|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1077
![]() ![]() ![]() |
BU BİR TAVİZ DEĞİLDE NE DİYEBİLİRSİNİZ, YADA BİR DAHA SEÇİLEMEME KORKUSU, YADA YİNE BENDE KALSIN BIRAK ONU DESİNLER BUNU DESİNLER AMA YİNE İDARE EDEN BEN OLURUM KONTROL EDERİM YAKLAŞIMIMI YOKSA GERÇEKTEN SABAH UYANDI DEMOKRAT OLDUĞUNUMU FARKETTİ, YADA KÖTÜNÜN İYİSİ OLSUN BEN OLAYIMMI DEDİ, YADA BOŞVER ARTIK CUMHURİYET LAİKLİK FALAN FİLAN BEN İŞİMİ GÖREYİMMİ DEDİ, HOCAM KOLAY GELSİN MAHALLE BASKISIMI YOKSA BÜROKRAT BASKISIMI, YOKSA BENDE UYANDIM YASAKALA BİRYERE VARILMAZ ÜNİVERSİTEYİ HEDEF TAHTASI YAPMAYAYIMMI DEDİNİZ,
AMA HİTLER FAŞİZMİNİN O GÜZEL HİKAYESİ AKLIMA GELİYOR, ÖNCE KOMİNİSTLERİ GÖTÜRDÜLER YAKMA KAZANLARINA SES ÇIKARMADIK NASILSA SEVMİYORDUM GICIKTIK FALAN FİLAN SONRA SOSYALİSTLERİ GÖTÜRÜP YOK ETTİLER VS BİLİNEN HİKAYE SONRA SIRA SOSYAL DEMOKRATLARA GELDİLER KİMSE SES ÇIKARMADI DERKEN SIRA BANA GELDİ DUR DİYECEK SAVUNACAK KİMSE KALMADI DEMİŞTİ HANİ O MEŞHUR SLOGAN VARYA SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK GALİBA SIRA GELİYOR SOSYAL DEMOKRATLARA
|
|
|
#12 |
|
Yeni Yiğido
![]() 58isyankar Şuan
Son Aktivite: 25.01.2011 19:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
O REKTÜR İNŞALLAH OBÜR REKÖRLEREDE ÖRNEK OLUR
TÜRBANIN ZARARI NEDIR ANLAMADIM Kİ BU DÜŞÜNCELI İNSANLARA
|
|
|
#13 |
|
Yiğido
![]() ![]() sivas_sevdamiz Şuan
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
bence rektör gerçekten böyle düşünmüyor... ne oldu da fikri değişti birden.. tekrar seçilmek için, görevinde kalabilmek için yaptığı bir açıklama bence...
keşke gerçekten böyle düşünüyor olsa ama... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 923
![]() ![]() ![]() |
Sadece rektörler değilki yurt çapında 2.000 aşkın üniversite hocası üniversitelerde türbanın serbest kalması için imza kampanyası başlattı.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 854
![]() ![]() ![]() |
Aslında ben de çok şaşırdım duyunca. Bir cumhuriyet Üniversitesi Mezunu olarak hocaların çoğunluğunun dine ne denli karşı olduklarını, kapalılığı hiç benimsemediklerini çok iyi bilirim. (Tabi bu bölüm ve fakültesine göre değişiyor.)
Eğer gerçek düşünceleriyse bu rektörü alkışlıyorum. Alıntı:
Sayın Malamat kardeşim, Bu konuda hiç endişelenmeyin. Biz diplomamızı aldığımızda nerede çalışmamız gerektiğini çok iyi biliriz. Kapalı mezunların hepsi boşta mı sanıyorsunuz? Özel sektör denilen bir şey var herhalde. Gayet rahat bir şekilde baş örtüsüyle çalışan doktorlar, mühendisler, iktisatçılar bunun örneğidir. Ben de tesettürlüyüm ama çalışabiliyorum. Kendime uygun bir kurumda. Bizler birbirimize sahip çıkmasını biliriz. Kamu olsa tabiki daha iyi olurdu. O günleri de görmek dileğiyle... Siz canınızı sıkmayın, sizin yerinize biz düşünürüz. ![]()
|
|
|
|
#16 |
|
Yiğido
![]() ![]() KARAKAYA83 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2009 11:21
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
sonunda oda gerçekleri anlamaya başlamış helal olsun diyelim
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
Alıntı:
Madem yapılıyor bu iş tam yapılsında tamamen sorun ortadan kalsın çok doğru konuşmussun kardeş.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 799
![]() |
-inşallah bunu tekrar rektör seçilebilmek için yapmıyordur.
-başörtüsüne karşı çıkanlara sormak isterim. sizin veya bir yakınınızın başını zorla kapamaya kalksalar ne tepki verirsiniz. başörtüsü yasağını savunmak en büyük bağnazlıktır. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 803
![]() ![]() ![]() |
buna neden şaşıyorusunuz anlamadım üniversitelerde
kılık kıyafet özgürlüğünün olması, düşünce özgürlüğünün olması, din ve vicdan özgürlüğünün olması... ve bunu birileri isteyince buna şaşırmak özellikle sosyal demokrat ise bunu şaşkınla karşılamak vaahh vaahhhh kii bu sol ne hale gelmiş yazık vallahi bu ülkede sol diye birşey kalmadı... sosyal demokrat kalmamış bu ülkede yazıklar olsun.. insanların ögül haklarını istemesi kadar doğal birşey.... 301 de gitsin... baş örtüsü yasağıda kalksın... ab reformları biran önce gerçekleşsin... Bu büyük ülke biran önce muasır medeniyetler seviyesine yükselsin... daha demokratik bir Türkiye için.. birlik ve beraberlik olma zamanıdır.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1077
![]() ![]() ![]() |
sonbahar5803 Aslında ben de çok şaşırdım duyunca. Bir cumhuriyet Üniversitesi Mezunu olarak hocaların çoğunluğunun dine ne denli karşı olduklarını, kapalılığı hiç benimsemediklerini çok iyi bilirim. (Tabi bu bölüm ve fakültesine göre değişiyor.)
Eğer gerçek düşünceleriyse bu rektörü alkışlıyorum. sonbahar5803 ne güzel tanımlamışsın din anlayışını : din = kapalılık
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|