![]() |
#16961 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Funda Arar Bir Cift Turna Bir çift turna gördüm durur dallarda Seversen mevlayı kalma yollarda Sizi bekleyen var bizim ellerde Doğru bizim ele gidin turnalar Turnam dertli öttün yaremi deştin El vurdun yarama başını açtın Eşinden m'ayrıldın yolun mu şaştın Doğru bizim ele gidin turnalar Fazla gitmen bizim ele varınca Selam söylen eşe dosta turnalar Sağ selamet menziline varınca Benden yare selam edin turnalar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16962 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() Ali Kızıltuğ - Saçlarıma Aklar Düştü Nerdesin Sen Sen..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16963 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Abdurrahman Önül Cürmüm ile Geldim Sana Ey rahmeti bol padişah Cürmüm ile geldim sana Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Süphanallah sultanallah Tüm dertlere derman allah Beneyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Kalpten tecavüz eyledin Derya yüzem mi boyladın Malum sana benneyledim Cürmüm ile geldim sana Hiç sana kulluk etmedim Ğazızıra la gitmedim Hem buyruğunu tutmadım cürmüm ile geldim sana Süphanallah sultanallah Tüm dertlere derman allah Beneyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana Zemmim ile doldu cihan Sana ayar zahir nihan Ey lutfum ol kahrı güzel Cürmüm ile geldim sana [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16964 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 663
![]() |
![]() COSKUN SABAH
HABERIN VARMI
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16965 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() melih görgün
yüregim yanar |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16966 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni ne çok sevdim seni Ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim Bir de baharları Bir seni özledim Bir seni bekledim Unuttum gidenleri Gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni ne çok sevdim seni Ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti Yollarıma çıkma çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni ne çok sevdim seni Ah seni bekleyeli kimbilir kaç bahar geçti [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16967 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 549
![]() |
![]() onur akın geceyi sana yazdım
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16968 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Boys Anilar Dönmez olsun Sensiz bu dünya dönmez olsun, Sönmez olsun sönmez olsun İçimdeki ateş sönmez olsun, Bu şarkı bizim olsun Aşkımız sonsuz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] olsun, Gönlümün pınarında Adın ceylan olsun Görmez olsun görmez olsun Sensiz bu gözlerim göremez olsun Sevmez olsun sevmez olsun Kalbim başkasını sevmez olsun Bu şarkı bizim olsun Aşkımız sonsuz olsun, Gönlümün pınarında Adın ceylan olsun Geçmez olsun geçmez olsun Sensiz bu ömrüm geçmez olsun Gelmez olsun gelmez olsun Ayrılık bize gelmez olsun Bu şarkı bizim olsun Aşkımız sonsuz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] olsun, Gönlümün pınarında Adın ceylan olsun [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16969 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cem Karaca............Islak, ıslak
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16970 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1043
![]() |
![]() ferdi tayfur Kalmasın gönlümde ondan bir eser Izdıraptan başka ne verdi bana Bütün duygularım isterse bitsin Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Yaşantım sanki ecel yanımda o varken Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Acılar bitmez dertler tükenmez o varken O varken, o varken, o varken Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Severken sevmeyi çok gördü bana Mutluluk istedim dert verdi bana Birgün güldürmedi çok gördü bana Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var Yaşantım sanki ecel yanımda o varken Çekilsin dünyamdan çekilsin gitsin Acılar bitmez dertler tükenmez o varken O varken, o varken, o varken Beni ağlatmaya kimin hakkı var Beni sızlatmaya kimin hakkı var
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|