|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() 58divrigi Şuan
Son Aktivite: 24.05.2008 07:39
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
Hoş karşılama için hepinize çok teşekkür ederim hemşerilerim sanalda olsa insanın hemşerilerini hissetmesi çok güzel bir duygu. Arkadaşımız merak etmiş söyleyeyim o zaman Sivas Divriği'liyim ama İstanbul'da yaşıyorum ne yazık ki. Gerçektende doğru site bağımlılık yapıyor ne de olsa memleketim 5 dakikada olsa siteye bakıyorum. sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivaslilar.net ailesine hoşgeldin Ayşe kardeş,
bizim amacımız Sanal alemde Sivasımız hakkında paylaşım ve kaynaşmaktakdır. Seninde burada paylaşımlarını bekleriz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yiğido
![]() ![]() 58divrigi Şuan
Son Aktivite: 24.05.2008 07:39
Tecrübe Puanı: 684
![]() |
Selam Kardeşim
Aranızda olmak çok güzel. Merak etme paylaşımlarda bulunucam büyük bir zevkle. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Yiğido
![]() turgay bengi Şuan
Son Aktivite: 11.05.2008 12:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Tüm Sivaslı hemşahrilerime iyi akşamlar dilerim.
Galatasaray - Sivas maçında İstanbuldaki hemşehrilerimizin gerekli desteği vereceğine inanıyorum. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19
Tecrübe Puanı: 965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Evet bende İstanbulda yaşayan Yiğidoların SİVASSPORumuzu yalnız bırakmayacağını umud ediyorum! BAŞKA SİVAS YOK!
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4577
![]() |
Alıntı:
Buna hiç şüpheniz olmasın bizler istanbul sivasspor taraftar derneği olarak en az bizim gurubumuz orda olacaktır ve ben inanıyorumki bizlerle beraber alisamiyeni dolduracak binlerce sivasspor taraftarı gelecektir bu maca gelmemek için ceşitl mazeretler uyduranlar bir gün gelecek çok büyük pişmanlıklar duyacaklardır tarihi bir mac hiç bu mac kacarmı elimde olsa mac gününe kadar alisamiyende yatar kalkarım burdan istanbul ve civarında yaşayanlara cağrıda bulunuyorum lütfen sivassporumuzu yanlız bırakmıyalım hep beraber destekleyelim bu o kadarda zor bir olay değil bakın CİNCON bilet fiyatlarınıda indirdi bu 2007 nin son dev macını kacırmayalım her şey sivasspor için hep destek tam destek
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|