|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapat kız ağzını sinek kaçar sonra
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
akıllı kadın ( fıkra )
Sabah kahvaltıda kadın; > >-"Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi.. > >-"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam... Çıktı, gitti. > > >Öğleye doğru kapı çalındı.. > >Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı... > >Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı >gelen... > >Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti. > >Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı.. > > > >Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna >sarıldı.. > >- "Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. > > > >Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı... > >- " Adam: " .........Hadi beeeeee
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
El isareti
Bir gün temel bir minübüse durmasi için isaret etmis adam ellerini havaya kaldirarak ve tüm parmaklarini oynatarak çok kalabalik demis. Temelde bas parmagini isaret ve orta parmaginin arsina sokmus. Soför kizmis ve asagi inmis -Sen ne kadar terbiyesiz adamsin demis. Temel "asil sen ne kadar terbiyesizsin bana böle böle yaptin" demis Soför "ben sana kalabalik" dedim diye yanit vermis. Bunun üzerine temel - "e bende beni araya sıkışurım da diyordum"
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
Tarikat
Temel tarikata girmek icin basvurmus. Seyhin karsisina çikarmislar. Temel: - Seyhim tarikata girmek istiyorum demis. Seyh de: - Olur, ama 3 hafta karinla yatmayacaksin. demis. Neyse aradan üç hafta gecmis ve temel seyhin önüne tekrar gelmis. Seyh sormus: - Temel tamam mi ? Sabredebildin mi ? Temel: - Valla, ilk hafta hiç problem yoktu. Ikinci hafta sabrim cok zorlandi. Ama dayandim. Ücüncü hafta bir gün Migros'a gitmistik. Benim kari üst raflardan bir iki paket almaya çalisiyordu. Hatunun bacaklari gözükünce içim gitti. Daha sonra paketler yere düstü. Benim kari da paketleri almak için egilince dayanamadim daldim demis. Seyh de: - Aaaa olmadi. Simdi biz seni tarikata alamayiz. deyince, Temel: - Bosver tarikati bizi artik Migros'a bile almiyolar.
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
Kulak
Bizim marangoz Temel, ahsap bir binanin restorasyonunda çalismaktadir. Elinde testere ile ikinci katin iskelesinde çalisirken görünmez bir kaza meydana gelir ve testereyi kaydirarak bir anda yanlislikla kulagini keser. Kulak da asagiya düser. Kulagini görmek ümidiyle asagiya bakar ve orada çalisan isçilere seslenir: 'Hey beyler asagilarda bir kulak gördünüz mü?' Saskin isçiler söyle bir etraflarina bakarlar ve kanlar içinde bir kulak bulup bizim Temel'e gösterirler: 'Bu mu?' Temel asagi dogru egilip gözlerini kisar: 'Yok yav, benimkinin arkasinda kalem olacakti'.
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
Vurduk oni
- Babam öldü, demis Temel. Ilyas sormus: - Neden öldü? - Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü. - Eyvah parçalandi mi? - Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi. - Apartmana mi çarpti, nasil oldu? - Yok, karsi apartmanin balkonunda çamasirlar asili idi. Çamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü. - Orada mi öldü? - Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden... - Peki sonra? - Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk oni.
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
temelle yunan askeri
Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş. Temel'in canı çok sıkılıyormuş. Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış. Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış. Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş. Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da: - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
Fidye
Dursun fena halde sikintiya düsmüstü.. Bir çocuk kaçirip fidye istemeye karar verdi. Dogru, Yildiz Parki'na gitti.. Orada kendi kendine oynayan bir çocukla ahbap oldu.. Trilyoner Temel'in oglu oldugunu ögrenince, planini yapti.. Çocugu hemen bir kalin çinar agacinin arkasina çekti.. Cebinden çikardigi kagida fidye notunu yazdi: "Temel Bey, Oglunu kaçirdim. Yarin sabah yedide, Yildiz parkindaki büyük çinar agacinin içindeki kavuga, sari bir çanta içinde 10 bin dolar birak..Dursun!." Notu çocugun iç cebine itina ile yerlestirdi ve "Simdi dogru eve git, baban bu notu okusun" dedi.. Ertesi sabah yedi buçukta parka gittiginde, çinarin kovugunda sari bir çanta içinde 10 bin dolari buldu. Yaninda bir de not vardi: "Iste paran. Ama gene de bir Karadenizli'nin kendi hemserisine bunu yapabilecegine inanamiyorum. Temel..."
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
Tahlil
Temel hastaneye gitmektedir. Giriste birinin agladigini görür. Yaklasir ve sorar: "Hayrola hemserim! Neden agliyorsun?". Adam: "Kan tahlili yaptirmaya geldim. Parmagimi kestiler." der. Bu sefer Temel daha siddetli bir sekilde aglamaya baslar. Bu sefer susan adam Temel'e sorar: "Hayirdir hemserim. Sen niye aglamaya basladin?". Temel: " Ben..." der, "Idrar tahlili yaptirmaya geldim..."
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
naim hoca
-------------------------------------------------------------------------------- teravıh namazı kıldırıyor naim hoca camının ust katında bayanlar secdeye hocadan once gıdıyorlar namazdan sonra hoca vaaz verıyor ust kattakı cemaat bundan sonra benımle yatıp benımle kalkacaksınız)))
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|