|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
MADIMAĞA SOYKIRIM MÜZESİ DİKİLECEK AMA SU YAKIN TARIHDE OLMAYACAK..SİZLE TARTIŞMAKDANSA GİDİP MADIMAK ÇORBASI İÇERİM DAHA İİ...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() BAYPİPO Şuan
Son Aktivite: 25.03.2012 16:12
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
Başbağlar unutuldu mu?
Erzincan `ın Kemaliye İlçesi `nin Başbağlar Köyü , 5 Temmuz 1993 günü 33 kişinin öldürüldüğü katliamın yasını tutmaya devam ediyor. Kemaliye `ye 64 kilometre mesafedeki köyde yaşayanların acısı dinmiyor. Katliamın ardından teröristlere yardım ettikleri belirlenen 16 kişi yakalandı. Sanıklar, ifadelerinde köyü yaktıklarını söyledi. Ancak 1993`te Erzincan DGM `de başlayan Başbağlar Davası, 22 Eylül 1997`de İzmir DGM `de sadece iki mahkumiyetle bitti. Başbağlarlılar , aradan 14 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi tazeliğini koruyan katliamın yıl dönümünde, şehitlerini hatim indirerek anacak. Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Şerif Gül , yollara çıkıp protesto etmek yerine, Kuran okuyarak şehitleri anmak istemelerini `Vatana devletine bağlı olmaktan kaynaklanıyor galiba` ifadesiyle açıklıyor. `Acıları unutmak mümkün değil` diyen Gül , duygularını şöyle aktarıyor: `Biraz ilgisiz kalındı. Biraz gönül konuldu. 5 Temmuz `da bize ne kadar ilgi gösterildiğini göreceğiz. Bize ne kadar manevi destek veriyorlar göreceğiz. Sadece 3 gazeteci arayacak. Diğerleri neden aramıyor? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#13 |
|
Yiğido
![]() ![]() BAYPİPO Şuan
![]() |
Başbağlar unutuldu mu?
Erzincan `ın Kemaliye İlçesi `nin Başbağlar Köyü , 5 Temmuz 1993 günü 33 kişinin öldürüldüğü katliamın yasını tutmaya devam ediyor. Kemaliye `ye 64 kilometre mesafedeki köyde yaşayanların acısı dinmiyor. Katliamın ardından teröristlere yardım ettikleri belirlenen 16 kişi yakalandı. Sanıklar, ifadelerinde köyü yaktıklarını söyledi. Ancak 1993`te Erzincan DGM `de başlayan Başbağlar Davası, 22 Eylül 1997`de İzmir DGM `de sadece iki mahkumiyetle bitti. Başbağlarlılar , aradan 14 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü gibi tazeliğini koruyan katliamın yıl dönümünde, şehitlerini hatim indirerek anacak. Başbağlar Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Şerif Gül , yollara çıkıp protesto etmek yerine, Kuran okuyarak şehitleri anmak istemelerini `Vatana devletine bağlı olmaktan kaynaklanıyor galiba` ifadesiyle açıklıyor. `Acıları unutmak mümkün değil` diyen Gül , duygularını şöyle aktarıyor: `Biraz ilgisiz kalındı. Biraz gönül konuldu. 5 Temmuz `da bize ne kadar ilgi gösterildiğini göreceğiz. Bize ne kadar manevi destek veriyorlar göreceğiz. Sadece 3 gazeteci arayacak. Diğerleri neden aramıyor? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en dogrusu senin seviyene inmemek....
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() |
KARDEŞİM ORAYA ERMENİ ANITINI DIKICEKLERDİ NE GIT İLERİ GÖRÜŞSÜZSÜN YAVV KENDİNİ TÜRK DE GÖRMÜYORSAN SAĞA ARTIK DİYECEK BİR ŞEYİM YOK...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yiğido
![]() ![]() BAYPİPO Şuan
![]() |
Arkadaşım bizler İnsana İnsan gibi davranırız..Sen önce insanlarla nasıl iletişim kurulur onu öğren..
Siteye bir konu araştırırken geldim diyorsun ve hakaret yağdırıyorsun..Demek ki sen bu konudan çok toplum içinde konuşma ve adab ile ilgili konuları araştır böylece kendini geliştirmşiş olursun...varsa bir derdin sorunun site sakinlerinin yardımcı olacağından eminim ama insan gibi sorar danışırsan...
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar konu birazdan kilitleneceltir..
o zamana kdar kimse yiğido olduğunu ve belli seviyenin altındaki insanlarla muhatab olmaması gerektiğini unutmasın...
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() |
EY BİLİNMEZLİK ŞEHİDİM ASKERİM POLİSİM VATANIM MİLLETİM TÜRKLÜĞÜM MÜSLÜMANLIĞIM SAPINA KADAR SİVASLIYIM DERSEM ÇIKMA ,OY MADIMAK HEPİMİZ ERMENİYUK DEMOKRASİ İSTAYRUK SAHDE ATATÜRKÇİLUK BELEŞ CUMHURİYETÇİLUK MÜZE İSTEYRUK DEYÜNCE ÇIIKKKKK....
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 839
![]() |
ARKADASLAR LUTFEN KARSILIK VERMEYIN...................... ......
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|