![]() |
#16491 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1310
![]() |
![]() erda han nalet olusun
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16492 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yakup Ekin Bir Nefes Bir nefes kadar kisaymis Ask dedigin bir sakaymis Alacaklarina saymis kader bu Bir nefes kadar kisaymis Ask dedigin bir sakaymis Alacaklarina saymis kader bu Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez Bir günahmis bir hataymis Belki birazcik yasanmis Alacaklarina saymis Kader bu !!!! Hic kimse bilmez Bilemez gönül ister ama sevemez Sürükler pesine askin Kimselere diyemez [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16493 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3677
![]() |
![]() ali şan
kalbim ellerinde |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16494 |
Navigator
![]() Bildigin gibi degil ... [/i]Ali Kinik .. "Eskiden bir adım vardı ümidim feryadım vardı şimdi ben o ben değilim yolumu bilmiyorum ölmüyor gülmüyorum bu hayat yordu beni bildiğin gibi değil dallarım devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil güllerim devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil eskiden mevsim seçerdim solardım çiçek açardım şimdi ben o ben değilim bir nefes bir ahım var bilmem ne günahım var vedalar sardı beni bildiğin gibi değil dallarım devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil güllerim devriliyor gençliğim savruluyor vedalar yordu beni bildiğin gibi değil 'şehrin en karanlık yerinde duruyorum, haydi durma hiç ümidim kalmadı, tutunacak bir dalım başımı yere eğme benim, mazlum yerine koyma allı pullu düşlerim vardı oysa bir hayat böyle tersine dönmez, bir yiğit böyle harcanmaz dağlara taşlara bağırasım geliyor içim yanıyor içim bildiğin gibi değil... bu bir hikayenin bitişi midir? bu kanlı bir veda mıdır? bu son savaşçının yediği kurşun, bu son kalenin de düşüşü müdür? dalgaların çekilişi, bayrakların yıkılışı, bu, şarkıların susuşu mudur? ömrüm kanıyor ömrüm bildiğin gibi değil... ben bu hayata asiydim, böyle değildim bir yıldız kaydı ömrümden, ben dilemedim işte, herşeye sırtımı dönüp koşuyorum sarı güller kahrolsun, ıslak gözler, beyaz mendil kahrolsun kahrolsun bu kaldırım, bu nezaket, mutluluk dilekleri canım yanıyor canım, bildiğin gibi değil...' " [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16495 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
![]() sevildiğini bil yeter.....ege
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16496 |
Navigator
![]() Niran Ünsal Hayranım Seninle bir an, ömre bedel Geçtiğin yollara gönlümü serdim ara sıra gel Gözüne kurban, sözüne hayran Gözgöze geldiğim her seferinde, eridi bu can Hayranım, kaşına gözüne maşallah Razıyım, çilene derdine eyvallah Çarpıldım, boyuna posuna bismillah Razıyım çilene derdine ah... Bazen uğra bize, yok hiç kötü niyetim Bir çift tatlı söze, yaralı gönlümü mest edeyim Bazen uğra bize, yok hiç kötü niyetim Tatlı sohbetinle, yaralı gönlümü mest edeyim Ah yalvara yalvara, ağlaya ağlaya eriyorum ah Seviyorum ah, Söyledim halimi anla biraz beni, bana da günah Seviyorum ah, eriyorum ah, Söyledim halimi anla biraz beni, bana da günah Hayranım... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16497 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() metin şentürk
bırakma beni |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16498 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
![]() çok uzaklarda...........nilüfer
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16499 |
Navigator
![]() Gülden Karaböcek Nem Kaldı Parsel parsel eylemişler dünyayı Bir dikili taştan gayrı nem kaldı Dost köyünden ayağımı kestiler Bir akılsız baştan gayrı nem kaldı Padişah değilem ceksem otursam Saraylar kursam da asker yetirsem Hediyem yoktur ki dosta götürsem İki damla yaştan gayrı nem kaldı Mahzuni serifim cıksam dağlara Rastgelsem de avcı vurmuş marala Doldur tüfeğini beni yarala Bir yaralı döşten gayrı nem kaldı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16500 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ferdi gürses
yalancı |
![]() |
![]() ![]() |