![]() |
#1561 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Etrafta kargaşa; fırtına, telaş!
Gözlerinde sevda, gönlümde sevda Yar ile bakışmak nice bir savaş Gözlerinde sevda, gönlümde sevda Şöyle bir uzaktan görünce seni İnce bir haz kaplar bütün bedeni Hatırlar, iç çeker ve titrer teni Gözlerinde sevda, gönlümde sevda Tutar ellerini sıkıca elim Senden gayrı kelam söylemez dilim Çırpınır, deprenir, coşar yüreğim Gözlerinde sevda, gönlümde sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sen ve Ben
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı. Gönderen: Hasan Yüksel
![]() |
#1563 |
Usta Yiğido
![]() Seninle
Sen, ıslak dudaklarımdan kayıp giden, kar tanesi Sen, içimi kavurup eriten, kor Sen, yüreğimin sıcaklığında eridikçe, Ben de seninle birlikte eriyeceğim (30.04.2005) Hasan Yüksel
![]() |
#1564 |
Usta Yiğido
![]() hayatım sensin
Herzaman kalbimdesin ve hep seni seveceğim Anılar rahat bırakmıyor sonunda öleceğim Yanlız seni düşünüyorum ve hep seni düşüneceğim Ama unutmaki senden hiç vazgeçmeyeceğim Tek seni sevdim ölene dek seni seveceğim Işıklar sönsede heryer karanlık olsada Mum gibi günde güne erisemde senden vazgeçmiyeceğim alıntı
![]() |
#1565 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Yine sen yoksun bir başınayım bu gece de
Elimde kağıt kalemim Seni yazıyorum soğuk sayfalara Anlatıyorum birer birer seni nasıl özlediğimi Prangalar var ayaklarımda Söküp atamıyorum çaresizim Kilitli kapılar arkasında kalmış yüreğim Boynu bükük perişan Alışamadım yokluğuna hasretin öyle zor geldiki Birkerecik olsun görseydim yar seni Tutsaydım ellerinden sonkez bakıp gözlerine Seni seviyorum diyebilseydim son bir kez |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Türkiyem
70 milyon el ele, Yumruklar göklerde, Coskular yüreklerde, Iste gördü dünya en büyüksün TÜRKIYEM. Sen bizim canimiz, Sen bizim sevdamizsin, Yoluna bas koyduk, Her zaman seninleyiz TÜRKIYEM. Destan yazdin bizlere, Isvicre, Cek, Hirvat,i getirdin dize, Hakli gurur yasattin ulusumuza, Yeniden tarih yazdin TÜRKIYEM.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1567 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bazen yandikca sönen muma benzer,
Gidip gelmeyen genclige benzer, Acmadan solan güle benzer, Bir mechul su hayat. Genc olunca fidana benzer, Sararinca solmus yapraga benzer, Rüzgarda savrulan dala benzer, Birden eserde gecer hayat, Insan denen varlik, ha var ha yok, Yasam denen su köprüden, Herkes sirayla gelirde, gecer, Hic istemedigin bir anda biter hayat. Kisa bir uykudur, Bir gün ecel uyandirir, Gelecek vaad ederde kandirir, Ne kadar yalancidir su hayat. Acimaz sana cok zalimdir, Sanki bizlere kini vardir, Yillarimizin, gencligimizin katilidir, Bir cellat gibidir hayat...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1568 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() Ne zaman dönsem sağıma
Ne zaman baksam gökyüzüne Hayatın kıyısına tutunmuş yaşamları görürüm Bir yanım acı bir yanım umut Bilmemki ben neden övünürüm Sol yanım Ah sol yanım Acıya hüzzam okur yine bu gece Gökyüzü karanlık bulut yok oysa Ya yıldızlar neden saklandınız Neden görünmezsiniz neden parlamaz yüreginiz Ey masum yürek Ey Günah’sızım Hani Ya Umuda Kürek Hani Aşk’a Yürek Biliyorum Korkuyorsun Düşeceksin Aşkın Kanatlarından Biliyorum Tam Buldum Derken Kaybetmekten Korkuyorsun Umudum Umuda tutunmuş elleri görüyorum Sonra Minicik günahsız elleri duaya durmuş Mahsun cocuk gözlerinden umut akıyor Bir yanım ürkek bir yanım acı dolu bakıyor |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1569 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() sensizliğe dil sürdüğüm cümleler boyu
aminlerimde kaldı gölgelerin hep yasaktı bana adın her yeni bir gün sancısında üstüme hazan rüzgarları esip durdu hüzzam bir beste gibi d/inledim... sardı ruhumu ince bir sızı vahşi bir uğultu titredim, titredim bir serçe kuş gibi bir dilek ağacında kaldı muradım yapayalnız bir daldım sus(uz)dum kurudum... dilimde birikmiş zehirce özneler aykırı bir hisle,hep seni müjdeler açınca kalbimi gördüm ki ne sen varmışsın bana ne ben yar olmuşum sana denizleri yuttu yüreğim katran karası bir tadla tuz bastım yaralarıma onurla |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1570 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() |
![]() kadermiş ayrılıklar gidene kolaymış unutması
geride kalana kalırmış aşkın hatırası aşkın tarifidir acı çekmek ve bir tarafa ağır basar çöker üzüntüsü unutmak kolay olmaz zaman alır çabaları ve her gün hatırlarsın onunla geçirdiğin anıları en kötüsü de unutmak için bile hatırlarsın çaresiz kalıp yinelersin acılarını bir gün bana da şans gülecek mi diye yaşamaya başlarsın yeni bir başlangıç zamanı gelsede sen gecikmişsin günlerini ağlamakla geçirmeye devam etmişsin bundan böyle sen eski sen değilsin bundan sonra sensizlik rüzgarları bende essin içimdeki son aşk kırıntısı kalana kadar nefretim ağır bassın seni unutmak kolay değil, bana neler yapmışsın!!! |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |