Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.06.2008, 17:19   #11
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: -->: Halk üzerinde deney...

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Melih Gökçek kimseye haber vermedi diye niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım doğrusu. Kimseye haber vermedi demek çevre sağlığı teknisyenlerinin haberi olmadığı anlamına gelmez. M. Gökçek suyu inceletmiştir sonrada vermiştir evlere... Eğer halkın herşeyde haberi olursa gizlilik politikası olmazdı.
Duman kardeşim,
Halkın elbetteki haberdar olmayacağı konularda vardır.
Bunda böyle bir tutum sergilemesi bana biraz show'menlik gibi geldi,sağlık üzerinden show yapılırmı Allah korusun kötü şeylerde olabilirdi veya uzun vadede olmayacağınıda bilmiyoruz.
Fakat bunu gizlemenin saklamanın "devlet sıırı" gibi saklayıpta hapı yutturduktan sonra oley hapı yuttunuz der gibi. açıklaması abes değilmi sence.
Yani bunda gizlilik politakası yapılacak birşey yok,onu demek istedim.
Alt 01.06.2008, 18:10   #12
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Halk üzerinde deney...

Abi Adam oley hapı yuttunuz demiyor ki o konu da biraaz abartılmış. Neyse olan olmuş.
Alt 25.06.2008, 15:40   #13
mertveilkeli
Yiğido

mertveilkeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mertveilkeli Şuan mertveilkeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.07.2016 17:31

Tecrübe Puanı: 744 mertveilkeli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Halk üzerinde deney...

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi Adam oley hapı yuttunuz demiyor ki o konu da biraaz abartılmış. Neyse olan olmuş.

selam saygı değer duman kardeşim size hak veriyorum yiğidi ölüdüreceksin ama hakkını yemeyeceksin doğru söz bu melih gökçek beyde okadar halkına zaralı biri olsaydı defalarca seçmezdi ankaralılar onu demekki halka faydalı şeyler yapıyor kim nederse desin ben şu kanaattteyim bu olaya aksi yönde yaklaşanların çoğunluğunun idolojik gerçeklerden uzak bir saplatı içinde olmalarını anlıyorum doğrusu hizmet hizmettir kim yaparsa ellerinden öperim şahsen ben
mertveilkeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)