![]() |
#161 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() DÜN AKŞAM KAHVEDEN GELDİM
SORDUM AVRAT KOMŞULARDA BİRDE GELDİ GAŞ GÖZ BOYA DEDİ HERİF MODA MODA AH MODA MODA BİZİMKİDE BÖYLE MODA |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zeki Erdem - Kar Çiçeğim AYRI DÜŞTÜ YOLUMUZ NE ARAYIP NE SORDUN SEN ORDA BEN BURDA MUTLUMU OLDUN KAR ÇİÇEĞİ MİSALİ SARARIP SOLDUM UNUTAMADIM SENİ UNUTAMIYORUM YÜREĞİNİ BAŞKASINA VERME KAR ÇİÇEĞİM KAPILARIN AÇIK OLSUN BİR GÜN GELECEĞİM SENDEN UZAK OLSAMDA BEN SENSİZ DEĞİLİM CANIMIN İÇİNDE BİR CAN SENSİZ GÜL ÇİÇEĞİM SENİ SEVİYORUM CAN YÜREĞİMDEN İSMİN BİR DUA DÜŞMEZ DİLİMDEN BU NASIL HASRET BETER ÖLÜMDEN AVUTAMADIM KENDİMİ AVUTAMIYORUM YÜREĞİNİ BAŞKASINA VERME KAR ÇİÇEĞİM KAPILARIN AÇIK OLSUN BİR GÜN GELECEĞİM SENDEN UZAK OLSAMDA BEN SENSİZ DEĞİLİM CANIMIN İÇİNDE BİR CAN SENSİN GÜL ÇİÇEĞİM Zeki Erdem Kar Çiçeğim
![]() |
#163 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bahar ayında açan iki çiçektir kardelen ve hercai
Birbirlerini seven iki sevgili misali Kardelen olmaktır beklemek, hercailiktir bırakıp gitmek… Kardelendir sevdiği için baharı bırakıp, kışı göze alan Hercainin tutulmayan sözlerinin peşinden koşan. Ve bir hercai uğruna göz göre ölüme giden… İçinden geçirirsin şimdi nedir bunlar diye. Bilmem benimde içimden geldi işte. Belki kardelen olarak gördüm kendimi, yakıştırdım sana hercailiği Ne de olsa bekleyen ben, giden sendin. Bilir misin? Kardelen ile hercainin sözleri vardı birbirlerine: kışın açmak için. Sevgileri uğruna ölümü göze alacaklardı. Kardelen gitti sözünün peşinden, hercai ise korku oldu, unuttu her şeyi. Ve bahar geldi açtı hercai, açtı bütün çiçekler, Bir tek kardelen eksik tüm o renkler içinde. Yok olmuştu tutulmayan bir söz uğruna!... İşte böyleydi bütün hikaye. Ben kardelen, sen hercai. Bizde de tutulmamış sözler vardı, geçmişte kalmış o günlerde Bir bekleyen bir de giden vardı bütün hikayeler gibi bu hikayede de. Yakışır mı kardelenliğe bilmem ama her şeyi boşvermek geliyor içimden Ne olur ki birazda ben hercai oluversem, birazda ben baksam bencilliğin tadına. Ya da sen asıl bu söylediklerimi boşver. Kolay değildir kardelen olmak, kardelen olup da gülümseyebilmek. Hercai ise bir tek kelimeye bakar: Elveda! Sen bana demiştin ya elveda, atmıştın ya hercailiğe adımını Ben yine hep aynıyım, kulaklarımında yine aynı şarkılar ve dilimde hep aynı şey: Bekliyorum inadına!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sibel Can - Sevmekten Kim Usanır
SEVMEKTEN KİM USANIR TADINA DOYUM OLMAZ HANGİ GÖNÜL USLANDI AH SEVENLE OYUN OLMAZ KAÇ KERE YEMİN ETTİM KAÇ GÖNÜLE DE GİRDİM SENSİZ YAPAMIYORUM AH BAK YİNE GERİ GELDİM İSTER YÜZÜMÜ GÜLDÜR İSTERSEN AĞLAT BENİ BİR GECENİN KOYNUNDAN AL BİN GECEYE AT BENİ
![]() |
#165 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Hacel Obasi Hacel obasini engin mi sandin?
Ayaginda potini var zengin mi sandin? Her olur olmazi dengin mi sandin? Ay da doldu göremedim yar seni. Merdivenden tikir mikir inisin, Çagistiyor altin ile gümüsün, ilkin söz verişin canım sonra dönüşün, Ay da geçti göremedim yar seni. Suya gider bir incecik yolu var, Sıktırmış kemeri ince beli var, Söylerim söylemez tatli dili vaR, Ay da geçti göremedim yar seni, Tren gelir aci aci sesleninir, Yagmur yagar çift entere islanir, Zalim anan duyar sana herslenir, Ay da geçti göremedim yar seni,
![]() |
#166 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() {Bence Talih}
Bir dokun Bin ah işit benden Aşık oldum cümlesinden Kalbim yaralı faydasız yalvarsa gelse Şimdi artık kim severse Gönlüm oralı Aşkı şarkılara döktüm anlamadı Dağladım yüreğimi sustum anlamadı Bence talih Bence şansın Bir'de aşkın adresi yok Gidene boşver Gelene Hoşgelgin de başka çaresi yok.....! Sibel Can.
![]() |
#167 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Ayla Dikmen - Anlamazdın
Sevilirken bilmedin mi Ben söylerken gülmedin mi Falımızda hasret var ayrılık var demedim mi Anlamazdın anlamazdın Kadere de inanmazdın Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın Dilerim ki mutlu ol sevgilim Ben olmasam bile hayat gülsün sana Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda Kalbim bomboş kaldı sanma Acılar geçer zamanla Aşka tövbe demem ben Görürsün sevince yeniden Anlamazdın anlamazdın Kadere de inanmazdın Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın Dilerim ki mutlu ol sevgilim Ben olmasam bile hayat gülsün sana Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beddua Sözleri:
Sana her gece dua ediyorum, sevdigim icin degil better olasin diye. Allahimdan birtek sey diliyorum,bana cektirdigin acilari sanada cektirsin diye. Geceleri gozyaslarin yas olarak degil, kan olarak akmasini istiyorum. Benden gitigine bir gün pisman olacaksin cünkü benden COK seveni sen istesende asla bulamassin. Pisman olacaksin, ask yolunda birtek ben degil sende bir gül gibi solasin. Sende benim yandigim gibi yanasin,sende her gece benim gibi GÖZyasi akitasin, hayatin boyunca insallah yuva kuramassin, HER gece ruyalarinda bir kabusa bogulassin. Uykunda gozlerin acilsin, o gozlerin asla uyanmassin. Birak senin gibileri hep boyle kalsin. Yaralariniza bir merhem bulunmassin Kalp kiranlaR bu dunyada yassamasin yok olsun.- Nefretlerim teker teker kaybolsun, kaybolsun Betduvalar bile sana azgelir,SEN benim hayatimi maf ettin. Iste benim sana olan nefretim.- Sen benim degerimi bilemedin,gittin. Hangi ********e kollarini acip da yatagini girdin?- Simdi ellerden ellere gececeksin,hayatindan sen birgun bezeceksin. Allahim sana cennet YÜZÜNÜ göstermesin, yattigin yattagini mezarina bez etsin. Kimseler gelipte sana duva etmesin, SEN insan degilsin, seytandan da bettersin.- SEN insan degerini nerden bileceksin?- Bilemessin kalpsizin birisin.- SEN nasil seveceksin. Sana aciyordum,ayni bebek gibiydin ama simdi bana gercek yuzunu gosterdin, simdi anladimki sen nasil birimissin......... Kollardan-kollara gecmeyi ogrenmissin. Basaramaz derken beni hayatimdan ettin. Sana nasil inanipta kollarina girdim? Simdi sira sende,SEN suruneceksin, benim pesimden kopek gibi gezeceksin.- Bana cok dönmek istiyeceksin.- Bundan sonra donmeyecegim sana cunku sen ellerinsin bunu anlasana. Sen beni aldattin. Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim.. Kitabini coktan kapattim.. Sen beni aldattin. Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim.. Kitabini coktan kapattim.. Sen beni aldattin. Birakipta ellere kactin. Senin hatani anladim.. Kitabini coktan kapattim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Verführerische blicke, wie du mich immer anschaust
Und ich schau mit tränen in den augen zu, wie du mein Leben versaust Verführerische blicke, wie du mich immer anschaust Und ich schau jede nacht in den regen, du gehörst nur mir Denk dran Stech das messer in mein herz Alles soll voller blut sein Askim wenn du von mir gehst Glaub mir das ich nicht nur wein Stech das messer in mein herz Alles soll voller blut sein Askim wenn du von mir gehst Glaub mir das ich nicht nur wein Wie viele stunden, tage, jahre, musste ich auf dich warten Du warst immer die bessere, ich hatte immer die schlechten Karten Wie viele stunden, tage, jahre, musste ich auf dich warten Deine sehnsucht macht mich fertig, ich bin noch jung, aber Habe schon falten Stech das messer in mein herz Alles soll voller blut sein Askim wenn du von mir gehst Glaub mir das ich nicht nur wein Stech das messer in mein herz Alles soll voller blut sein Askim wenn du von mir gehst Glaub mir das ich nicht nur wein Vur hanceri kalbime Kalbim kana bulansin Fazla derine gitme Cünkü orda sen varsin Vur hanceri kalbime Kalbim kana bulansin Fazla derine gitme Cünkü orda sen varsin Vur hanceri kalbime Kalbim kana bulansin Fazla derine gitme Cünkü orda sen varsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ZARA-EKREM DÜZGÜNOĞLU
AŞK........... Git yokluğuna çabuk alışırım hadi git Hayallerime kandığımda beri sendeyim Bu ev viran viran bu oda Şimdi masumca bir söz lazım bana [Zara:] Zor hayalinle yaşamak hayli zor Bir anda silemezsin alışkanlıklar var Bir an düşün neler yitirdiğini Yeniden başlamak ancak dilde kolay Sen yoksun sevdiğim güllerde mana mı var Şu öten bülbül kuru bir emek Ne olur gitme bütün sözlerin yalan Dedim ya ayrılık dilde kolay Aşk ya sen varken ya da yokken yine sürecek Ya karanfil ya gül olup kapına gelecek Umutsuzca yollarında bekleyecek Adım adım seni hissedecek...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|