![]() |
#181 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Iişte temel ve zeka gücü Temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır: -benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim ingiliz: -benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş temel: -haçen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#182 |
Navigator
![]() Müdür Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı. "Haydi oğlum, uyan artık. Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle, "Anne, bugün okula gitmek istemiyorum," dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı: "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı: "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, biiir... Tüm öğrenciler de nefret ediyorlar, ikiii... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz," dedi. "Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğlu annesine sordu.. kalkıp hazırlanması için iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden: "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne?" dedi. Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı: "Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca bir adamsın..." dedi şöyle devam etti: "İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün, oğlum..." [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#183 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1313
![]() |
![]() 5 arkadas bir gun arabayla geziyormus bunları polis durdurmus.polis sormus alkol varmı beyler.gencler cevap vermıs yok wala hepsini biz ictik(:
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#184 |
Navigator
![]() İş kavukta mı?
Bir gün bir adam, elinde bir mektup, hocayı tutup: - "Hocam zahmet ya sana, şu mektubu bir okusana?" Açar bakar ki Hoca mektup baştan sona arapça.. Şöyle bir iki evirir çevirir söktüremez çaresiz geri verir. Der ki: - "Başkasına okut bunu sen.." Adam şaşırır: - "Neden?" - "Türkçe değil bu mektup okuyamam." Yine anlamaz adam, Hoca'nın okuması yok zanneder: - "Ayıp hoca, ayıp" der. - "Benden utanmıyorsan şundan utan; şu başındaki koca kavuğundan utan!" Hoca, kavuğunu çıkarıp uzatır adama: - "Madem ki" der, "iş kavuktadır; haydi bakalım, giy de şunu; kendin oku bakalım mektubunu." [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#185 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Birgün komutan askerden lazer yazıcı ister. Asker "emredersiniz komutanım!" der ve çıkıp gider. Asker yanında başka bir askerle gelir. komutan: "eeeeeeeee. Lazer yazıcı nerede?" Asker: "Komutanım arkadaş hem Laz hem Er Hemde yazıcı."der.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#186 |
Navigator
![]() Dargin
Temel ile karisi kavga edip küsmüsler ve birbirleriyle konusmuyorlarmis. Isteklerini bir kagida yazarak gideriyorlarmis. Yine bir aksam Temel kagida:_Fadime beni sabah 6 da uyandir. diye yazmis. Sabah oldugunda bir uyanmis ki saat 8. Tam Fadimeye bagiracakken bakmis ki kagida bir not eklenmis : _Temel kalk saat 6. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#187 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() bigün delinin biri bir hana gider ve hancıdan sabah erkenden kendisini kaldırmasını ister tabi delinin durduğu odada bir de general vardır hancı istediği gibi deliyi uyandırır tabi deli oda karanlık olduğu için yanlışlıkla generalin elbiselerini giyer ve yola düşer bi bakar ki üstünde generalin elbiseleri var ve kendi kendine söylenir ve der ki [Yasak Kelime] hancı benim yerime yanlışlıkla generli uyandırmış gidip de kendimi kaldırayım
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Navigator
![]() Göremem doktor akıl hastasına sorar? bir kulağını kesersem ne olur? canım yanar. ya iki kulağını kesersem? ozaman iyi göremem? peki ama niçin? niçini varmı doktor gözlüğümü takıcak yer yokta ondan.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#189 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bir gün Temel kahvede oturuyormuş
Dursun gelmiş kahveye demiş: Temel senin inekler sigara içiyor mu? -Hayır demiş Dursun da: O zaman senin ahır yanıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kendisini fare zannettiği için ailesi tarafından bir akıl hastanesine yatırılan adam, birkaç yıllık bir tedavinin ardından; iyice kendine gelmiş. Doktorlar, artık taburcu etmeyi düşündükleri hasta ile son bir görüşme yaparak,iyileştiğinden emin olmak istemişler. Adama sormuşlar: -"Söyle bakalım; sen insan mısın, fare misin?" Adam gülümsemiş: -"Doktor bey, o günleri geride bıraktım. Elbette ki ben bir insanım." Doktorlar, içleri rahatlayarak: -"Tamam o zaman, artık burada kalmana gerek kalmadı", demişler ve çıkış belgelerini uzatmışlar. Birkaç dakika sonra, gruptaki doktorlardan biri bahçeye çıktığında, adamı bir ağacın arkasına saklanır halde görmüş. -"N'oldu yahu? Sıkılmadın mı buradan, çıksana, git özgürlüğün tadını çıkar!" -"İyi de doktor bey, orada bir kedi var!" -"Eee, ne olmuş kedi varsa; hani sen artık bir fare olmadığını biliyordun?" -"Ya doktor bey, ben fare olmadığımı biliyorum da; kedi benim fare olmadığımı nereden bilecek?" |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
hadi buyrun kısır partisine | kronik | Yöresel Yemekler | 52 | 28.03.2010 03:05 |
sevdiğin özleyenler hadi buyrun | kronik | Hertelden | 99 | 10.03.2010 16:10 |
sondaki kelimeyi başa koyalım hadi bakalım | masum | Arşiv | 206 | 16.12.2008 20:05 |
HADİ BAKALIM BULUN ?? | CAGE85 | İlginç resimler | 1 | 29.06.2008 13:09 |