![]() |
#1941 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sensiz Eyleyemedim
Cesaretim yoktu sana çatmaya, İçimden geçeni söyleyemedim. Yıllarca uğraştım söküp atmaya, Düşlerimi sensiz eyleyemedim, Geceye gözünden ela ekledim, Bu dertli serime aşkı yükledim, Sabırla, inatla seni bekledim, Hoşlarımı sensiz eyleyemedim. Canıma can katan sevgili yârim, Sen olmazsan benim hayatım yarım, Gül cemalin görmek en büyük kârım, İşlerimi sensiz eyleyemedim. Yüzüme bakmadan geçme el gibi, Sensiz yerim, yurdum kızgın çöl gibi, Özlemle gözümden gelir sel gibi, Yaşlarımı sensiz eyleyemedim. Sensiz geçen günler dilimde keşke, Senin güzelliğin herkesten başka, İçinde sen varsan çatılmaz aşka, Kaşlarımı sensiz eyleyemedim. Yokluğun gönlüme en büyük kahır, Aşkın yüreğimde çağlayan nehir, Sen yoksan yediğim içitiğim zehir, Aşlarımı sensiz eyleyemedim. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1942 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() AĞLAMADIM SEVDİĞİME
Aldım kalemi elime Sevdamı doladım dilime Bir şiir yazmak istedim gülüme Kağıt ağladı Ateş oldum yandım Sel oldum çağladım Türkü oldum gürledim Saz ağladı Bir canım var bin defa ölürüm uğruna Hasrete vuslat ekledim Sensiz gecelerde Düşler ağladı Sensizliğin ateşi yakar bağrımı Çöllere ne gerek Adım atmaya yok dermanım Yollara ne gerek Aldım koynuma sevdanı Çöller ağladı yollar ağladı Haramdır senden başkası bana Kor ateşler bastım bağrıma Adını yazdım sen gibi uzak yıldızlara Ay ağladı Sevdiğim bir ben ağlamadım |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1943 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() Babam Bes kardesi büyüttün annesiz Hem anamiz oldun hem babamiz Babam sen bizin icin sonsuz umuttun Daha nice yillara babam. Yüzüne degmesin hüzünden eser Sen babam sanki asirlik cinar Rabbim versin Uzun saglikli ömür ALLAH seni basimizdan eksik etmesin babam Keske her evladin olsa böyle babasi Eli degil ayagi öpülesi Bütün evlatlariyin icten duasi Bir Yüce dag gibi hep basimizda olasin babam Derdin ya Kizlarim raziyim bize Ögüt verirdin biz Annesizlere sevabin bin kat olsun, güzün gülsün Sen bize hakkini saglikta helal et babam. Iki cihanda bulasin cennetle, saadet Üzdüysek seni bilmeden affet Sevginle gerdin bize kol ile kanat Iyiki bizimlesin, iyiki varsin Babam Ta yürektendir benim duam Cok cektin dert Ile gam Yikti seni yasadigin aciyla elem Dilerim bundan sonra hep gülesin Babam. Baba bir evin diregi imis Babasiz ev sevgisiz bos bir yürekmis Allahtan sonra en sevdigimiz sensin Bilki biz seni COk seviyoruz Babam..... CANIM BABAM SENI COK SEVIYORUM. UNUTMAKI ET TIRNAKTAN AYRILMAZ. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1944 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() AĞLAMA GÖZLERİM
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1945 |
Navigator
![]() [=sandalli;560857]Sensiz Eyleyemedim
Cesaretim yoktu sana çatmaya, İçimden geçeni söyleyemedim. Yıllarca uğraştım söküp atmaya, Düşlerimi sensiz eyleyemedim, Geceye gözünden ela ekledim, Bu dertli serime aşkı yükledim, Sabırla, inatla seni bekledim, Hoşlarımı sensiz eyleyemedim. Canıma can katan sevgili yârim, Sen olmazsan benim hayatım yarım, Gül cemalin görmek en büyük kârım, İşlerimi sensiz eyleyemedim. Yüzüme bakmadan geçme el gibi, Sensiz yerim, yurdum kızgın çöl gibi, Özlemle gözümden gelir sel gibi, Yaşlarımı sensiz eyleyemedim. Sensiz geçen günler dilimde keşke, Senin güzelliğin herkesten başka, İçinde sen varsan çatılmaz aşka, Kaşlarımı sensiz eyleyemedim. Yokluğun gönlüme en büyük kahır, Aşkın yüreğimde çağlayan nehir, Sen yoksan yediğim içitiğim zehir, Aşlarımı sensiz eyleyemedim. Hasan Ilter Elinize, emeginize saglik Hasan Ilter kardesim. Gönül Kaleminiz susmasin Insallah. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1946 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() SİTEM - - -
Kırık bir aynaya sırrımı döktÜm Halimi görecek GöZLER aradım! Feleğe bir anda boynumu bÜktÜm GönlÜmÜ derecek SöZLER aradım! Namert kapısından girdiğim o gÜn DÜşler kabus oldu,hayal kördÜğÜm Başımı yastığa yasladığım gÜn GönlÜme girecek Közler ARADIM Mazideki gÜnler geldi aklıma Kimler misafirdi gönÜl tahtıma Aynada kendime her baktığımda YÜzÜmde silecek İZLER aradım! Aynaya baktıkça içim burkuldu Konuşmak istedim,dilim tutuldu İçimden ansızın bir off kurtuldu Başımı koyacak DİZLER aradım! Yıkılan yÜreğim ÜzgÜn bakıyor Sitemli sözlerim kalpten akıyor Yazdığım bu şiir bak anlatıyor YÜzÜme bakacak YÜZLER aradım! YÜzÜme bakacak YÜZLER aradım..! |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1947 |
Navigator
![]() Günlerimi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Duy kalbimin Isyanini Güldür su sizlayan gönlümü Istersen sana vereyim ömrümü Seni düsünmekle geciriyorum günlerimi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sarhos bir ayyas gibi Senin kalbin sanki tas gibi Gözlerimde kanli yas gib Senin icin aglamakla geciriyorum günlerimi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hayatim durmus yolun basinda Ihtiyar gibi burkuldu belim genc yasimda Mutluluk ararim her bakisinda Mutluluga hasretle geciriyorum günlerimi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yarali ceylan misali ciktim daglara Yaslilar gibi büründüm karalara Mecnun gibi düstüm sahra cöllere Yuvasiz kuslar gibi geciriyorum günlerimi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi. 21.03.2010 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/quote]
![]() |
#1948 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() emeğine sağlık saygı değer hemşerim süper yazıyorsun süper resimlerle uyumlu ekliyorsun
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sitemim sana degil Sitemim sana degil, sitemim kendime, birde gülmek bilmeyen bahtima. Kizginligim sana degil kahrolasi ümitsizligime. Göruyorsunya kendimle barisamamak Tek derdim. Bosver takma yinede deli sacmasi de ve gül gec!.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1950 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sitem
Kiminde içe dökülür gözyaşı Ağlamaktır bazen sitem Gurur yapar eğilmez başı Selamsız geçiştir sitem. Dert büyüğüdür ağır başlı Gülmez yüzü çatık kaşlı Teni genç gönlü yaşlı Hesapsız yıllardır sitem. Bir pınar gözüdür akar sözü Ne yapsak yarin görmez gözü Sever görünür garibi bazı Hakka yakarıştır sitem. Yolda giden kervana dokunma Derdi olmayana dert yakınma Biçare olup etrafa bakınma Umudun bitişidir sitem. Sahi yazma böyle sözler Garip gönlüm yarini özler Gelir diye yolunu gözler Bekleyişin adıdır sitem. *Bakışın adıdır sitem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |