.
Forumda cevap verecek Kürt kardesimiz yok, biz yine söylüyelim;

Kürtler Yavuz Sultan Selim´den bu yana devlet icin can vermis, kan vermis.. Daha önemli ne verebilirdi de vermedi??
Peki tersten soralim;80 senedir bu ülke yönetimi Kürtlere ne verdi???
Bunun muhasebesini yapabildiniz mi? Bunun öz elestirisini yapabildiniz mi?

Sanki karsisinda köleleri var...Büyük bir lütuf sunuyormus gibi yer,yasam hakki,hak hukuk vermekten bahsediyor....
Yer icin Kürdlerde Türklerle birlikte savasip sehid olmuslar...
Yasam hakkini ise kimse kimseye vermez..Her ferd dogustan bu hakka sahiptir....
Hak hukuk verme meselesini ise 1980'e giderse verilen hak ve hukuku görebilirsiniz.

Allah en kisa zamanda yaralarimizin tedavi olmasini ve hakiki din kardesligi duygusunun kalplere yerlesmesini nasip eylesin. Amin.

Türkiyede hangi haklardan mahrumlar, Allah'ını seversen doğru söyle,
Türkiye Cumhuriyetinin 2 Cumhurbaşkanı Kürt değil mi?
Türkiye Cumhuriyetinde kürtler Başbakan olmadı mı?
Türkiye Cumhuriyetinde kürtler bakan veya vekil olmadı mı?
Türkiye Cumhuriyetinde olan taviz kürtlere karşı daha neler olabilir ki?
T.C. Anayasının 10.md. sine bir bakın isterseniz, burda hiç kimseye ayrıcalık tanımayacağından bahsediyor, ama iş icraata geldimi; maalesef "gülümüzü soldurdular, ardıçın dalları ........ne gidiyordu, vurun kırın kendi devletimizi kuralım" diyen politikacı diye geçinenler, hangi bir toplumda bu kadar hoşgörü ile bakılır?
Allah' ını veya inandığını seversen şöyle bir kendi kendine bir sor bakim

eğer bunları kendine soracak cesaretin yoksa, sözüm bitmiştir
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 16.03.2010, 16:13   #1494
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1365 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Marslari ne karistiriyon hoca , onlari yazan kim . Görev verilsin giderim , kacmakla olmaz bu isler , hep ayni hikaye ..giden kaciyor Mus..
Bir kere ne Hakkin var'da bana helal etmiyorsun , Din ögretmeniymissin birde.
Ozan'lar konusundan bahsediyorsun , he Allah sahit ben onu genel yazdim , senin ismini yazmaktan cekinmem Ülkücülerin hakkindaki Türk Birligi hakkindaki asagilaci kendini begenmis yorumlarini tekrar oku sonra bana gel Kul hakkindan bahset , o zaman seninle hesaplasiriz!
sen sensin ben Benimdir, Benim Vatanseverligi ölcemezsin diyorum anlamiyorsan'da tekrarlarim.

Fukaranin cocuguymus, iste ben bunu anlatmaya calisiyorum , sadece onlar'da yok fakirlik fukaralilik yok , bunu benden daha iyi bilmeniz gerekir , malum Türkiyede yasiyorsunuz ya...!

Hepsi degil tamam katiliyorum ama bu teror'e katilanlarin cogu onlardan cikiyor bende bunu israr'la soylerim, hiç kimse'de tersini sôyliyemez .
Sisteme adapte olanlar var masaAllah her uygulamadan bizlerden fazla yayarlaniyorlar , Haklari'da zaten , herseyi carpitmaya gerek yok!
Gençleri kazaniyorsun , belli belli...

Görûnen Köy kilavuz istemez .

Cevabin varsada özel'den ilet , biktim sana yazmaktan.

sen benim mesajlarımı doğrudan veya dolaylı yazınca sana cevap vermek zorunda kalıyorum .zira sana yazmak artı yazdıklarımı şerh etmek beni yoruyor.

ozanlardan bahsetmiyorum. çok çok önce olan bir olaydı. tabi haberin yok o ayrı.

mümin elinden ve dilinden zarar gelmeyendir. sana hakkım geçmedi sen benim hakkıma girdin ..sözlerinle benim fikirlerime değil işime ve kişiğime laf ettin dayanak istemiştim yazmadın. bu sebepten hakkım helal değildir.hakkım yoksa zaten problem yok ama eğer varsa ilahi divanda görüşeceğim sizinle..

gençleri de çok şükür kazanabildiğimi kazandım yaşantılarımı da senle paylaşacak değilim her şeyde olduğu gibi burda da bilmeden hüküm veriyorsun senin tarzın bu .ne özleden ne de genelden cevap vermek istemiyorum .kendi doğrularından başka bir doğru görmüyorsun.benim mesajlarımı kullanıyorsun , sonra yazmışsın: ''sana cevap vermekten bıktım''.. sanki seni takip eden var da .

diğer arkadaşıma;

kürtlere de kimsenin taviz verdiği yoktur. Bu ülke tuhaf zaten.. başörtüsünden laiklik sarsılır kürtçe konuşuldu diye ülke bölünür.

yıllar önce aşağılan zenciler bugün amerikayı yönetiyor ne oldu bölündü mü amerika.
akp iyi ya da kötü yönetti süreci bu tartışılır.. ama doğuda bir problem size göre yok bana göre var.. FAKİRİN FUKARA nın çocukları şehit oluyor 30 yıldır(kürtleri kastetmedim )bu bile bir problem değil mi?yöntemleri değiştirmek gerekiyor..

kürtler başbakan oldu cumhurbaşkanı oldu ,doğrudur, kürtler bu ülkeye ne verdi diyenlere de cevaptır bu söylediğiniz.ama ya olamayanlar okuma yazma bilemeyen ekseriyeti cahil ve kullanılmaya müsait bir potansiyel varsa orda devletin bu negatif durumu düzeltmesi geremez miydi?

ha onlar nankör deyip kesip atarsınız bişey diyemem..
Alt 17.03.2010, 09:42   #1495
bilgin_58
Usta Yiğido

"Goramaz arkadaşımdan alıntıdır"
diğer arkadaşıma;

kürtlere de kimsenin taviz verdiği yoktur. Bu ülke tuhaf zaten.. başörtüsünden laiklik sarsılır kürtçe konuşuldu diye ülke bölünür.

yıllar önce aşağılan zenciler bugün amerikayı yönetiyor ne oldu bölündü mü amerika.
akp iyi ya da kötü yönetti süreci bu tartışılır.. ama doğuda bir problem size göre yok bana göre var.. FAKİRİN FUKARA nın çocukları şehit oluyor 30 yıldır(kürtleri kastetmedim )bu bile bir problem değil mi?yöntemleri değiştirmek gerekiyor..

kürtler başbakan oldu cumhurbaşkanı oldu ,doğrudur, kürtler bu ülkeye ne verdi diyenlere de cevaptır bu söylediğiniz.ama ya olamayanlar okuma yazma bilemeyen ekseriyeti cahil ve kullanılmaya müsait bir potansiyel varsa orda devletin bu negatif durumu düzeltmesi geremez miydi?

ha onlar nankör deyip kesip atarsınız bişey diyemem..

Bizler bu ülkenin bölünmesinden yana değil, bölünmemesinden yanayız,

Sizde anladığım kadarıyla inançlı biri olarak alğıladım, Rabbim doğru yoldan ayırmasın,
Kalbinde Allah korkusu eksik olmasın, bu benim için yeterli, başka bir cevap yazmayacağım bu konuda, yalnız ben şu konuya takıldım, kendi ülkemizde bir TÜRK olarak azınlık durumuna düşürüldük, bunu böyle yapanları ALLAH'a havele ediyor,
hekese inandığı gibi yaşamasını, mutlu huzurlu bir ülke olması dileklerimle
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 10:23   #1496
Ebrulum
Usta Yiğido

Ebrulum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ebrulum Şuan Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.03.2011 12:00

Tecrübe Puanı: 696 Ebrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer AnblickEbrulum ist ein wunderbarer Anblick

maalesef evet
azınlık olduk
ne yazıkki
her birinin var 10 çocugu
sokkalarda hepside
bizde de 3 ten fazlası yok aman iyi yetişsinler egitimleri iyi olsun dört dörtlük yaşaısnlar diye elimizden gelen herşeyi yapmaya calışıyoruz
ama ileride sonumuz ne olur düşünmek bile istemiorum :S
Ebrulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Ebrulum'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 10:36   #1497
bilgin_58
Usta Yiğido

Teşekkürler Ebrulum
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 11:01   #1498
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2321 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Ebrulum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
maalesef evet
azınlık olduk
ne yazıkki
her birinin var 10 çocugu
sokkalarda hepside
bizde de 3 ten fazlası yok aman iyi yetişsinler egitimleri iyi olsun dört dörtlük yaşaısnlar diye elimizden gelen herşeyi yapmaya calışıyoruz
ama ileride sonumuz ne olur düşünmek bile istemiorum :S
Evet Ebrulum 10 - 15 çucuğu alanlar var belkide daha fazla ve bu çocuklar Eğitim Öğretimden geri kalmış; sonumuzun ne olacağı belli değil mi her geçen gütn çıkmaza giriyoruz.

Yapılan açılımlar, bugüne kadar kürt vatandaşlarımıza verilen haklarla yerini tamamiyle bulmuştur, bunun ötesine gitmek, Milli Birliği Bozmak ve Vatan Toprağı üzerine pazarlık yapmaktır.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.03.2010, 11:17   #1499
bilgin_58
Usta Yiğido

hazan gerçekten 10-15 çocuk var hepsini okutup kültürlü bir birey olarak yetiştiremiyor, her isteğini yerine getiremiyor, ondan sonra çeşitli tarikatlara, örgütlere elaman yetiştirmiş oluyor, gücünün yettiği kadar çocuk sahibi olsa, onları düzgün bir şekilde yetiştirip, vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak isteklerini yerine getirse, bizler bu başlık altında yazıyor dahi olmazdık
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.03.2010, 13:43   #1500
eceli58
Tecrübeli Yiğido

eceli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eceli58 Şuan eceli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.07.2010 20:27

Tecrübe Puanı: 636 eceli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dilşad neden kendini yoruyorsunki, anlayana davul zurna az, anlamayana sivrisinek saz!
Sen boşver kürtçülük edebiyatı yapanları, önce toprak altındakileri çıkarsınlar sonra edebiyat yapsınlar... Hakları yokmuş hangi hak! Dünden bugüne Cumhurbaşkanlığı mertebesine dahi oturmuşlar, meclise gelmişler... Bu gündüz külahlı gece silahlıların ellerinden hangi hakları alınmış ,okuma haklarımı, evlenme, yaşama haklarımı... Lütfen bu kadar asosyal olmayalım. Dün Diyarbakırın yaptığını bugün Sivas yapsaydı on yıl süper lige çıkmama cezası verilirdi.
eceli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı eceli58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)