![]() |
#17031 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bildigin gibi degil ... [/i]Ali Kinik .. "Eskiden bir adım vardı ümidim feryadım vardı şimdi ben o ben değilim yolumu bilmiyorum ölmüyor gülmüyorum bu hayat yordu beni bildiğin gibi değil dallarım devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil güllerim devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil eskiden mevsim seçerdim solardım çiçek açardım şimdi ben o ben değilim bir nefes bir ahım var bilmem ne günahım var vedalar sardı beni bildiğin gibi değil dallarım devriliyor gençliğim savruluyor bir ayaz vurdu beni bildiğin gibi değil güllerim devriliyor gençliğim savruluyor vedalar yordu beni bildiğin gibi değil 'şehrin en karanlık yerinde duruyorum, haydi durma hiç ümidim kalmadı, tutunacak bir dalım başımı yere eğme benim, mazlum yerine koyma allı pullu düşlerim vardı oysa bir hayat böyle tersine dönmez, bir yiğit böyle harcanmaz dağlara taşlara bağırasım geliyor içim yanıyor içim bildiğin gibi değil... bu bir hikayenin bitişi midir? bu kanlı bir veda mıdır? bu son savaşçının yediği kurşun, bu son kalenin de düşüşü müdür? dalgaların çekilişi, bayrakların yıkılışı, bu, şarkıların susuşu mudur? ömrüm kanıyor ömrüm bildiğin gibi değil... ben bu hayata asiydim, böyle değildim bir yıldız kaydı ömrümden, ben dilemedim işte, herşeye sırtımı dönüp koşuyorum sarı güller kahrolsun, ıslak gözler, beyaz mendil kahrolsun kahrolsun bu kaldırım, bu nezaket, mutluluk dilekleri canım yanıyor canım, bildiğin gibi değil...' " [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17032 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1313
![]() |
![]() ayrılık kolay değil ibrahim tatlıses
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17033 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3681
![]() |
![]() erol evgin
işte öyle birşey seni düşündüm dün akşam yine sonsuz bir umut doldu içime birde kendimi düşündüm sonra bir garip duygu çöktü omzuma hani ıssız bir yoldan geçerken hani bir korku duyarda insan hani bir şarkı söyler içinden işte öyle birşey... hani eski bir resme bakarken hani yılları sayarda insan hani gözleri dolar ya birden işte öyle birşey... seni düşündüm dün akşam yine sonsuz bir huzur doldu kalbime birde kendimi düşündüm sonra bir garip duygu çöktü omzuma hani yıldızlar yanıp sönerken hani bir yıldız kayar ve insan hani bir telaş duyar ya birden işte öyle birşey... hani bir yağmur yağarda bazen hani gök gürler ya arkasından hani şimşekler çakar peşinden işte öyle birşey... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17034 |
Navigator
![]() Benim Babam Fatih Kısaparmak Bu adam benim babam, sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sakosuyla hey Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benim babam hey Ağlama benim babam, ağlama naçar babam Kara Gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benim babam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benim babam, derdi dağlardan büyük Çaresiz beli bükük hey Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma Ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benim babam hey Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benim babam hey Benim babam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim Fedakârdı ! bir dikili Ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum Bu Türküyü Basta OSMAN ECE Abimize, Benim CANIM babama & sitedeki bütün babalara, baba adaylarina armaganim olsun. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#17035 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
![]() KIBARIYE
BORC MUTLULUK
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17036 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1689
![]() |
![]() ferhat göçer-gel benim vefası eksik yarim
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17037 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.05.2016 10:20
Tecrübe Puanı: 1352
![]() |
![]() sarardım ben sarardım...nurettin reçber
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 65serdal58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17038 |
Navigator
![]() Nida Ates [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yayladan gel kömür gözlüm yayladan Gelin Oldun Garabelin Eline Yedi Bayram Gına Yakma Eline Gurban Olam Senin Gibi Geline Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan Senin Baban Karşı Köyün Hocası Çok Peşime Düştü Genci Kocası Bana Derler Şu Kötünün Kocası Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan Ne Kadar Methetsem O Kadar Güzel Top Bürür Saçını Gözünü Sürür Muskalar Yazdıram Değmesin Nazar Yayladan Gel Kömür Gözlüm Yayladan. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17039 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1689
![]() |
![]() soner sarıkabadayı-sademmmm
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17040 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Üşüyorum Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 9 Misafir) | |
|
|