|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() züleyha1990 Şuan
Son Aktivite: 25.10.2009 01:50
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
insanı sinir eder bu kötü espiriler biri bana dese vallahi heman döverim
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Bunları bizim için buraya yazma zahmetine katlanan arkadaşımızda zaten taze espiri diye yazmadıki insan güzelliği bir konunun içinden kendi anlayışına göre bulur cıkartır bende bana göre komik olanları değerlendirip güzel olduğunu yazdım zevkler ve renklerin tartışılamayacağı gibi EMEĞE SAYGI
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
Kötü espriler
1. Napıyosun? -Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyo mu?.. 2. Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır. 3. Hangi çiçek hem kafaya takılabilir, hem de içinde çamaşır yıkanır? Cevap: Fesleğen tabii ki de 4. Saç malanmaz, taranır... 5. Seven unutmaz olm, eight unutur... 6. 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar ölmüş,sıra ise kırılmış!.. 7. 4 kişilik bi masa alcaktım vazgeçtim, kişiliksiz bi masa aldım! 8. Hadi oyun oynayalım. Vazgeçtim, oymadan oynayalım! 9. Bir adamın ayakları tutulmuş, sonra da kulakları kiralanmış!.. 10. İyi ki İtalya'da doğmamışız!.. Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz!.. 11. Abi sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimkide klimalı!!! 12. Adamın biri topalmış, karısı da oynamış... 13. Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık? 14. Soru: Yangın dolabını açarsan ne olur? Cevap:Yang kızar... 15. Soru:Padişah, tahta çıkınca ne yapmış? Cevap:Tahtayı yerine taktırmış... 16. Adamın biri yarın ölücem demiş. Yarmışlar ölmüş... 17. Bir adam intahar edecekmiş, vaz geçmiş. İki adam intahar edecekmiş, were geçmiş!!! 18. Soru: İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Cevap: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır. 19. Oğlum hayırlı olsun. Araba almışsın. Evet aldık. Peki niye araba aldın? Kendine alsaydın ya !.. 20. Adamın biri elli lira bulmuş ama AYAKLI lira bulamamış!!!! 21. Abü, duydun mu, 50 kişiyi taramışlar. Yapma ya, nerde? Marketin karşısındaki berberde 22. "İyi günler, Aslı'yla görüşebilir miyim?" "Aslı evde yok! Fotokopisi var!" 23. Dört yüz yetmiş üç yüz yetmemiş 24. Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? cevap: Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan 25. Emel'in selamı var! Hangi Emel?? HTML 26. Kavun diyip geçme çünkü parola kavun değil !!! 27. Yarasa yararlı bir hayvandır. Yararlı bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi... 28. Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci 29. Fransızların nesi eksiktir ? "FRAN"ları tabii ki |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1143
![]() ![]() |
Abi sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimkide klimalı!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#16 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soru: İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar?
Cevap: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır. Yıhyıh |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 801
![]() |
1. Napıyosun?
-Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyo mu?.. 2. Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır. 3. Hangi çiçek hem kafaya takılabilir, hem de içinde çamaşır yıkanır? Cevap: Fesleğen tabii ki de 4. Saç malanmaz, taranır... 5. Seven unutmaz olm, eight unutur... 6. 3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar ölmüş,sıra ise kırılmış!.. 7. 4 kişilik bi masa alcaktım vazgeçtim, kişiliksiz bi masa aldım! 8. Hadi oyun oynayalım. Vazgeçtim, oymadan oynayalım! 9. Bir adamın ayakları tutulmuş, sonra da kulakları kiralanmış!.. 10. İyi ki İtalya'da doğmamışız!.. Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz!.. 11. Abi sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimkide klimalı!!! 12. Adamın biri topalmış, karısı da oynamış... 13. Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık? 14. Soru: Yangın dolabını açarsan ne olur? Cevap:Yang kızar... 15. Soru:Padişah, tahta çıkınca ne yapmış? Cevap:Tahtayı yerine taktırmış... 16. Adamın biri yarın ölücem demiş. Yarmışlar ölmüş... 17. Bir adam intahar edecekmiş, vaz geçmiş. İki adam intahar edecekmiş, were geçmiş!!! 18. Soru: İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Cevap: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır. 19. Oğlum hayırlı olsun. Araba almışsın. Evet aldık. Peki niye araba aldın? Kendine alsaydın ya !.. 20. Adamın biri elli lira bulmuş ama AYAKLI lira bulamamış!!!! 21. Abü, duydun mu, 50 kişiyi taramışlar. Yapma ya, nerde? Marketin karşısındaki berberde 22. "İyi günler, Aslı'yla görüşebilir miyim?" "Aslı evde yok! Fotokopisi var!" 23. Dört yüz yetmiş üç yüz yetmemiş 24. Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? cevap: Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan 25. Emel'in selamı var! Hangi Emel?? HTML 26. Kavun diyip geçme çünkü parola kavun değil !!! 27. Yarasa yararlı bir hayvandır. Yararlı bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi... 28. Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci 29. Fransızların nesi eksiktir ? "FRAN"ları tabii ki
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasim icin sagol ama bu topici biri acmisdi ![]() acaba yaseminmiydi yaa