![]() |
#1901 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() EYVAH!..
Benim bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demeyecektim Yoluna ömrümü sermeyecektim Ne verdin sen bana hasretten başka Yanında çektiğim gurbetten başka Kim olsa yanardı böyle bir aşka 'Seni seviyorum' demeyecektim Yoluna ömrümü sermeyecektim Gölgeni dünyama yasaklasaydım Keşke bu sevgiyi hep saklasaydım Kalbimi elimle bıçaklasaydım İnan böyle acı çekmeyecektim Gözümden böyle yaş dökmeyecektim. AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1902 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() can bacım teşekkür ederim eline yüreğine sağlık gülüm diğerlerininde doğancım yüreğine sağlık kardeşim diğeri
belli zaten onun şiirlerini kimseye eşleştirmek mümkün değil ne kadar kırgın olsamda hakkını veririm usta olanın eline yüreğine sağlık başarılarınızın devamını dilerim.kardeşlerim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Evet canim kardesim sandalli kardesimin siirleri muhtesem. O Usta ben Cirak. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1903 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() NASILSIN BUGÜN
Bir haber alamadım gittin gideli Mutlu mu, mutsuz mu, nasılsın bugün? Hayli zaman oldu görüşmeyeli Nasılsın birtanem, nasılsın bugün? Gönül defterini karıştırdın mı? Kalbini hasrete alıştırdın mı? Ayrılığı bize yakıştırdın mı? Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? Bilmem ki beni hiç anar mısın? Unuttun mu yoksa, hatırlar mısın? Söyle; eskisinden bahtiyar mısın? Nasılsın birtanem, nasılsın bugün? Seninle doluyken aldığım nefes Bitirdi bu aşkı sendeki heves 'Çekinme, sor' diyor içimden bir ses Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() hayır gülüm ne alaka senin şiirlerinintadı başka diğer kişininki başka tadda sende ustasın be gülüm ama tarzlar başka anlıyosun dimi beni her şairin farklı bir uslübu vardır.örnek aşık veysel başka söyler mahsini şerif daha başka söyler sizinkide öyle işte.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1905 |
Navigator
![]() [quote=aysima58;560073]hayır gülüm ne alaka senin şiirlerinintadı başka diğer kişininki başka tadda sende ustasın be gülüm ama tarzlar başka anlıyosun dimi beni her şairin farklı bir uslübu vardır.örnek aşık veysel başka söyler mahsini şerif daha başka söyler sizinkide öyle işte.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1906 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SABAH YILDIZIM
Ey benim doğmayan sabah yıldızım Geceler mi uzak sen mi uzaksın? Ne zaman bitecek bu yalnızlığım Umutlar mı uzak sen mi uzaksın? Bil artık sabrımın sabrı da bitti Seninle gelen aşk sensiz terketti Çalmadın kapımı çalmadın gitti Ellerin mi uzak sen mi uzaksın? Sen misin 'ben miyim' kimmiş yalancı Nasıl yaşarız biz bize yabancı Böyle bir ayrılık ne kadar acı Yolların mı uzak sen mi uzaksın? Dilime marş ettim eyvahlarımı Söyle de bileyim günahlarımı Işıksız bıraktın sabahlarımı Gözlerin mi uzak sen mi uzaksın? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1907 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() Arar Yüreğim
Yokluğuna hala alışamadı, Seni düşlerimde arar yüreğim, Bir gün mutluluğa karışamadı, Hala hayalini sarar yüreğim. Geleceksin diye yollara bakar, Sineme özlemi, hasreti çakar, Bazen ırmak gibi çağlayıp akar, Yokluğunda bilmez karar yüreğim. Yıllar oldu hala ümitle bekler, Sevdanın içine, hicranlar ekler, Diyardan diyara göçünü yükler, Hep senin peşinden sürer yüreğim. Unutmadı gitti geçmişi, dünü, Hep bana kararttı aydınlık günü, Sararıp soldurdu bedeni, teni, Yıllardır aklıma zarar yüreğim. Senin yokluğunda huzuru bulmaz, Kavurur kendini nasihat almaz, Senden başkasından O´na yar olmaz, Beni ve kendini kırar yüreğim. Işığı aşkındır yoksa sönüyor, Pervane gibidir sana dönüyor, Kandırmış kendini gelir sanıyor, Sevda acısıyla erir yüreğim. Umut mu bağlanır koyup gidene? Beni doğduğuma pişman edene, Özleminden sığmaz oldu bedene, Zorlayıp göğsümü yarar yüreğim. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1908 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() asıl teşekkürü sizler hakediyosunuz tatlım ben naapıyorumki canım yahu sadece yaptığım tekşey yüreğimin doğan, kardelen,bilal köse.gibi kardeşlerimle birlikte atması yani sizi çok sevmek o kadarki siteye girdiğime tek sevincim sizler gibi pırlanta kardeşlere sahip oldum teşekkür ederim sayın rüştü elmas beye onun sayesinde sizleri tanıdım.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1909 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() O GÜNDEN BERİ
Hasretin bir yangın avuçlarımda Ayrılıp gittiğin o günden beri Ararım gölgeni boş duvarlarda Ayrılıp gittiğin o günden beri Sensiz diken oldu başımda yastık Mutluluğu hangi dolaba astık Odamda ne varsa yüzleri asık Ayrılıp gittiğin o günden beri Bu nasıl bir duygu bilemiyorum Kimseye ayrıldık diyemiyorum Adını kim sorsa eziliyorum Ayrılıp gittiğin o günden beri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Navigator
![]() [quote=aysima58;560084]asıl teşekkürü sizler hakediyosunuz tatlım ben naapıyorumki canım yahu sadece yaptığım tekşey yüreğimin doğan, kardelen,bilal köse.gibi kardeşlerimle birlikte atması yani sizi çok sevmek o kadarki siteye girdiğime tek sevincim sizler gibi pırlanta kardeşlere sahip oldum teşekkür ederim sayın rüştü elmas beye onun sayesinde sizleri tanıdım.
Canim o senin yüreginin güzelligi. Rabbim den herseyin en güzel seninle ve sevdiklerinle olsun yüregi güzel insan. Bende sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Rabbim bu siteyi yapanlardan razi olsun. Bende Sivasli oldugum icin gurur duyuyorum. Sivasa yatirim yapamadim ama siteye yatirim yapiyorum canim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |