|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 812
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
9. Adım - Yalnız mısınız?
Yalnız mısınız? Etrafınızda çok fazla düşmanınız mı var? Artık arkadaşlar aramaya başlamalısınız! İşte elçilik binanız da bunun için var. Bir ittifak üyesi olabilmek için, elçilik binasına ihtiyacınız vardır. Eğer kendi ittifağınızı kurmak istiyorsanız, elçilik binanızı üçüncü kademeye getirmeniz gerekmektedir. İttifak ile ilgili bütün ayarlar elçilikte bulunur; ittifak liderleri daha fazla ayarlara sahiptir |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
10. Adım - İpuçları ve püf noktaları, sadece sizin için.
Kovboylar savunma ağırlıklı oynayan gruptur. Saldırı ve baskınlarda çok iyi değildirler. Buna karşılık, kovboylar diğer ulusların iki katı büyüklüğünde gizli depolara sahiptir. Meksikalılar her alanda başarılıdır. Diğer uluslara kıyaslandığında en pahalı üniteler meksikalıların üniteleridir, fakat onların surları oyundaki en güçlü surlardır. Kızılderililer saldırgan bir ulustur. Onların üniteleri ucuz ve saldırı gücü yüksektir. Bununla birlikte kızılderilerin savunması zayıftır, surları oyundaki diğer iki ulusa göre en zayıf olanıdır. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
Özel eğitimi tamamladığında, bir haftalık premium hesap ve artırılmış hammadde üretimi kazanırsın!
Özel eğitime hoş geldin Askerler & Koruma Ay caramba!Çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum, Senyor!! Si, Senyor, herşey hazırTek yapman gereken bazı güvenilir adamları seçmek ve sonra eğlence başlıyor! Bize dolarlarını ve kızılderili kadınlarını ver! Tamam, Senyor, belki tüm güçle saldırmamalıyız. Köyün etrafında bir sur ve bir kaç nöbetçi kafamı rahatlacak. Sur inşa et ve barakada 5 Panço eğit! GOREVLERI YAPTIKCA OZEL EGITIM ARTIOR |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|