Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.04.2008, 19:17   #161
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Fikra(lar)

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok iğrenç fıkralar.......

Saygı adına hiçbirşey kalmamış ülkemizde maalesef...
Arkadaşım küfür yok kaba söz yok.Neden kızdınız anlamadım. Adı üzerinde "FIKRA" "Karikatür" aşırı bir söz yada şekil olmadığı sürece bunlara kızmak gücenmek bence kişide hoşgörü eksikliğinden kaynaklanıyor olmalı. Sizde fıkralar üretin sizde karikatürler ekleyin size mani olanmı var.? Padişahın dahi karikatür ve fıkraları yayınlanırdı. Kim olursa olsun sizde herkesin fıkrasını yada karikatürünü bulun ekleyin. Bu tutumunuza bir anlam veremedim doğrusu
Alt 04.04.2008, 08:35   #162
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1101 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart bu tayyip fıkrası değil gerçek haberi

Süperglam o ne güzel ad öyle benim fotografımdan niye rahatsız olup özel mesaj attın hala anlamış değilim, benim adım sanım kimliğim ortada sen kimsinde özelden mesaj atıp kaldır o fotografı diyebiliyorsun niyetin nedir

şimdi gelelim fıkra mevzusuna her demokratik ülkede her zaman yönetenlere ait bu tür fıkralar yazılır , karikatürler çizilir , yöneticiler hoşgörülü olmak zorundalar, her zaman herkes iktidara kıç yalayılıcık yapmaz demokrasinin gereğidir bu,
küfür yok işey yok
adam bana yazarken tayyipe adam diyor ama ben adam deyince sorun oluyor

aleyhte yazan tüm arkadaşlarıma saygılar
al size gerçek tayyip haberi

ULUSAL KANAL DIŞINDA PEK RASTLANAN BİR HABER DEĞİL

FORBES'İN ZENGİN LİDERLER LİSTESİNDE ERDOĞAN 8'İNCİ

Pazartesi, 31 Mart 2008

Dünyaca ünlü iş çevreleri dergisi Forbes'te yayınlanan bir listeye göre, Tayyip Erdoğan, dünyada en zengin devlet ve hükümet başkanları arasında sekizinci sırada. Tayyip Erdoğan, Forbes'in 2005 yılı tahminiyle 2 milyar dolarlık servetiyle prens ve kralları geride bıraktı.

Yoksul Tayyip Erdoğan dünya zenginler listesinde. Oğluna gemicik alabilen Tayyip Erdoğan'ın zenginlik sırasındaki tırmanışı sınır tanımamış olacak ki, dünyaca ünlü iş çevreleri dergisi Forbes'in listesinde bile sıralamaya girmiş.
Forbes'in hazırladığı listede Tayyip Erdoğan 2 milyar dolarlık tahmini servetiyle krallar, prensler ile devlet ve hükümet başkanlarını geride bırakıyor. Erdoğan'ın listede geride bıraktıkları arasında 17 ülkenin kraliçesi ünvanını taşıyan İngiltere kraliçesi, Monako Prensi, Norveç kralı ve Amerikan Başkanı Bush da var.
Alt 04.04.2008, 09:05   #163
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1101 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
iLAHİ ABİRCAN ŞEYTAN BILE BU ANLATTIĞIN FIKRAYA GULER.. UMARIM O FIKRAYI HATIRLAMIŞINDIR)))) NEYSE ANLAYAN ANLADI )

superglammm kardeşim aşağıda özelden attığın mesajı birde arkadaşlara sen anlat istersen ne demek istedin

İĞRENÇ FOTOĞRAF HAKKINDA..

--------------------------------------------------------------------------------

ABİRCAN ŞU TİPSİZ FOTOĞRAFINI KALDIRIRSAN SEVİNİRİM..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 09:10   #164
bayatlı kenan58
Tecrübeli Yiğido

bayatlı kenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bayatlı kenan58 Şuan bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 717 bayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKbayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ABD Başkanı, İngiltere Başbakanı ve ecevıt bir gün bir toplantıda bir araya gelmişler.

Tabii, 3 lider bir arada olur da, sormaz mı gazeteciler? Önce ABD başkanına sormuşlar:

- ABD´de bir memur ne kadar parayla geçinir? Siz kaç para veriyorsunuz?

Başkan cevap vermiş:

- Valla ben memura en az 2000 dolar veririm. 1000 doları ile geçinirler. Geri kalan 1000 doları ne yaparlar, nerede harcarlar, hiç sormam.

Gazeteciler aynı soruyu İngiltere başbakanına da sormuşlar. O da cevap vermiş:

- Ben, memuruma ortalama 3000 sterlin veririm. Geçinmesi için 2000 sterlin yeterli. Artan 1000 sterlini ne yapar, nerede harcarlar, sormam, beni hiç ilgilendirmez.

Her ikisinden bu cevapları alan gazeteciler, aynı soruyu bizim ecevıte de sormuşlar.

- Valla, demiş bizimki, Türkiye´de bir memurun geçinebilmesi için en az 1 milyar lira lazım. Ama ben taş çatlasın 400 milyon lira veriyorum. Geri kalan 600 milyonu nereden bulurlar, nasıl geçinirler hiç sormam.

şuanda yaptığımız hiçbir iş
kılınmayı bekleyen
vakit namazından daha önemli değildir

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2008, 11:19   #165
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
bayatlı kenan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABD Başkanı, İngiltere Başbakanı ve ecevıt bir gün bir toplantıda bir araya gelmişler.

Tabii, 3 lider bir arada olur da, sormaz mı gazeteciler? Önce ABD başkanına sormuşlar:

- ABD´de bir memur ne kadar parayla geçinir? Siz kaç para veriyorsunuz?

Başkan cevap vermiş:

- Valla ben memura en az 2000 dolar veririm. 1000 doları ile geçinirler. Geri kalan 1000 doları ne yaparlar, nerede harcarlar, hiç sormam.

Gazeteciler aynı soruyu İngiltere başbakanına da sormuşlar. O da cevap
vermiş:

- Ben, memuruma ortalama 3000 sterlin veririm. Geçinmesi için 2000 sterlin yeterli. Artan 1000 sterlini ne yapar, nerede harcarlar, sormam, beni hiç ilgilendirmez.

Her ikisinden bu cevapları alan gazeteciler, aynı soruyu bizim ecevıte de sormuşlar.

- Valla, demiş bizimki, Türkiye´de bir memurun geçinebilmesi için en az 1 milyar lira lazım. Ama ben taş çatlasın 400 milyon lira veriyorum. Geri kalan 600 milyonu nereden bulurlar, nasıl geçinirler hiç sormam.

Çok güzelmiş ilk kez okudum teşekkürler.
Alt 04.04.2008, 12:16   #166
aspasya58
Yiğido

aspasya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aspasya58 Şuan aspasya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2009 10:37

Tecrübe Puanı: 690 aspasya58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yaşasın,tarihimizde ilk defa bir başbakanımıza,saygı duyulmasını,gerktiğini duydum,
Ahh ahhh,demokrasi=siyaset=dinsizl ik....
söyleminin geldiği nokta gözlerimi yaşarttı...
HAKLISINIZ VALLA
EĞİTİM ŞART BİRDE SAYGI ŞART
Alt 05.04.2008, 10:37   #167
gülkibar_58_07
Yiğido

gülkibar_58_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gülkibar_58_07 Şuan gülkibar_58_07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.06.2011 12:18

Tecrübe Puanı: 680 gülkibar_58_07 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar çok güzeller varsa 1 ,2 tane daha yazarmısınız
gülkibar_58_07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2008, 11:48   #168
havacı
Tecrübeli Yiğido

havacı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

havacı Şuan havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.06.2015 00:54

Tecrübe Puanı: 719 havacı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tabiki ulusal kanaldan başkasında bulamayız nedeni belli malum
yaraları var

Tarih yazdım kaç asıra
Şehidim var sıra sıra
Kimse bakmasın kusura
Türkiye Türk vatanıdır
havacı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 14:43   #169
Arif Coşkun
Moderator

Benzinli Kedi>
> Temel, sol kolunun üstüne güzel mi güzel pek hoş bir kedicik oturtmuş.
> Nereye gitse kedi kolunda.
> Arkadaşları
> - Nedeysun pütün gün kedi kolinda, kediyi rahat piraksana.
> Temel:
> - Pirakmasına pirakacağum ama, kedi dişi başina bir halt kelir tiye >
endişeleneyrum.
> içlerinden bir tanesi Temel'e ilginç bir fikir önerir.
> Kedinin belirli yerlerine pamukla benzin sürmesini, böylece erkek
kedilerin
> hiç bir şekilde Temel'in kedisine zarar vermeyece»ini söyler. Temel de
> söyleneni aynen uygular. Sonuç harika, erkek kediler değl yaklaşmak,
> neredeyse altı aylık yola kaçarlar.
> Günlerden bir gün Temel'in kedisi kaybolur. Temel perişan:
> - La, penum kediyi körtünüz mi?
> Diye, diye iki, üç gün dolaşır.
> Derken bir tanıdığı
> - Senin kediyi körtüm.
> Temel:
> - Nerdeydi? Ne ediyirdi?
> Dost arkadaş
> Aşağı mahalledeydi, penzinu bitmiş arkadan itiylerdi.
Alt 11.04.2008, 14:40   #170
bayatlı kenan58
Tecrübeli Yiğido

bayatlı kenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bayatlı kenan58 Şuan bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 717 bayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKbayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Çukur işi
Temel bir grup arkadaşıyla çukur açıyormuş.Bir başka grupda gelip çukurları kapıyomuş. Adamın biri çok merak etmiş ve ne yaptıklarını sormuş.
Temel: -Bir grup daha fardu, onlarda fidan dikeydu, bucün gelmeduler, piz de pizim işler geri kalmasın diye çalişayruz...

Firar
Ufak bir suçtan hapse düşen Temel'in koğuş arkadaşı sık sık hastalanmakta haftada bir doktora gitmektedir.Adamın doktordan her gelişinde bir uzvu kesilmektedir.Bir gün bacağı,sonra kolu,eli...Son gelişinde Temel koğuş arkadaşının kulağına eğilir manalı bir gülüşle: -Uy!Hemşerim sanmaki anlamayrum,bağa öyle geliyoki galiba sen kısım kısım firar edeysun...

Paça
Adamın biri Karadeniz'i gezerken bakmış bir köyde bütün koyunlar üç bacaklı. Merak etmiş ve arabasından inip çobana sormuş niye koyunlar böyle diye. Bunun üzerine çoban :
- Canımız her paça istediğinde koca koyunu kesecek değildik herhalde...

Pro
Lazlar kahvede otururken bir arkadaşları içeri girmiş :
- Temel, ineklerinden pipo içen var mı ?
- Yok
- O zaman ahırın yanıyor

Boyacı Laz
Laza karayollarını boyama işi vermişler. Laz başlamış çalışmaya. İlk gün tam 200 metre boyamış. İkinci gün 100 metre, üçüncü gün 50 metre. Artık dördüncü gün 10 metre boyayınca amiri Lazı çağırmış:
- Hayırdır evladım iyi çalışıyordun ?
- Ben yine iyi çalışıyorum
- İyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamışsın.
- E... haliyle. İlk günlerde boya kovasına gidip gelmek kolaydı, sonraları çok vakit almaya basladı.

Düşüş
Temel, New York'taki gökdelenlerden birinin 53. katında çalışırken aniden ayağı kaymış ve aşağı doğru uçmaya başlamış... 52, 51, 50, 49, 48... Katları yıldırım hızıyla geçen Temel 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2... Ve 1'inci kata geldiğinde kafasından şimşek gibi şu düşünceler geçmiş:
- Sağa çok şükür Tanrum, haburaya kadar sağ sağlim celduk... Birinci kattan düşsen de nasil olsa pişeycukler olmaz.

Davet
Temel Fadimeye demiş ki; "Fadime, bu akşam bize gel. Evde kimse olmayacak."
Fadime akşam gelmiş kapıyı çalmış çalmış kimse açmamış...

El işareti
Bir gün temel bir minübüse durması için işaret etmiş adam ellerini havaya kaldırarak ve tüm parmaklarını oynatarak çok kalabalık demiş.
Temelde baş parmağını işaret ve orta parmağının arsına sokmuş. Şoför kızmış ve aşağı inmiş
-Sen ne kadar terbiyesiz adamsın demiş.
Temel "asıl sen ne kadar terbiyesizsin bana böle böle yaptın" demiş
Şoför "ben sana kalabalık" dedim diye yanıt vermiş. Bunun üzerine temel
- "e bende beni araya sıkıştırırsın diyordum"

Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin agladığını görür.
Yaklaşır ve sorar: "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?".
Adam: "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der.
Bu sefer Temel daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam Temel'e sorar:
"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın?".
Temel: " Ben..." der, "İdrar tahlili yaptırmaya geldim..."

Kara' cıların komutanı bir asker çağırmış. Asker
- "Emret komutanım" diyerek yanına gitmiş.
Komutanı yere yatmasını istemiş. Daha sonra da bir tanka askerin üzerinden geçmesi için emir vermiş asker kılını bile kıpırdatmadan yattığı yerde beklemiş ve malumunuz ezilmiş. Komutan diğerlerine dönerek
-"İşte cesaret" demiş.
Havacıların komutanı bir asker çağırmış. Asker yine
- "Emret komutanım "diyerek komutanının yanına gitmiş.
Komutanı helikoptere binmesini emretmiş. Asker helikoptere binmiş ve havalanmış daha sonra komutanı askere aşağıya paraşütsüz atlamasını emretmiş asker de emre itaat etmiş ve atlamış. Yereçakılmış ve can vermiş. Komutan da diğeri gibi dönerek
- "İşte cesaret " demiş.
Sıra gelmiş denizci komutana. Denizci komutan askerini çağırmış. Asker çakı gibi hazırola geçmiş ve
-"Emret komutanım" demiş. Komutan
- Derhal denize atla ve 10 dakika yüzeye çıkma demiş.
Asker;
- "Hadi lan" demiş.. Komutan diğer komutanlara dönerek
- "İşte asıl cesaret bu " demiş.

şuanda yaptığımız hiçbir iş
kılınmayı bekleyen
vakit namazından daha önemli değildir

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)