|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() Yasak--Resim Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2007 19:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() arkadaslar bu gıbı projeler herkesın gozune hos gozukuyor ama bana gore sıvasın merkezde bulunan bırısı olaraktan hıcte ıyı degıl sıvasta bınlerece ıssız caddelerde sokaklarda kol gezerken beledıyenın vs neyse boyle gezılecek dolasılacak zaman gecırecek yer yapana kadar bınlerce işsiz kardesimize iş imkanı sunsalar daha ıyı olacak tabı sıvasın ıs durumunu bılmeyen arkadaslarımıza davulun sesi uzaktan hos geliyor bu yuzden onlar ıcın daha ıyı senelık ızınlerıne geldıklerı zaman ıyı zaman gecırmek ıcın fevkalade olur arkadaslar bize gezilecek yer lazım degıl işsiz kardeslerimize iş iş alanları lazım....
Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar.Al götür vicdansız ruhun yıkansın.Her günümhasretin zulmüyle başlar.Ahımı hakettin ciğerin yansın Konu Serd@r tarafından (14.10.2007 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evvela şunu herkesin iyice anlaması,bilmesi lazımdır ki Beldiye iş kapısı değil hizmet kapısıdır,ben bir belediye başkan adayına o veya şu parti hiç önemli değil oy veriyor isem bunun nedeni vereceği hizmeti görmek istememden geçer.
Örneğin senin işin yok benimse var diyelim,sen belediyeye iş için oy verirsen yanlış yapmış olursun,ben hizmet için verirsem doğru olanı yaparım,lafın özü belediye kimsenin şahsi çıkarını parafe edecek bir kurum değildir,amacı hizmet vermekse hizmet vermeli bu hizmette herkese hitap etmeli hem dolaylı yollardan bu yapılan icraatlardada nihayetinde birileri çalışıyor değil mi? İşsizlik devlet eliyle veya belediye vasıtalarıyla hallolabilecek bir sorun değil ama maalesef halkımızdada sırtını devlete dayama isteği çok fazla...
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1064
![]() ![]() ![]() |
![]() organize sanayi bölgesine altyapı yatırımı yapsa daha iyi olmazmı vs vs vs vs gibi açılımlar getirilebilir bu yoruma bunun sonu yok buda lazım ama önceliğimiz , iş eğitim olmalı, cahiller hala çöp dökmeye devam ettikten sonra yaptığın güzelliğin anlamımı kalır
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|