-->: HAVUZA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Yeraltı çalışmalarının bittiğini daha önceki haberlerden biliyoruz şimdi sıra görsel güzelliğe geldi,ne diyor Ulu önder BÜYÜK ŞEHİRLERİN BÜYÜK MEYDANLARI VARDIR İşte SİVASımızda görkemli bir meydanın ilk halkasını oluşturdu,elbette vasfi yönden değerli görünüme sahip olan eserlerin bir bedeli olacaktır,dürüst,vurgun yapmadan yapılan hertürlü kazanıma bir SİVASlı olarak olumlu baktım,bakarım.Artık SİVASımız büyük bir tanıtım aracı olan SİVASSPORla daha görünür ve ön planda bu yüzden çevre düzenlemesi dahada ehemmiyet kazanıyor.Belediye halkına iş veya aş temin etmek zorunda değildir,belediye kendisinden beklenen hizmet görevini layıkıyla yapmakla mükelleftir.Benim yaşadığım şehirde fabrikalar doğalgaz kullanırken belediye asfalt zedelenecek diye Doğalgaza şehiriçinde izin vermiyor oysaki SİVASımızda çıkmaz sokakların sonundaki evlerde bile doğalgaz var.Bu bir hizmettir.
Bu yıl SİVASa gitmeyi herzamankinden çok istiyorum,İnşaAllah en kısa zamanda gidip hem o tertemiz havasını soluyacak hemde verilen hizmetin değer boyutunu göreceğim,Atatürk caddesini bizzat gördüm inanılmaz güzel olmuş,İnşaAllah aynı gayret buradada sergilenmiştir.