|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
ONLARINKINI ACE İLE YIKAMIŞLAR..T ERO R gene bölücü yıkıcı ayrışdırıcı özelliğinle islam karşıtlığını gösdermiş bulunmakdasın....BİZ KAFASI KİRÇÖZLE KAZINMIŞLARI DA BİLİRİZ...AMELİYAT MASALARINDA ALLAH DİYENLERLE OFF ÜFF KEFF KÜFF DİYENLERİNDEN NASIL Bİ DANAMİZMLE O MASADAN KALKDIKLARINIDA BİLİYORUZ...
ONCELİKLE SENİ KINIYORUM GARDAS...SONRA DA O BEYİNSİZLERİ...ÖLENLERİN HEPSİ GIZ BİDE ONLAR BİR AİLE BİR ÇOĞUNLUK DEMEK Dİ GELECEĞİMZ İÇİN ...TEDBRSİZLİKLERİYLE KADERLERİNİ ÇİZMİŞ VE MEMELEKTE HZMET EDECEK FİDANLARIMIZI DAAH YESERMEDEN KAYBETMİŞİZ..NAPALIM BAŞIMIZ SAĞOLSUN... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 697
![]() |
Bu durumda bile adamın biri çıkmış ne düşünüyor ya valla hayret.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() |
YAV ONLAR BELEŞ CUMHURİYETÇİ SAHDE ATATÜRKÇÜLER...YAKINDA NEYE NERELERE HİZMET ETTİKELRİ BELLİ OLCAK..ERGENEKON İDDİ A NAMELERİNDE ÇARSAF ÇARSAF DEDELR GEÇİO...NEYSE MEVZU DEĞİŞMESİN..
KONYA NINDA YENİDEN YAPILANDIRILMASI LAZIM BİNALAR SAĞLAM DEĞİLMİŞ..MİLLET BİLİNÇLENSİN.....EROR GÖBEK AT BELKI SENİN GİBİ KORKAKLAR VARSA ARTIK KURAN KURSUNA FİLAN GÖNDERMEZ ÇOÇUĞUNU... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() ![]() ![]() |
pardon ama bunun korkaklıkla ne alakası var? tamamen cahillik,başka hiç bişey değil.ölen çocukların aileleri haklarını aramaktan bile caizler.neden? kadermiş.ama bir ailede çıkmış diyorki çocuklarımız baleye,diskoya gitmedi.ne yani,baleye gidenler ya da diskoya gidenler dinsiz mi? nerdeyse sevinecekler çocukları orada öldü diye.yazık yaa,vallahi yazık.ailelerin gözünü ne bürümüş bilemiyorum ama o yurdun sahiplerinin gözünü sadece para bürümüş.başka bir amaçları yok yani.kendi çıkarları uğruna onca günahsız çocuğun canına kıydılar.Allah'tan rahmet diliyorum çocuklara.gereksiz ihmallere,tedbirsizliklere kurban gittiler...
|
|
|
|
#15 |
|
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:00
Tecrübe Puanı: 706
![]() ![]() ![]() |
Ya arkadaşlar tabi ki kader... Ecelle nikah gününü şaşırmaz derler. Ölümün ne zaman nerede bizleri yakalayacağı belli değildir. Ecel gelirse bu cana, baş ağrısı bir bahane... Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin. Yurt yeşermemiş fidanları yeşertmek için yola çıkmış. Niye yeşertmeden canlarına kıysınlar ki...
Bir de üstümü kapatın dedi diye kardeşimizi ilginç bulmuşlar. Neden böyle oldu Rabbim? diye isyan etseydi eminim hiç ilginç gelmeyecekti... Rabbim ölen kardeşlerimizi Rahmet eylesin!...
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 729
![]() |
Alıntı:
baleye yada diskoya giden cocuklarimiz elbetteki dinsiz degildirler ancak oraya giderek dinsizligi nekadar pislik varsa eroin uyusturucu vs hebsini oradan ogrendikleride bir gercek
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() |
KARDESİM YAPIOSAN ADAM AKILLI OLAYIN ELEŞDİRİSİNİ YAP...HAK VERİYORUM O KIZ ÇOCUKLARI YAŞASAYDI NE ASKERLER AVUKATLAR SAVCILAR HAKIMLAR DOKTORLAR YETİŞDİRECEKDİ KENDİLERİDE YETİŞECEKDİ O İNANÇLA O İMANLA...DAHA DİKKATLİ OLMALAR I GEREKİRDİ ...AİLELERİN ŞİKAYETÇİ OLMAMASI TABİİKİ NORMAL KARŞILANILICAK Bİ DURUM DEĞİL AMA RIZALARI İLE RESMİ OLMAYAN BİR YEREDE GÖNDERMİŞLERSE DAHA NESİNDEN SİKAYETÇİ OLACAKLAR KI BİRDE BÖYLE DÜŞÜNELİM.ONDAN ZİYADE BU İŞİ DİNAYETİN DAHA MODERN KURUMLARINDA YAPMASI TARAFTARIYIM..HEMDE DENETİM ALTINDA OLMUŞ OLURDU..KINAMIYORUM..BİRŞEYİ ANCAK SİZ ENGEL OLUŞDURURSANIZ BU MİLLETİN KURANINI KİTABINI ÖĞRENMESİNE İMANLI GENÇLİK YETİŞMESİNE BU MİLLETDE İŞDE İNANÇLA YOĞRULDUĞU İÇİN MAYAMIZDA VAR GÖNDERİR ÇOCUKLARINI..BENDE İSTEMİYORUM BÖYLE GİZLİ KAPAKLI YERLERE GİTMLERİNİ AMA .....TAM Bİ DEMOKRTIK ORTAM OLMADIĞI İÇİN MALESEF BÖYLE DEVM EDER GİDER BU...
O KIZIN ÜSTÜNÜ KAPAMAYA ÇALIŞMASINDA ZEERE KADAR YANLIŞ ANLAMA YOKDUR BU MİLLETİN HAMİLE KADINLARI GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ERKEK DOKTORLARA MUAYENE OLMAKDADIR ...BU MİLLETİN DİNİ İSLAM DIR...ADABI EDEBİ VARDIR TAMMM MI...OSMANLIDA AYRI DÜZENİ CUMHURİYETTE DE AYRI Bİ DİN ANLAYIŞI DİN YORUMU YOKDUR...OK..BU MİLLETİN HASSASİYETLERİ HERZAMAN AYNIDIR..PAYİDAR DA KALACAKDIR.... BU ŞEKLDE RESMİ OLMAYAN YERLERE GÖNDERMEYELİM ÇOCUKLARIMIZI KARDEŞLERİMİZİ DAHA NE DEMEMİZİ BEKLİOSUNUZ BUNU BİZDE DİYORUZ AMA DEĞER VE İNANÇLARI BU SAYEDE KİMSE KARALAYAMAZ BİLESİNİZ....MEDYADA BU KADAR YER ALMASINIDA MERHAMETLERİNE DEĞİLDE KURSLARA GİDEN YOLU NASIL KAPATRIZ GAYRETİ SEZİNLEMEKDEYİM AMA BU MİLLETİ GENÇLİĞİ KİMSE HAKLI DAVASIN DAN ALI VE GERİ KOYAMAYACAKDIR...TARİHDE BUNA ŞAHİT OLACAKDIR... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 868
![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin.
Ölenlerin ailelerine de sabır versin. Ne diyelim. İhmalkarlık varsa elbette suçlu cezasını bulacaktır. Ama bu acının arasında bile, sırf orada Kuran dersleri de veriliyordu diye buradan siyasi pay çıkarmaya çalışan vicdansızlar da var. Allah herkese, başkaları hakkında düşündüğünün kat be kat fazlasını versin.
|
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yılmaz ÖZDİL yozdil@hurriyet.com.tr
Şükür ki uzaylıyız... Anadolu'nun göbeği. Konya'dan vuruyorsun... Kıvrıla kıvrıla, 120 kilometre. Patikadan bozma... Tırışkadan asfalt. Git, git, varıyorsun nihayetinde. Yol orada bitiyor! Başka yöne gidemezsin. Çıkmaz sokak çünkü. * Dünyanın sonundaki köy. * Hiç bisiklete binmedi o kızlar... Barbie'leri olmadı. Yüzmediler. Sordurdum, Cola satılmıyor. Baktırdım enkaza... Nasıl bağlayacaklarını bilmedikleri LPG tankını bağlamışlar ama, televizyon yok. * Kuş uçmaz kervan geçmez... Milli Eğitim'in haberinin olmadığı, Diyanet'in duymadığı, Vali'nin bilmediği, askerin helikopterle geldiği, sora sora zor bulunan yitik bir adrese, hem de yatılı, ne idüğü belirsiz takunyalılara emanet etmişiz, cılız vücutlu narin yürekleri... En değerli varlıklarımızı. * Bi öldüler... Anca fark ettik, yaşadıklarını. * Ve, sonra uzaylılar geldi... * Dijital kameraları, uydu çanağı taşıyan canlı yayın araçları, cep telefonları, laptopları, 4x4'leri, gece karanlığını gündüze çeviren devasa projektörleriyle... Uzaylılar geldi. Son dakika bilgilerini aktardılar, dünyanın sonundaki köyden. * Öbür uzaylılar evlerindeydi. Seyrettiler... Şükrettiler uzaylı olduklarına. Bitince, zapladılar... Elalemin Phoenix'i Mars'ta su bulmuş. Onu seyrettiler.
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
konyada çöken din tüccarlarının sistemiydi, kaçak yasadışı, kayıtdışı devlete askere küfürle büyütülen çarpık ekonomik sistemin beslediği köylü kasabalı uyanık anadolu tüccarının sistemiydi, işini bilip çalıp ama çalışanları takdir eden, din adına yaptıkları bağış ve eylemlerle allaha ve mevcut idarecilere yutturmaca gözboyamaca bağışlarla hırsızlıklarını aklayan paklayanların sisteminin sonucuydu
başın sağolsun milletim yıkılan kuran kursu değil ördüğümüz cehalet yapısıydı üstümüze yıkılan ve 18 taze fidanıma olan oldu, allah tekrarından korusun
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|