![]() |
#17661 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 987
![]() ![]() |
![]() Yavuz Bingöl ÇANAKKALE
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17662 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa Yildizdogan Toprak bedenimi sarsa Bayrak gönlümdeki yarsa Selam Edirne’den Kars’a Adım adım yürüyene Yesevi'den başlayan yol Hacı Bektaş Yunus kol kol Hepsinde bir beraber ol Gönül sözü dinleyene Çağlar açtım,çağlar dürdüm Yirmi dört boy hayat sürdüm Dünyaya adalet ördüm Medeniyet dinleyene Üç kıtada ayak izim Üç kıtada dilim sözüm Türk’üm Türk’üm diye sazım Avaz avaz söyleyene Ne Mutlu Türküm Diyene.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17663 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Atilla YILMAZ - Yolların Sonu
Bu gün yollanıyorken bir gurbete yeniden Belki bir kişi bile gelmeyecektir bize. Bir kemiğin ardında saatlerce yol giden itler bile gülecek kimsesizliğimize Gidiyorum: gönlümde acısı yanıkların... Ordularla yenilmez bir gayız var kanımda. Dün benimle birlikte gülen tanıdıkların Yalnız bir hatırsı kaldı artık yanımda. Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz; Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağına. Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin Değişilir topuda bir sokak kaltağına. İster düşün... Kendini ister hayale kaptır... Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların. Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır Sevimli bir hayale açılırken kolların. Ey doğunun anlımı serinleten rüzgarı! Ey karanlıkta bana arkadaşlık eden ay! Arzularım bir oktur, aşar ulu dağları. Düştüğü yer uzakta “DİLEK” adlı bir saray. O sarayda bulunca Tanrılaşan erleri Artık gözüm arkaya bir daha dönmeyecek. Hepsi sussa da “Kür şad” uzatarak elini; “Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun! ” diyecek.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17664 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her zamanki gibi TRT Türkü FM
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17665 |
Navigator
![]() Cengiz Kurtoglu Yalancı Bahar Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır Yalancı baharın yalan çiçeği Vefasızlık senin meziyetinmiş Sen beni bırakıp gidiyorsun ya İnsanlığın seni çoktan terketmiş Yolunda harcarken Bütün ömrümü Sende görmek varmış Zalim zulmünü Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır
![]() |
#17666 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 830
![]() |
![]() murat gögebakan
sen yoktun |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17667 |
Navigator
![]() Leman Sam Anladim ki Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil [ kaynak: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ] Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil
![]() |
#17668 |
Navigator
![]() Ferdi Tayfur GÖNÜL OYUNU [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir yuzume bakti Bir boyun buktu Sevginin zehrini Gönlüme atti kalbime takti Mademki sonunda ayrilik vardi neden beni buldu beni aglatti beni sizlatti Karardi benim dunyam Feryadimi duysana Kayboldum bir mechul de Ellerimden tutsana Senin ki sevgi degil Senin ki ask degil Senin ki gönül oyunu Su halime baksana Sen degil misin beni terk eden Sen degilim misin hasret cektiren Boynumu büken Nedir bu hircinlik nedir ettigin Gel de bitsin dertlerim Yeter cektigim benim cektigim
![]() |
#17669 |
Navigator
![]() Oguz Aksaç Aşağıdan Gelir Omuz Omuza Aşağıdan Gelir Omuz Omuza Çiğdem De Karışmış (Aman Aman) Güle Nergize Benden Selam Söylen O Vefasıza Baba Bayramınız (Aman Aman) Mübarek Olsun Kirve Bayramınız (Aman Aman Aman) Karalı Geçe Duvara Yaslandım Sigaram İçem Yağlı Kurşun Geldi (Aman Aman) Ben Nire Gaçam Kanadım Yoktur ki Havaya Uçam Baba Bayramınız (Aman Aman) Mübarek Olsun Kirve Bayramınız (Aman Aman Aman) Karalı Geçe Yorgun Yorgun Vardım Orak Biçmeye Köyün Çeşmesinden - Bir Su İçmeye Yağlı Kurşun Gelir Ciğer Deşmeye Baba Bayramınız (Aman Aman) Mübarek Olsun Kirve Bayramınız (Aman Aman Aman) Karalı Geçe
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17670 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3680
![]() |
![]() FERDİ TAYFUR
vurmayın yıllar neden bana bahtım gülmüyor artık sevdiğim yanımda olmuyor artık yüreğim derinden sızlıyor artık gençliğimi verin almayın yıllar beni yerden yere vurmayın yıllar evelce ümitler bana gülerdi başımda sevdanın yeli eserdi dost bilidiğim herkes beni severdi gençliğimi verin almayın yıılar ben yerden yere vurmayın yıllar gurbet ellerinde garibim şimdi sevda çöllerinde susuzum şimdi kadere talihe dargınım şimdi gençliğimi verin almayın yıllar beni yerden yere vurmayın yıllar daha keder varsa getirin şimdi gençliğimi verin almayın yıllar beni yerden yere vumayın yıllar |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|