Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.05.2008, 13:54   #11
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 812 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Wild Guns - Gölgenden Hızlı Oyna

9. Adım - Yalnız mısınız?

Yalnız mısınız? Etrafınızda çok fazla düşmanınız mı var? Artık arkadaşlar aramaya başlamalısınız! İşte elçilik binanız da bunun için var. Bir ittifak üyesi olabilmek için, elçilik binasına ihtiyacınız vardır. Eğer kendi ittifağınızı kurmak istiyorsanız, elçilik binanızı üçüncü kademeye getirmeniz gerekmektedir. İttifak ile ilgili bütün ayarlar elçilikte bulunur; ittifak liderleri daha fazla ayarlara sahiptir
WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.05.2008, 13:55   #12
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 812 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

10. Adım - İpuçları ve püf noktaları, sadece sizin için.

Kovboylar savunma ağırlıklı oynayan gruptur. Saldırı ve baskınlarda çok iyi değildirler. Buna karşılık, kovboylar diğer ulusların iki katı büyüklüğünde gizli depolara sahiptir. Meksikalılar her alanda başarılıdır. Diğer uluslara kıyaslandığında en pahalı üniteler meksikalıların üniteleridir, fakat onların surları oyundaki en güçlü surlardır. Kızılderililer saldırgan bir ulustur. Onların üniteleri ucuz ve saldırı gücü yüksektir. Bununla birlikte kızılderilerin savunması zayıftır, surları oyundaki diğer iki ulusa göre en zayıf olanıdır.
Alt 27.05.2008, 13:55   #13
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

Özel eğitimi tamamladığında, bir haftalık premium hesap ve artırılmış hammadde üretimi kazanırsın!

Özel eğitime hoş geldin
Askerler & Koruma

Ay caramba!

Çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum, Senyor!!

Si, Senyor, herşey hazırTek yapman gereken bazı güvenilir adamları seçmek ve sonra eğlence başlıyor! Bize dolarlarını ve kızılderili kadınlarını ver! Tamam, Senyor, belki tüm güçle saldırmamalıyız.

Köyün etrafında bir sur ve bir kaç nöbetçi kafamı rahatlacak.

Sur inşa et ve barakada 5 Panço eğit!

GOREVLERI YAPTIKCA OZEL EGITIM ARTIOR
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)